![]() |
Cytat:
|
o @Koteczek - to musi być prawda - nic nie piłem :szczerb:
no to zdrowie czym kto ma :piwo: ja mam mineralkę, ale z mocnym gazem :taktak: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Lech premium się nazywało. To premium to dziś już wiem co to jest. Ból głowy w okolicach skroni. :'( Najgorsze, że zostało tego badziewia parę puszek na dziś. :'( :'( :'( :'( :'( |
Cytat:
dawno nie widziałem piwa o takiej różnicy jakości pomiędzy butelką a puszką. |
Witam!
No tak... to prawa jakosci tutaj nie ma co nawet porownywac... ale tak na marginesie to z puszek najbardziej lubie (ci)puszke :) |
Cytat:
Lekka nuta aluminium daje mu niepowtarzalny smak. Niestety "premium" ma coś w sobie takiego, że lepiej bym się czuł wypijając butelkę "Bałtyckiej" z lat 80tych. Zakupioną na melinie za 2000zł.(Dla niezorientowanych: "Bałtycka" to była wódka zabójczyni, melina to punkt sprzedaży w mieszkaniu prywatnym czynny całą dobę z marżą w latach 80tych i tylko w 80tych chyba 500%) Żywczyk jest może ździebko mydlany, ale takich niespodzianek nie oferuje.:) |
Cytat:
a obecnie wierny jestem czrownej warce :) |
Cytat:
A pamiętasz Vistulę? To dopiero było paskudztwo, na karbidzie pędzone. :mruga: |
Cytat:
:D:D |
w 80 r. to ja sie urodzilam i chyba mi pic "Bałtyckiej" nie dawali... a moze i dawali???jakos malo pamietam z tamtego okresu:) :piwo:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale mam przerąbane u brata.:( |
no to zdrowie :piwo: Brok Sambor :piwo:
Cristal czy Crystal nie pamiętam była taka karbidówa z tej samej serii co Vistula. :| |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:37. |