![]() |
no to zdrowie :D
|
Cytat:
|
Cytat:
Taka mała wskazówka - proponuję usunąć z podpisu link do strony warezowej :) |
Cytat:
|
Jezeli link do tej stronki razi to usune, prosze o wypowiedz ed-a (ma najwiecej postow) co nie znaczy ze nie respektuje zdania innych. Gwoli wyjasnienia, to moja stronka i probuje trosze ropropagowac ja ale jezeli Wam przeszkadza to bezproblematycznie usune link. Nie szukam klopotow tylko IMPREZKI :D
:piwo: |
Cytat:
przeszkadza Ci ? :P |
Jezeli komus nie pasuje usune, nie robmy problemow :) Po prostu sie bawmy :)
|
A tak a propo, dzieki za podkablowanie :|
Nie szukalem zwady ale widze ze niektorzy tak :wsciekly: |
Cytat:
2. czy to :wsciekly: do Pagerusa?? nie wolno i to nie mile |
wściekła baba - oczwiście się z tym nie zgodzi, odpowie, lub zmieni temat.
jest jeszcze opcja wykładu... |
Cytat:
|
I tak juz po zabiegu wiec wale nastepna szklanke whisky i leje na zle klimaty :D ide zmieniac podpis zeby nie sugerowal warezu, tylko pozniej nie marudzic ze u mnie mozna sciagnac free sofcik :D :D :D
|
Cytat:
Jeśli jeszcze tylko mogę - to mała uwaga - unikaj pisania postów pod postami - niektórzy z władzy mogą Ci zwrócić uwagę - to taka przyjacielska uwaga :) EDIT - widzę, że już się poprawiłeś - Twoje zdrowie :piwo: |
Dziekuje za sugestie, uwzgledniam i mam nadzieje ze teraz link nie drazni oczu, co nie zmienia faktu ze jezeli dalej komus przeszkadza to najwyzej usune :)
|
Cytat:
Co prawda nie udało mi się sprawdzić, do czego prowadzi, bo stronka mi się nie wyświetla (przynajmniej pod Operą), ale jeśli do stron z warezem, to w regulaminie jest to zabronione. I nie chodzi tu o to, że komuś to przeszkadza, ale po prostu zasady obowiązują wszystkich tak samo :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:50. |