![]() |
odwyk czasem bywa pomocny - wracasz i piszesz 20 postow na raz :D
|
Cytat:
faktycznie, dobry pomysl ;) ;) |
dobry ban na dzien dobry po powrocie... TO JEST TO! ||
|
Ilość załączników: 1
no to co dzisiaj pijemy?
jeszcze nie ma trzynastej, wiec ja zaczynam od kawy ;) no i zdjęcie laski na początek || |
Cytat:
|
to ja opijam 1000-nego posta - wlaśnie mi @mikas zwrocil uwage :piwo:
Jak pomysle ze zajelo mi to prawie 3 lata i ze znow trzeba bedzie tyle czekac ;) to wypije jeszcze jedn :piwo: edit juz 1001:) , i na dzisiaj, tyle wystarczy ;) |
coz, gratulacje... :piwo: ale kawka ;)
w ramach pocieszenia dla siebie i reszty gnijacych w biurach - za pare roboczogodzin mozemy zaczac sie szykowac do sylwestra - wiecie: manicure, fryzjer... || |
ja za jakieś 2-3 godziny skończę na dzisiaj przygodę z samochodem i może coś potestuje :>
tylko najpierw musi to trafić ze sklepu do mojej zimnej piwnicy :D |
Cytat:
@Pagerus mnie tez tu jakos dawno nie bylo ale niestety nie snilam o ogo cdrinfo...bo nie spalam:( (problemy) |
Ja sobie wziąłem urlop do wtorku - tak więc zdrowie wszystkich gnijących w biurach :piwo: :piwo: :piwo:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
a ja w pracy:(.... a dwa poprzednie dni lazikowalam po sklepach z siostrami i wydawalam kase:) edit: ale nie mam klientow :) i mam luuuuuuzik |
aaaaaooooooaaaooooaaaaoooaaaoo!!!!!!! cicho :)
wolne jest od teraz. tak naprawdę. ci co jutro pójdą do pracy, to pod okiem szefów będą mieli lekko, no chyba, że pogotowie lub inne takie niezbędniki, to się poddaje i :respect: |
Cytat:
chyba ze nagle tlum ludzi chce abym im drukowala,nagrywala,skanowala i tlumaczyla w tej samej chwili i jeszcze plus liczenie kasy:) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:55. |