![]() |
Cytat:
Jak miałbyś tyle lat co Oni to też byś na głowie stawał żeby czas zatrzymać ;) |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Kurcze, ciężko się z wami rozstać, wszystkim którzy gdzieś się wybierają i tym którzy świętują na forum :piwo: :piwo: :sylwek: :sylwek:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
też tu posiedzę ;)
:piwo: |
a ja sobie raczej poleze
Zona mnie do sprzatania zagonila i cos mnie teraz w kregoslupie napie....a :piwo: bo chyba znieczulanie zaraz czas zaczac tylko bajdraka spac poloze... || |
też będę dzisiaj na forum, ale raczej nie za często ||
|
A ja dzis pomieszam ognista z sokiem czerwonego grejfruta... co jakis czas bede na forum, a troche z towarzystwem... po 00:00 bede caly czas na forum :)
|
Mogłem iść na Rynek - ale jak się dowiedziałem, że ma transmisja być w TV to lenistwo u mnie zwyciężyło :P W końcu po co marznąć skoro można z :piwo: przed telewizorkiem i w ciepełku :D
|
Jeszcze 3 godzinki zostały (niecałe) :piwo: :piwo: :piwo:
Akcja nabiera rumieńców... hehe || |
witam wszystkicuh
aj wlasnie jw czasie imprlezki z kumplami sobie t u siedzie calkeiem ciekawie jest ale dopiero chyba po 22, a ja mam wrazenie ze jzu okoniec jest ;/ poozdro |
Witam !
A ja słucham sobie muzyczki z kompa, popijam :piwo: i gadam co jakiś czas z kuzynką na GG - która tak jak ja spędza Sylwestra w domu :smutny: Aczkolwiek jak na razie nie jest źle !! Udanej zabawy !! I szczęśliwego Nowego Roku !! może po północy jeszcze tu zajrzę (jak widzę to osób jest całkiem całkiem ...) ro29 |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:08. |