![]() |
na tapecie zawsze pomaga - tak jak apetyczne laski, ale rano sklep otwierają :D
|
Cytat:
Domyślam się, że macie teraz tam "stan wojenny" Omijasz wszystkie posterunki. Jeśli strzelają to poruszaj się w nocy. Polami na zachód. Wiesz gdzie jest zachód? ... ....Wiesz. Wyssałeś to z mlekiem matki. No to do dzieła. |
Ed wiesz co dobre ;)
|
Cytat:
No chyba, ze masz na myśli GEANT. Inne cyrki czynne całą dobę. Za jedyne 14zł mogę rozwlekać tę zarazę nonstop. Nawet Krajowy Lekarz Weterynarii nic nie pomoże. |
Cytat:
Nie mogę więc przedzierać się na zachód, bo trafię na ochronę zalewu.Potrzebuje nowego planu. :help: |
Jeżeli jakiś zbiornik wodny nie jest bezodpływowy, możesz na nim pływać do woli i nikt nie ma prawa Ci zabronić, mało tego, do brzegu też możesz przybić.
Co do łowienia ryb to się zgadza. :taktak: |
Cytat:
|
Cytat:
Coś się zrobi. Więc tak. Inwestujesz w takie coś: Mapa Drogowa Polski. Powtarzam. Polski. I lecisz na zachód. Znaczy do lewego marginesu. Wiesz co to jest margines? Jak nie wiesz to GOOGLE. A wiesz co to GOOGLE? .... .... Zapytaj na CDRinfo. :D |
Cytat:
kto zrobi herbatę, bo mi się nie chce? :nie: ale wypił bym :taktak: |
Cytat:
ide dopiero na 9.35 do szkoly, to sobie po jednej mozemy wypic :D |
Cytat:
jutro sie poprawie- herbatka dla wszystkich :D |
no nie!
zbliza sie ta godzina.. no, ale przynajmniej lekcje przed chwila sobie zrobilem ^^ |
Cytat:
Wracaj do Szczecina! Ale to natychmiast! Rozwalasz całą koncepcję zlotu. A może Ty już nie potrafisz oddychać innym powietrzem, niż to wzbogacone wyziewami z koksowni? |
ja tak troche odbiegne od tematu, ale chyba kilku uczestkikow imprezy(legion, prometeusz i PIOTR34) sa zapracowani i nie maja czasu wpasc na zlot:(, moze rysiu znajdziesz im jakas super krotka trase:)???
|
Cytat:
a powietrze kazde dobre :D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:16. |