![]() |
Cytat:
prościzna. Jak już pewnie wiesz. Wsiadasz w tramwaj. Są w Lublinie tramwaje? Jak są to jedziesz na końcowy. To na razie wystarczy. |
Cytat:
|
Cytat:
Jak nie ma tramwajów to wsiadasz w (PKS,AWS.PIS,SLD,PKP, niepotrzebne skreślić) I na Warszawę. Jedziesz tak bez biletu dopóki Cię nie nakryją. Potem na "kapeć" Jak znam życie to już będzie Warszawa. Znaczy tramwajem do Centrum. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
ja w podroz nie wzielam:( |
Cytat:
Chyba rybeńko nie czytałaś dokładnie. Ale to nic. Z Warszawy musisz dostać się do Pisza. Tam na węch(browar) odnajdujesz eda huntera i od tej pory nic Cie nie obchodzi. No może, żeby pominąć aspekt okolic Wrocławia to zboczycie w lewo za Warszawą. Tam jest Lublin (jakbyś nie wiedziała)i tam też można się wysikać. No i lecicie dalej wg. poprzednich wskazówek. |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
To jest zlot a nie jakieś orgie meneli. Dajcie mi sie pozbierać. Zgubilem główy wątek.:D |
Cytat:
czyli mam wechem wyczuc eda:) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Prezesik!
Przyprowadzam Cię do porządku. Gdzie teraz jesteś? W tramwaju? Ile miałeś biletów? Gapowiczu jeden. Wysiadaj. Natychmiast. I na kamasz pod Radissona. Nie środkiem torów!!!! Ja wiem, że daleko. A było jechać na końcowy? Dymaj teraz. Czekamy... |
Cytat:
wytracilismy Rycha z rytmu, jeszcze ktos pomysli, ze zawarlismy pakt destabilizacyjny ;) Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:12. |