![]() |
no to kiedy ta impreza zalatwie skrzynke najlepszego rocznika blekitu paryza oj i wtedy bedzie sie dzialo oj bedzie :D
hipotetyczny przykalad : @ed tak sie nakreci jak meserszmit :D tym ze bedzie nawet sobie dolewal do kawy po klinie :D @rychu przez pomidory sie rozchoruje i bedzie dalej niz widzial wydalal je :) :D @prometeusz usiadzie i powie ze juz ma dosyc ale znami jeszcze sie napije @inni beda sie z podlaga swatac :D aaaaaaa @malaczarna zwrajuje bo uniej bedzie impreza i bedzie musiala posprzatac :D ;):D |
a jak się nazywa kawa z błękitem? - kawa po wozacku? specjał menela? czarna bezdomna?:D
|
Cytat:
:piwo: |
Cytat:
|
no taaaaaa...... @legion struga abstynenta.... a może absynt-nenta? :idea:
|
Cytat:
|
czy to znaczy, to znaczy ze @legion znow wrocil na dobre ;) :spoko:
:piwo: |
Joł ludziska! Ja się chciałem zapytać po kiego walicie wszędzie te 'małpy' przed nickami? @ed, @prometeusz, czemu ma to służyć? :)
A poza tym to :piwo: dla Wszystkich :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
@Smartek - Ty się tak nie ciesz :> :rotfl: :haha:
|
dobrze dobrze - he he @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ - myślę sobie :D
|
to w takim razie @Kristoferros i kropka :haha:
|
He he he, ale serio, jak to widzę, to czytam "małpa Kris" :D he he he... nie wiem po kiego, to zazwyczaj znaczy "na", "w" (na jakimś serwerze etc.) i nie widzę absolutnie żadnego zastosowania na forach. :D Ale... niech Wam będzie :piwo:
Proponuję pisać tak: @&$*Kristoferros^ - żeby: 1. @ - myśleć o kimś, 2. & - oraz 3. $ - życzyć mu szczęścia 4. * - i gwiazdki z nieba 5. ^ - żeby podkreślić jego ważność dla rozmówcy :D he he he he :D :piwo: |
Bo tak faktycznie to Kristoferros ma trochę racji, @ używa się, gdy się do kogoś zwraca bezpośrednio, gdy się tylko o kimś pisze, wówczas @ nie powinno być. :>
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:58. |