![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Zauważam, że mam rozładowaną komórkę. Szukam ładowarki. Znalazłem, ładuję. Przecież niedługo zlot z edem. ...... Naładowała się. Kilka zaległych SMSów. Jeden zwraca moją uwagę.Jakiś typ pisze "Dzwonilem do ciebie 127 razy ale nie byles w zasiegu kończy mi sie aku w komorce oddzwon" Lekceważę SMSa. ....... ...... Po jakiś czasie. ...... ...... Myślenie mi czasowo wróciło. Miał być ed hunter u mnie. Zlot. Nie odzywa się? A może???? Ten SMS? Dzwonię. "abonent czasowo niedostępny, spróbuj ponownie później". ....... ....... Po jakiś czasie. Próbuję jeszcze raz. Jeeeeeest!!!!! ed odebrał telefon. .... .... CDN |
@rycho napisz scenariusz do filmu np. Dzień Świra 2,to będzie hit :spoko:
|
Cytat:
Właśnie dostałem SMSa od jakiejś Rowlling. Pisze mi coś co w wolnym tłumaczeniu rozumiem jako: "koncepcji mi już brak, pomozesz? 20% twoje". Właśnie targuję na 50%. Kto to jest ta Rowlling? edit: Nic więcej nie napiszę dopóki ed hunter nie sprostuje tego: |
Cytat:
|
Cytat:
Ty masz troszkę łatwiej. Więc tak. Lecisz na Wrocław...... We Wrocławiu to klops. Wylatujesz na Warszawę. Dzwonisz do andrzejj9... Resztę znasz.:D |
Kontynuujemy.
Sprawa zlotu się komplikuje. Do Szczecina zbliża się s_tuden_t. A s_tuden_t to jak student (jakby ktoś nie wiedział). Wykręcone żarówki z klatki schodowej. Wypite mleko spod drzwi. Sesja wiecznie nie zaliczona... Trzeźwość na kartki (jak oni to robią?) ..... ..... W każdym razie s_tuden_t dojechał. Nawet nie wie, że jest pod Radissonem. Zaparkował swoje ogromne auto na przystanku autobusowym i wypadł przez lewe drzwi na ulicę. Prześpi się to wstanie. Póki co wszyscy omijają go z daleka. Straż miejska wystawiła tabliczkę "UWAGA PTASIA GRYPA" .... ..... CDN... |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
-edit- Cytat:
|
Cytat:
:wow: Wracaj. PW. andrzejj9 I dopiero w drogę. Ty musisz jechać przez Wrocław. Co innego taki zene_k. On może na zlot przyjechac tramwajem. Albo autobusem. :D |
Cytat:
|
Cytat:
Jesteś jakimś pijackim trafem nie we Wronkach, ale w Szczecinie. I obudź się wreszcie. ..... Nooo. to rozumiem. Wstałeś za pomocą lewego lusterka. Oddychaj. Oddychaj głęboko. To wielkie przed Tobą to GEANT. Tam przez pomyłkę zaparkował ed hunter swoje byłe auto z tylną szybą nówką. Ty już nigdzie nie bedziesz parkował. Nie masz kasy na to, żeby stracić auto. Po prostu idziesz. Idziesz. Idziesz. idziesz. ..... ..... Idziesz. Zrobiłeś te 30 metrów. Jak w Ameryce. Ruchome schody do nikąd. A na wprost Radisson. Atakuje Cię zgraja podobnych Tobie i wciska Ci 27 reklam i pismo METRO. Za darmo. A co? Taki jest Szczecin. .... .... CDN |
Cytat:
:D :haha: |
Cytat:
Grałeś kiedyś w SCHIZM 2? Kalkulator w rękę. Tablice astronomiczne też pomogą. Na razie nie widzisz nic na boki. Na wprost jakieś światełka. To przejście dla pieszych. Nie zwracaj na razie na to uwagi. Gra się dopiero zaczyna. Jesteś w wersji optymistycznej. Głowa do góry.:) ....... ....... Ten po lewej wyglądający jak góra z oczami w obłędzie to ed hunter, ale to okaże się później. Na razie odpocznij na schodkach. Nie kupuj żadnego towaru! I tak nie masz za co. ..... ..... Zwróć uwagę na te światełka. Zielone. Żółte. Czerwone. .... .... Fajne. Co nie? ...... ...... CDN |
Cytat:
a z tablic to mam tylko matematyczne :blink: :help: |
No i teraz człowiek góra Ciebie zauważył.
Człowiek góra widzi Ciebie. Czlowiek góra podchodzi. Ty się zasłaniasz. Kulisz w sobie. Jesteś niedożywionym studentem. ...... ...... Taki ma być koniec? ..... ..... Nieeeee .... Słyszysz tylko: ed hunter jestem i tracisz przytomność. ..... ..... CDN |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:06. |