![]() |
Ilość załączników: 1
o czym świadczą te ślady? :>
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
mam trzecią :D
właśnie otwieram. tą czwartą ^_^ |
Cytat:
Chyba za mało kupiłem.:) |
co Wy tak od poludnia :D
z piwkiem to moge dolaczyc, ale wieczorkiem :) |
w piątek zaczyna się weekend a o której to sprawa umowna :D
|
Cytat:
|
ten kufel http://www.pozytyw.faf.net.pl/cer/kuf/rysiek%20duzy.jpg nazywa się Rysiek Duży ;)
więc karniak 3 takie duszkiem || |
Cytat:
|
no więc tak:
przy piciu 4 tatry stwierdziłem, że to piwo to jest tylko gorzkie, cierpkie i to zabija jakikolwiek smak. na ratunek pospieszyły oliwki przywiezione z Krety. http://img150.imageshack.us/img150/3...08818rj.th.jpg prawdziwe oliwki dla prawdziwych twardzieli :tak!: smak niesamowicie słony i trochę ostry... wrażenie niezapomniane! wszystkie inne smaki przestają być ważne :D aby jeść te oliwki w większej ilości trzeba być prawdziwym kreteńczykiem. :spoko: |
Cytat:
Jak zobaczyłem co pijesz też kupiłem 1 tatrę. Jedyne gorsze co piłem to VOLT. Dalej upajam sie Zywcem i Lechem. Na szczęście jesień niedaleko i odpocznę (Czytająco-myślacy wiedzą o co chodzi):D |
Cytat:
fakt podkusiło mnie dzisiaj se spróbować piwo z charakterem...:| no fakt charakterek to ono ma podły. mam jeszvze 2 lechy na zapicie niesmaku :) może jutro nie będę miał kaca....:> edit: a jeśli chodzi o jesień to jak zrobimy aby być na jednym odziale? :> |
Cytat:
|
no fakt...ale tam mają kolorowe tbletki :D
i rodzina daleko - duuużo plusów ;) coś impreza przygasła... @legiona nie ma i gotowe :( |
Cytat:
|
a @legion? :D
|
Cytat:
Co z Legionem? Znowu w Lublinie? Następny stracony? :'( |
jedziemy do lublina!!! :spoko: ^_^ ;p
|
Cytat:
Poczekajmy na opinie MacGyvera. Ja mam troche dalej niż Ty, ale jakoś dojadę,:D |
nie wiem jak teraz, ale kiedyś podmiejskimi można było do Lublina dojechać;
od nas chodziły do Dębicy a dalej wio :) |
Cytat:
U mnie podmiejskie Warszawka zlikwidowała, czyli muszę wio od Szczecina. No to ze dwa tygodnie drogi. Może jak bym pojechał samochodem pojutrze to będę predzej.:) |
Cytat:
|
Cytat:
Nawet "klata" mi jeszcze nie obrosła.:D Ale nie zmienia to faktu, że jestem chetny na każdy "ZLOT". :piwo: |
Cytat:
|
Cytat:
:piwo: |
hymm...
na całość? :D |
Cytat:
Tylko, żeby wszyscy mieli blisko. Predi, Air, Czechoj, Grzeniu...... Pawelblu może mieć daleko za ten 10letni okres zakazu pisania w jego dziale.:D |
najlepiej i najszybciej to forum :D
|
Cytat:
|
Cytat:
Nocleg też by sie przydał. :) |
rycho, jestem w stanie gotowości bojowej
|
Cytat:
|
nigdy więcej tatry :\
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
niczym taśma EIDE
|
Cytat:
zlocik mozna zawsze u mnie zrobic :D (mamy tu browarek blisko ;) ) po co na Perle do Lublina jak mozna na Lezajsk do... Lezajska :D (bez urazy Mac) @ed a po cos ty probowal Tatry? trzeba bylo spytac..... oszczedzilibysmy Ci cierpien :D najpodlejsze piwo jakie pilem - mimo ze wiele osob je pije :blee: ja na przyklad wierze na slowo ze biedronkowe to syf i nie probowalem ;) a co do picka... to sobie niestety musialem offline popic i dlatego mnie tu nie bylo :D |
Cytat:
rano miałem smak w gębie jak bym wypił wodę z wiadra do mycia kostnicy :\ Cytat:
|
tzn ja nie bylem offline, moj komp byl ku scislosci :D ;)
|
Na weselu, którym byłem, było jakieś piwo - podobno wcale nie najlepszej jakości - w beczkach, które jednak, przynajmniej mi, smakowało wyświemicie (a za piwem generalnie nie przepadam). Dowiem się, co do za marka i sprawdzę, jak w.. "nieweselnej" atmosferze ono smakuje :)
|
Cytat:
:piwo: :piwo: |
dobra dzisaj pije winiaka za 4.50 hehehe:D
|
Ilość załączników: 2
no to trzeba opić 3000 post
http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...id=25330&stc=1 i to czymś dobrym (to nie noc, to błyśnięta fota :D ) http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...id=25331&stc=1 |
Cytat:
|
Cytat:
skrzynka złotego trunku gdzie do odbioru? :> |
hehe u malanczarny na chacie ;p :D
|
o impreza sie nadal kreci wiec zdrowie dla wszystkich :piwo:
|
Cytat:
|
Cytat:
Za to gdyby tego boskiego szampana było więcej to.. ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
a tak na marginesie to pije WASZE zdrowie na działce; musiałem przyjechać na chwilę do wawy (coś padło) (( ale wieczorem wracam na działkę a piwo się chłodzi :D
|
Cotygodniowy problem.
Piwo nie całkiem chce się zmieścić w lodówce. :'( |
musisz troche wypic... wtedy sie zmiesci, nie ma rady ;)
|
Cytat:
Tyle tylko, że to co się zmieściło to już się schłodziło i naturą rzeczy zostało wypite. Co zostało wypite to zwolniło miejsce w lodówce.:) Takie proste, a takie genialne. :D:D |
magia - ile mozna wypipc zalezy tylko od tego ile sie kupi
wbrew twierdzeniom naukowcow :D |
Cytat:
|
Cytat:
Ale masz ciekawy sposób myślenia, ale podoba mi się on :piwo: |
Cytat:
edit: A gdzie jest założyciel tematu? http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...51&postcount=1 Ustatkował się?:D |
Cytat:
choc ostatnio opijam sie Fraterem (jak pewnie pamietasz :D ) oraz Okocimiem Palonym |
Cytat:
|
Cytat:
Tatra to jak napisał Ed Hunter ( To było coś z wodą po myciu kostnicy ). |
moze z tym mydlem cos jest... tatry nie pilem od czasow studenckich - a wiadomo ze na studiach czlowiek jest "troche" mniej wybredny :D
Frater jest imho super - czuc inny posmak w stosunku do innych piw (bo zywce, lechy i inne tyskie dla mnie sa prawktycznie identyczne... zaraz gromy poleca :fiu: ) |
Cytat:
Zywiec sie skomercjalizowal w smaku i leci na marce jedynie... Ja ostatnio prubuje nowosci "tanich" typu Lwowek Slaski mocny oczywiscie i niepasteryzowany :) |
Cytat:
Na plus dla Lecha.:) |
Cytat:
|
Cytat:
Piwo mi zamarzło w zamrażalniku. :'( |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
no! słuchajcie!
disiaj środa - o 2 dni za wcześnie na eksperymenty z płynami rozmownymi, ale na dobrą kawę to czas najwyższy!!! :D |
no! piątek po trzynastej ;)
kapsle z butelek! :D kawy nikt nie chciał :D |
Cytat:
chociaz czyms mocniejszym nie pogardze:) ale w pracy nie powinnam??? :piwo: |
Cytat:
:piwo: Lech zaczyna gościć w moim żołądku :D |
Cytat:
|
Cytat:
bywa gorzej, znacznie... @legion co z tobą??? @rycha nie widać??? a podobno ma weekend od środy... a już 2 piwo zaczynam :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
o tej godzinie :O
;p |
Cytat:
|
gramy w zielone :D
|
siema!
Lipa! Dziś w nocy, albo wczoraj jak kto woli z kolegą zatrzymaliśmy autobus nocny a w nim z 40 osób i wszyscy przez nas stoją :| Co się stało? Otwieraliśmy z kumplem drzwi podczas jazdy takim przyciskiem awaryjnym - w sumie kumpel siedzial przy oknie więc bardziej się bawił ;). Przyjechała policja.... na szczęście pochodzili troche i autobus pojechał. Wszyscy z autobusu chcieli nas lać :|, niektórzy powychodzili. I takie są skutki picia wódki :| Szczesciue tylko ze obyło się bez większej lipy. Ogólnie byliśmy w centrum jak co weekend :) a jak u Was? |
u mnie bez sensacj, 4 piwa, żadnych nocnych taksówek w stronę lokali czynnych 24h :>
0% kaca ogólnie spokój i cisza :D i tym sposobem zapraszam na kawę! kto nie ma niech robi! :) |
Cytat:
Jesc mi sie za bardzo nie chce bo z kumplem w miescie zjedlismy po Pizzy i Kebabie - gastrofaza :) Ja i mój kumpel hehe, ale nie z wczoraj ;) |
Cytat:
co do kawy to pijam ostatnio filtrowaną, bo po takiej siekierze z włoskiego ekspresu można się przekręcić :D (a wszystko przez to, że zamiast wypijać małą filiżaneczkę, wypijałem wielki kubas) |
Właśnie wróciłem z imprezki cokolwiek niedopity.
No to za wszystkich niedopitych! :piwo: |
Cytat:
i niestety cisnienia nie podnosi wiec trzeba bedzie czyms procentowym jak tylko :piwo: dotre do domku po pracy:) mam wiadomos o @legionie:) zyje i niedlugo do nas powroci:) niestety nie wiem co z reszta:( pewnie tez brak im czasu:( ale proponuje wypic ich zdrowie :piwo: |
Cytat:
|
Cytat:
ale gdzie reszta?? |
Cytat:
|
Cytat:
cofnelam sie kilka stron tej imprezy i @prometeusza nie bylo uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu albo i dluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzej DOBRANOC |
Cytat:
Wypije dwa piwa i na trzy miesiące sanatorium. :'( |
ja jestem i to kompletnie niedopity - nic nie piłem :D
jutro rano jadę na Wolumen więc już się nie będę dopijał :D ale po powrocie, jak tu kogoś zastane....:> |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:53. |