![]() |
Cytat:
|
Cytat:
to dla fanów: 1.http://www.elisha-cuthbert.com/wallpapers.htm 2.http://www.superiorpics.com/cgi-bin/...311-PHYW&dex=6 |
Cytat:
|
Cytat:
http://dziewczyna.z.sasiedztwa.filmweb.pl/ a jak tak to sie dziwie;) |
Ilość załączników: 1
Chłopaki zostawcie aktoreczki w spokoju i popatrzcie na naprawdę ładną lalę.
|
hehe a co powiecie na Miriam(a)http://i.joemonster.org/sp/miriam/miriam1.jpg
:podbite: :ysz: :\ :zly: :poddaje: :szczena: :kicham: :nie!: |
Cytat:
szczegolnie te jej wszystkie fotki na fufufu.calamirian.prv.pl [uwaga na linka klikaja tylo pelnoletni] |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
a bo trzeba cos zmienic w nazwie ;)
--edit-- Cytat:
|
a... trzeba czytać zanim się kliknie... mam za swoje :D no i jeszcze m no i linkuje z tej strony w poście wyżej no nie całkiem z tej ale z takiej samej :)... :P
|
Miariam jest obrzydliwa, te zdjecia sa straszne !!! Ohhhh....az ciarki przechodzą :P
Biedny Miriam :P lepiej było jak nikt o tym nie wiedział :P(chyba :P) |
dobra, nie lubie jak ktos usuwa moje posty w dodatku nie informujac mnie o tym
tymbardziej ze posty nie trafiaja w godnosc rozmowcy i nie lamia regulaminu chyba ktos tu nadgorliwy jest... moge prosic o wyjasnienie? |
Cytat:
|
mojego tez ktos usunal.... nie spodziewalem sie ze Bar.... eeee cenzura siega tak gleboko :|
|
Cytat:
|
Bartez: mialem posta pod postem Pieterniela 1104 (co jest fotka tej aktorki i reklama fotek siostry) na poprzedniej stronie.
teraz juz go nie ma. no to albi zwidy nielady albo cos tu nie gra.... |
@Bartez: ktos tez napisal ze koteczek powinien cos pokazac, ja mu odpisalem i tej wymiany tez nie ma ;)
|
egzotyka
dziewczyny gorace
|
dzieczyny gorace
b.gorace :jem:
|
ja też nawaliłem głupot i nie wiem kto to wysłał do nikąd? :P
|
wkur*** jest jak ktos usuwa pasty nie wspominajac o tym tymbardziej nie piszac z jakiego powodu.
ja rozumiem ze wielki brat patrzy, ale bez jaj. chociaz moglby ten wielki brat opier*** rowno, a nie zatuszowac sprawe... bartez: nie mam do Ciebie pretensji o to, bo wiem ze to nie Ty ;) |
Cytat:
Panowie, trzymajcie poziom, a nie sprowadzajcie dyskusji na takie tematy. To nie forum onetu, czy o2 ;) Aha, żeby nie było - to nie ja usuwałem te posty :) Pozdrawiam i do poczytania za 2 dni :) |
@ Zorg
Wyjątkowo nie w moim typie... |
na zywo wygladaja inaczej ! bardziej czarujaco
|
No może, gdyby mnie ktoś zaczarował... ;)
|
Cytat:
Bartez, ale powiedz mi, co w tym poscie bylo nie stosownego? ani przeklenstw, ani nie lamal regulaminu, tymabrdziej nie gorszyl osob niepelnoletnich. wiec? moze osoba ktora go usunela niech mi wytlumaczy? bo wciaz nie czaje co w nim takiego zlego bylo, ze zapytalem czy lubi grubych czy chudych i jak duzych. :ysz: :\ |
Hmm, powiem krotko, chodzilo ci o organ przeciez. Naprawde to nie brawo czy jakies inne forum dla malolatow z kompleksami. Zostaly usuniete i dobrze. Chcieliscie sploszyc dziewczyne i pokazac sie z tej gorszej strony?
|
panowie, ale na tym swiecie sa ostre ass:)
http://keyra.hans-wurst.de/ |
@Thanatos: a czy w dziale imprezka online tylko dla ludzi pow. 18, mozna wklejac linki i zdjecia nie calkiem ubranych pan... ze tak to nazwe..... a o ich hm... organie nie mozna napisac? :fiu: (poza tym ed hunter to bardzo wulgarnie napisal... ooo tak.. :| )
|
Cytat:
wiesz, nie chce sie czepiac, ale ja o zadnym organie nie pisalem... pytalem sie o posture faceta, a ze ktos to intepretowal tak jak interpretowal... no coz, glodnemu chleb po mysli chodzi... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Thantos: pelen kontekst dalo sie wysunac w dwie rozne strony, w jedna o ktrej Ty piszesz oraz w druga o ktorej ja pisze.
a ze ludzie w rozne strony posuwaja to juz nie moja wina... |
Widze,że jakaś kłotnia tutaj jest. Ale ja tez myslałam ( i chyba słusznie) że chodzi o posture faceta, chociaz nie zdazyłam zobaczyc tego posta :P
No, ale chyba to pytanie było do mnie, hm ? Dlugo mnie tu nie było !! Jeśli ktos wchodzi na imprezke niepełnoletni to juz jego sparwa ! Pisze, ze powyzje 18 lat :P Buziaczki :* :) Mam odpowiedziec czy lubie facetów (postura) grubych, chudych itp. ?? (Troche forum ostatnio zaniedbałam, ale nie miałam czasu :) teraz bede systematycznie i niebawem dam Wam tą fotke z Grecji:P) |
no czekamy z utęsknieniem.... naprawdę mówię za wszystkich.... jak długo będziesz nas trzymać w obłąkanym oczekiwaniu fotki z Grecji ;) :P
|
Cytat:
Czekamy !! :mruga: |
Tylko nie wiem jak zmniejszyc zdjecie :( Bo jest takie duuuuuuze, a moj brat jest zajety i nie chce mi pomóc :( HELP :P <załamana>:P
|
Cytat:
Mogę je zmniejszyć i podesłać Ci go na emaila (wyslij mi adres na priva) |
MacGyver ty zdrajco :) chcesz mieć wszystko pierwszy i może dla siebie? :P
|
Cytat:
Dziekuje :) :* Jesteś Wielki ;p Dzieki Tobie Mac :) Może fotka jest troszke niewyraźna, ale niestety innej nie mam :( Musicie się zadowolic tym ;p Widze, ze rzadko juz tutaj bywacie :) więc bywajcie :) pa :) http://up2.fastuploads.com/Kitty.jpg |
Cytat:
Cos mi sie zdaje, ze edytowalas wiadomosc i nikt nie zauwazyl tego, ze dodalas zdjecie. |
Fajne zdjecie i fajnie na nim wyszlas ;p
|
Jakie piwo lubicie? :piwo:
Ja lubie Zywca i Warke. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Tobie ... No .. ja też pije. Moje ulubione to Amsterdam;) |
Moje dziewczyny sa (lepiej) zbudowane
|
Cytat:
|
Cytat:
http://img80.exs.cx/img80/6231/laszczycho2ou.th.jpg Edit: Cytat:
|
@ joujoujou
Wiesz, Twój ideał kobiety różni się zdecydowanie od mojego. Ostrzegaj przez kolejnym ujęciami tych jedynych ;) |
Cytat:
to może dla przeciwwagi: |
no koteczek super !!! fotka :wow:
|
No dupcie fajne ! niema co !
Ale ja ostatnio monotematyczny jestem i zapraszam na www.czolgi.02.pl do potestowania ! Download , upload i wogóle wszystko ! Potestujcie i uwagi wszelkie poproszę ! Bo ku.wa jak mam się nauczyć tego wszystkiego ! |
Cytat:
Co do zdjęcia, już się tu przewinęło, chyba w topiku z kawałami. Ale przyznać trzeba, że facet na widoki chyba nie narzeka ;) |
Jak mozna tak wyglądac ?! :P
O Boże ! a moja kolezanka mysli, że jest gruba, musze ją wysmiać ;p Nie mam żadnuch fotek juz w stroju kapielowym. Dopiero na wakcje będę miała :) papapa :) |
Cytat:
Cytat:
|
hehehe El'vis lubi kobiety--wszystkie :serdusz:
|
Cytat:
|
hehe :P W stroju kąpielowym będę miała na wakacje :P A moze niedługo w bieliźnie :D Dam Wam o ile zazłuzycie ;) (najpierw musze je zorbic ;p --->potrzebauje fotografa)
|
Cytat:
|
Cytat:
taaa. to jest dobre pytanie. |
Cytat:
Nie :) Oki, nie będę dawać już fotek ;p Jak chcecie ;] Nie musze :D Ja Wam wcale nie chce imponowac ;p Jednemu już zaimponoałam :) Wyglądem, charakterem i straczy;] Nie obrazajcie się, zrozumcie mnie :cool: Nio, ale o czym ja mam tu pisac ? Prawie już nikt tu nie zagląda, nie mam w głowie żadnych tematów... :smutny: Nie znam sie na komputerach tak jak mój brat, a to jest forum dość komputerowe ;p hehe;p I co ja tu robie ? Piotrek powiedział, że Lubicie jak dziewczyna sie pojawi na forum...ja jestem tylko urozmaiceniem nic wiecej :( pa |
nie obraz sie ale zadna z ciebie rewelacja i nie wiem czym tu sie podniecac..
|
Cytat:
nie powinienes mowic tak do kobiety, swije zdanie zostaw samemu sobie, jednak proba zaimponowanie swoim wygladem czy "charakterem" na tym forum to troche przesada |
Znowu zaraz zaczniecie się kłócić?..
A co do fotografa, to hm..... chociaż nie, ja fotografuję tylko przyrodę ;) |
@andrzejj9
Zawsze można połączyć kobietę z przyrodą :) wtedy dopiero wychodzą łądne fotografie ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
A to co innego. Jeszcze nie próbowałem, ale może kiedyś... :)
|
Znow zaczyna sie. Kobiety jak zawsze wywołuja konflikty miedzy mezczyznami, sa przynyna wojen ;), daromy sobie ten temat. Pani jest ładna ale nie ma czym sie podniecac jak sama napisała: " Jednemu już zaimponoałam Wyglądem, charakterem i straczy;] ". Powaddzmy luzna rozmowe, i bedzie wporzadku.
|
ooo @andrzejj9...witamy w gronie MODteam ;) [taki mały OT :) ]
|
Cytat:
|
Cytat:
@ Thomas Mam nadzieję, że rzeczywiście będzie to luźna rozmowa, bo nie widzę powodu, żeby się znowu kłócić. Chociaż masz rację - kobiety powodują różne irracjonalne zachowania ;) |
Niczym Wam nie chce imponowac !
A co do tego że nie jestem rewelacją to kazdy ma swój gust. Nie musze dla wszystkich być piekna :| ( nio i daj tą swoją fotke, ja też Cię ocenie, ok ?:D) Nie chce sie z Wami klócic, nie wymuszajcie kłotni, ok ? I looooz :) |
Koteczek
Jestes bardzo ladna i mila ! nos wiec glowe wysoko .....zorg |
Cytat:
Dziekuje ;p :* |
Cytat:
Hehe, jaki szczery. Chyba mu wlepie repute za otwarte serce i słowa prosto z duszy... :D |
Cytat:
|
Hehe, teraz wszyscy pewnie zaczna skladac Andrzejowi gratulacje, ale naleza mu sie przeciez ;p
|
Każdy ma wyobrażenie swojej drugiej połowy. Każdy ma swoje upodobania. Mnie się podoba cos innego. Komuś innemu nie podoba się to co mnie. I to jest fajne ze się różnimy, bo życie było by strasznie szare gdybyśmy byli tacy sami. Ale nie widzę powodów do złośliwości i kłócenia się.
Co do koteczka to jest ładna, ale najładniejsza i tak jest moja dziewczyna:) |
skubi
jakos nie widze twoiej dziewczyny ! bo mi cos w oko wpadlo.O moze to ona ;) |
Cytat:
|
Cytat:
Miało byc jej:P |
Cytat:
|
Cytat:
czasem lepiej coś przemilczeć, niż palnąć (nieważne, czy się ma rację, czy też nie) i narobić sobie wrogów. kiedyś się o tym przekonałem. nie było to wcale miłe, chociaż z perspektywy czasu chyba wyszlo mi na dobre :) |
Cytat:
|
Nikogo z Was nie traktuje jak wroga ;p
Ja np. uwazam że mój chłopak jest najwspanialszy na siecie i dla mnie liczy si jego zdanie :)Tylko jego ! Pa :) :* |
Cytat:
Tzn. do dotyczy następnych pięciu :P Pozdro :P |
Cytat:
|
Cytat:
chodzilo Ci o na SIECI? czyli to taki wirtualny chlopak :) czy na swiecie? :) |
Cytat:
Oj siostra da popalic :D |
a ja bym dzisaj sobie co wypil moze tak browa :piwo: na rozluznienie i wtedy moge popatrzec na fotki ;) naszy pieknych forumowiczow i moze jakas mis cdrinfo 2005 wybierzemy :D
|
Cytat:
Edit: Czy ktoś wie ile pań bierze aktywny udział w życiu forum? |
Cytat:
|
|
Mniam.....:-))
|
Cytat:
Przepyszna. :jem: |
ja to juz tu dawałem w poscie 1137:) nikt nie zauwazyl, macie filmik z nia jak tanczy:D
http://kortlink.dk/nqh - miłego ogladania |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:22. |