![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Jasne :) Duzo buziaczków dla Ciebie :*:* I w ogóle wszystkich ;p |
Witamy na forum :)
|
Cytat:
Zawstydzasz mnie 8 ) Ale i tak dzięki :piwo: |
Witam piękną panią :)
BTW: Odezwały się ukryte dusze Don Juanów ;) :piwo: |
a jednak się skusiła ;) witamy :)
ps. hallo hallo... przecież to ja miałem plecy myć :P |
Cytat:
Nie bądź takie hej do przodu i tak buziaka już nie dostaniesz... skończyły sie || |
Cytat:
Ta ??;p Dawno to było, nie pamietam juz :) Ale ok ;) I tak żaden z Was nie przyszedł :( ;p Mówiecie że chcecie a potem co....?:P ładnie to tak ?:> A mam pytanie do chłopców (duzo Was tu;p) Czy wszyscy faceci lubią robic malinki ?:P Mój chłopak to zyc bez tego nie moze ;p Jak zorbicie malinke to dziewczyna jest oznaczona, czy jak to jest ? hehehe :D ??? |
Witamy ;)
|
Również witam Koteczka :)
|
Cytat:
A wiesz...? Byłam niedawno w Krakowie :D super :) |
witam szanowną koleżankę :matrix:
mam nadzieję, że będziesz częsciej wpadać. trzeba by tu trochę rozruszać towarzystwo :P tak czy siak - witam jeszcze raz :) |
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: ]
typowo meskie forum + jedna kobitka = burza hormonow :D :D witam Koteczka :D |
hejka Koteczku... może na dobry początek format c: :> ...
oczywiście żartuje... witam i pozdrawiam... |
Ja również WITAM! A znajomy pyta czy masz chłopaka :D ? :serdusz:
Cytat:
EDIT Przeglądneliśmy topa i ... zauważył że masz partnera i sobie poszedł... |
Cytat:
|
Cytat:
pozdro ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
;) No ja tez witam Koteczka :piwo: :roza: Coraz wiecej nowych, mlodych userow na forum;)
PS zapros jakies kolezanki :jezyk: |
Ja rowniez witam :D
|
Witam!:welcom: :roza:
|
no comment ;p
Witam oczywiście :) |
qrde... normalnie dyskryminacja mezczyzn... takim kobietom to dobrze... nawet admini na forum witaja :( ;)
|
Cytat:
|
a nie pomysleliscie ze moze Pieterniel podszywa sie na forum pod swoja siostre i nieazle jaja z Was robi? :P
chlopaki, zloozujcie, co wy, dziwczyny nie widzieliscie... od 12 juz 3 strony postow... i w wiekszosci maslane oczka i prosba o buziaczki... yh napalency :P pozdrawiam! i witam Koteczka, kimkolwiek jest ;) |
qrde, ladnie, nawet 4h nie ma jeszcze ten topic a juz 47 wypowiedzi
WITAMY na forum, moze od razu zrobisz jeszcze pare fotek do galerii userow? sama plec brzydka na tym forum, dobrze ze od czasu do czasu jakas niewiasta zagladnie bo bysmy tu skapcanieli :D |
Ja tam witam po sasiedzQ ;p bo z Kłodzka... czylie nieopodal Nowej Rudy... ;) Gdzie KoteczQ chodzisz do szkoly?
|
Serdecznie witam!!!http://img195.exs.cx/img195/1083/usmieszek6sc.gif
|
Cytat:
Dziewczyny górą ;p |
Cytat:
Tak. Niedługo dołącze moje fotki do galerii :) Pooglądacie sobie MNIE :D:P bye :* |
Cytat:
Powiem Ci, ze to jest tak, przynajmniej w moim odczuciu: w wieku szczeniecym zarowno u osobnikow plci zenskiej jak i meskiej, stopien robienia mailnek jest nadwyraz wysoki. wraz z uplywem lat i przechodzenia w kolejne etapy zarowno dojrzewania, jak i ewoluowania milosci, zjawisko, potocznie zwane "robieniem malinek" zaczyna zanikac. osobniki zaczynaja odznaczac sie wzgeldnie wysokim poziomem kultury i dbaja juz o to, by nie zostawiac sladow ukoszen, zassan i innych na skorze partnera/partnerki. szczegolnie uwazaja na miejsca ktore nie sa zaslaniane przez odziez. jednak wspomnieje z lat szczeniecych wciaz pozostaje, czesto mozna zaobserwowac delikatne zarumienienia na takich czesciach ciala jak piersi, posladki, uda, brzuch. wspomniec wypada mi o takim zjawisku, jakim jest drapanie. ten spsob naznaczania partenra/partnerki jest o niebo zdrowszy (tamten pozostawia wieksze ryzyko zachorowan na raka) oraz mniej widoczny. najczestszymi, podrapanymi miejscami, w chwili uniesien kochankow to plecy w przypadku kobiet, w przypadku mezczyzn - ramiona, plecy, posladki. zdarzaja sie jednka odstepstwa od normy i zadrapania zauwazalne sa rowniez na twarzy, dloniach oraz piersiach. wypada dodac ze stopien zadrapan zalezy od stopnia milosnego uniesienia kochankow. tak wiec, jezeli Twoj partner milosnych wybrykow, zaprzestanie pozostawiac na ciele Twym, rozowe slady ust swych, bedzie znaczylo to, ze ewoluowal na wyzszy, co za tym idzie, lepszy poziom zaangazowania zarowno milosnego jak i emocjonalnego. Pozdrawiam Edi |
Cytat:
Buziaczki for you :* Widze, że jak będę miała jakiś problem z chłopakiem albo jakies pytania to moge na Was liczyć :) :* |
Cytat:
jezeli jestes kobieta silna, zdecydowana, wsyatrczy jedno slowo a sladow miec nie bedziesz. jezeli jednak jestes ulegla, to wspolczuje w dalszym zyciu ;) Cytat:
jak bede w potrzebie to sie zglosze :D pozdrawiam Edi |
Witam ;)
|
Hmmm... co ja to miałem napisać ?!? || ;)
Hehehe :papa: :papa: :papa: |
Cytat:
Na tym forum raptem chyba trzy kobiety widziałem :/ więc trzeba zapunktować:>, nawet admini tak robią.... 8 ) PS Rosól ma racje, gdyby taki topic założył facet nie wiem czy w 15 minet by go nie :gerda: |
Cytat:
DOKLADNIE TO SAMO CHCIALEM NAPISAC. SAMCE JEDNE hehe ;) No ale kultulalnie witam na forum !!! |
Ostatnio rzadko tu zaglądam, ale witam serdecznie...
Pozdrawiam |
No to fajnie się porobiło ;p
Korzystam wyłącznie ze swojego konta. Siostra posiada swoje :P Pozdrowienia :) |
Cytat:
Pozdro |
I ja się dołączę... Witam na forum ;) :pisze:
|
Od 12:29 do 18.07 - 5 PIEC stro topicu o niczym :D
To rekord nad rekordy. Qrcze - gdzie ja cie Koteczku :D widzialem ostanio??? No gdzie ??? |
No no temacik widze się rozrasta ;)
|
Witam Koteczka ;) :)
|
Cytat:
ale faktycznie - takiego poruszenia już dawno tu nie widziałem :D dobra, przyznam się - to ja robię siobie jajka z was ^_^ :smoczek: :> |
Cytat:
Jasne... ;) |
Cytat:
|
Komentować nie będę.
Oczywiście również witam:D |
Cytat:
|
Są zdjecia !:jupi:
ale jestes fajniutka :serdusz: Pozdro :spoko: |
Witam Koteczek'a :)
|
no to sie porobilo :D
jedna kobieta i tylu ..... i co sie dzieje :> tez witam |
Akurat dzisiaj mi się musi internet psuć...
Zdjęcia mogłem sobie pooglądać tylko w miniaturkach, bo większe się mi nie chciały wczytać ;) Ale może jutro... :serdusz: |
Wreszcie ktoś rozruszał to forum :)
Witam |
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
ale masakra... niech ktos zamknie ten temat..... albo dolaczmy do "imprezy tylko dla doroslych'" ;) mam pytanie do wiekszosci panow: jak widzicie ladna dziewczyne na ulicy to tez tak sie slinicie? :blee: @Koteczek: jasne, mozesz na nas liczyc, napewno Ci pomozemy jak cos z chlopakiem :) mozesz sprowadzic kolezanki i im tez bedziemy pomagac, ja moge zostac naczelnym tego bravo... wywalczymy moze nawet wlasny dzial......... ;) |
Cytat:
nie slinimy sie na ulicy bo zaraz jakiegos paszteta zobaczymy... To tak jak w elektroniku na 1000 facetów przypadają zaledwie 3 dziewczyny, jest co się ślinić, tak jak tutaj sa trzy dziewczyny, które nader rzadko zaglądają.... |
Cytat:
|
Cytat:
Magdy też nie :nie: @Turboni pamiętasz co się działo w dziale dvd jak się Magda pojawiła :D |
ale jaja :wow: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
pare godzin temu byly tylko 2 strony, a teraz 6 :spoko: |
Witam serdecznie na forum.
PS. czy moje włosy sa ok, czy moje rzesy sa proste ?:) |
jak zwierzeta...
:P Predi: ja sie nie slinie... jakos wole nie dawac satysfakcji "laskom", ze sie za nimi ogladam... |
Cytat:
|
Cytat:
tyle tylko, że to nie zdjęcie na takie forum. jeśli tak cię rajcują męskie j...a, to daj maila - pośle ci 8 ) wracając do wątku. oczywiście, żartowałem z tym, że to moja podpucha. swoją drogą, ładne te zdjęcia... nawet bardzooo :D |
Cytat:
|
moze by przykleic jakis temat powitania czy cos, bo jakby tak nagle jednego dnia zarejestrowalo sie 10 dziewczyn i kazda zalozyla wlasny temat z powitaniem to zrobilby sie tu burdel jakiego w zyciu na tym forum nie bylo :)
btw. rowniez witam na forum |
Siostra Piterniela jest naprawde ładną dziewczyną i zapewne warto nawiązać z nia korespondecyjne towarzystwo, jednak panowie ilosc postow w tym wątki pobije nie długo rekord "spotkania wigilijnego"
|
Zrobmy spotkanie integracyjne :)
|
Cytat:
|
Cretive tobie to tylko dupy w glowie i figle nad morzem :)
|
taaa...
wam tylko w głowie bałamucić małolaty :P |
Witam!
O kurde ale sie temat rozwija... w szoku jestem :) Witam na forum Koteczku, ladne zdjecie - takie pogodne. |
Tak, a może jeszcze chat ;p
|
Cytat:
|
Albo coś takiego jak na onecie z VIP`ami ;)
|
Cytat:
|
Wątpie żeby wypaliło, tyle byłoby wątków poruszanych na publicznym czacie że szkoda gadać, strona by się sama przeiwjała bez przerwy (patrząc na to co się tutaj dzieje).
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
bo co zrobic z panienka, do ktorej nawet slowa nie masz co mowic, bo albo nie zrozumie, albo sie zacznie histerycznie smiac... heh, no tak, zamiast gadac - nogi w szerz, bajabongo i do przodu. |
Cytat:
Idę spać bo rano musze kurde wstać :( Pozdrówki |
Uhh...ale miałam czytania :)
I chciałam wyjasnić, że nie jestem pustą dziewczyną :) Jak cos do mnie powiesz to zrozumiem:) Co Wy już chata chcecie zakładac ?! Jestem tu pierwszy dzien :D i całkiem miło zostałam przyjeta, powiem nawet bardzo, bardzo miło :D (pewnie wszystkie dziewczyny tak ciepło przyjmujecie to swojego grona samców;p) Cieszę się, że fotki sie podobały :)(nie slińcie się juz ;p) Fajni jesteście :) buziaczki :* |
Cytat:
Co z tego świata będzie - ta dzisiejsza młodziez ;p |
wow, wpadam na forum po 3 godzinnej nieobecnosci i...... :P
No widzisz Aniu jak wszystkich rozkręciłaś swoją obecnością ;p |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
alez ja nie mowie ze pusta jestes, zworcilem uwage, ze nie tylko uroda sie liczy |
Cytat:
a bo widzisz, zle podchodzisz, to nie dziwczyna powinna miec wspolne tematy z Toba, tylko Ty z dziwczyna. tak jest latwiej ;) i lepiej, zarowno dla niej, jak i dla Ciebie. |
Cytat:
heh, Wielkie Oko znowu blad wypatrzylo :P |
Cytat:
Ale ja Wam cos powiem... Dziewczyny mówią "uroda nie jest najważniejsza, liczy się charatker" ale do końca tak nie jest! Patrzymy na wygląd. facet musi byc przystojyn, kto by chciał jakiegos brudnego, niezadbanego chłopaczka? ??? A jak się juz zauwazy ofiare to..... Nio własnie, dopiero teraz liczy się charakter ! :D Więc wygląd jest wazny :) bye :* |
Witam!
Edwardo zaliczyl hattrick tzn kombos :) Zgadzam sie Koteczku - najwazniejsze pierwsze wrazenie... jakie kobieta ma buty, paznokcie, czy ma odslonieta szyje i co na niej nosi, jak ma ulozone wlosy, jak trzyma rece - to wiele mowi o czlowieku... Coz z tego, ze jakas tam panna jest super madra i inteligentna, jak zaden facet na nia nie spojrzy i nigdy nie doceni jej osobowosci, charakteru, wiedzy itp... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
a co to jest? Cytat:
wakacje, bieszczady. idziemy sie przespac do stodoly co w bieszczadach jest zwyczajem dla turystow. wchodzimy na podworze i lookamy babeczke z fioletowymi lapkami, trawa we wlosach i jakis spodnach poprzedzieranych. przez ten czas jak sie rozwalalismy na sianie, ona sie "ocharudzila" byla na jagodach... dziwczyna lat 21, studentka awf w kraku ;) rehabilitacja. niczego sobie dziweczyna. powiedzialbys - wiesniara co sie ubrac nie umie, a jednak... ja juz nauczylem sie nie oceniac ludzi po wygladzie... |
Cytat:
ale ostatnio juz nic nie znalazles u mnie :P staram sie jak moge :) |
Niezle sie topic rozkreca;) Zaczelo sie od przewitania a teraz takie powazne rozmowy :)
A odnosnie watku. To kobieta powinna miec i ladny wyglad i piekna dusze. Na poczatek musi miec to cos czym przyciagnie nasza uwage. Taki blysk;) A pozniej charakter robi swoje. |
Witam!
Chodzilo mi o to Edwardo, ze moglbys edytowac swoje posty, albo napisac to w jednym, a nie w trzech. ps. co innego sytuacja na wczasach (np pod namiotami), a co innego na ulicy czy w klubie. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:00. |