![]() |
Cytat:
facet naprawde mysli ;) |
Cytat:
owszem, musi byc cos co przyciagnie uwage. moze to byc nawet blysk w oku dla mnie, nie musi to byc odrypana kiecka z nowej kolekcji house'a albo cropp'a |
Cytat:
|
Cytat:
Buhahaha ... topic lepszy niż funny fotos ... :haha: Witam również serdecznie Koteczka - fotki :spoko: |
Jak widze dla znacznej czesci userow wystarczy zamiescic fotke fajnej dziewczyny zeby juz spac po nocach nie mogla ;) a co by to bylo jakby w realu sie jakas ladnie usmiechnela ;).
A co do piekna to coz do dobrej bryki nie wezmie sie paszteta tylko dobiera sie suczke do koloru tapicerki. A ladna suczka nie bedzie jezdzila maluchem bo z zabawek juz wyrosla. Niestety piekna rzadko chodzi w parze z madroscia ale oczywiscie zdarzaja sie wyjatki (Yetii tez ktos podobno widzial). Najwazniejsze jest to "cos" a reszta jest juz tylko dodatkiem. No i ja sie przylacze do rykowiska i witam KOTECZKA. P.S. Sorki ze nie uzywam polskich znakow ale moju XP na widok fotek Koteczek dostal czegos i teraz malo co dziala z winapem i polskimi znakami lacznie. Pozdro |
No własnie, Administratorzy i Moderatorzy zaglądają a Ty post pod postem :]
Jak się @Koteczek spało? |
Cytat:
A spało się dobrze :) Dzieki:) A teraz czas do szkółki :) Bye :* A tak w ogóle to wiadomo, że wygląd jest bardzo wazny przynajmniej dla mnie ;p Lubie jak ładnie wyglądam ;) Pa. |
Cytat:
Cytat:
|
A ja tak sobie myślę:
Wpada nowy user i zakłada temat "witam [...]" Gdyby to był jakiś kolo, zaraz wszyscy by napisali: "ee... i co nas to obchodzi?, spadaj, nieśmieć itp.itd,itt.etc". A tu; pojawia się nowa sympatyczna twarz, sympatyczny nick :D i nie minęło 24h a temat już ma siedem stron :D
edit: A tak pozatym to Witam :) |
u mnie 9 stron ;p
whodzi ladna kobieta na forum i takie podniecenie - widac kto samotny ;p ja sie tylko przywitam bo tego wymaga dobre wychowanie no a jak wszyscy to wszyscy. Wiec oficjalne: Hi! ;p |
witam Pania wsrod uzytkownikow
i tyle :> |
hej chlopaki!
nowa pani sie zjawila na forum! http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...921#post418921 ziwerzaki! do dziela! ale juz! :) |
Cytat:
ja moze dodam ze nie sa one mi neutralne, ale lubie patrzec na nie z pogarda gdy idzie na wprost mnie, a potem odwrocic zwork albo zasmiac sie w oczy gdzy sa coraz blizej mnie... ale wiesz? to dzieki tym panienkom, inne normalne dziewczyny moga sie odstresowac i poczuc dowartosciowane. chyba domyslasz sie jak to dziala? ;) |
Edwardo i andrzejj9 troche przesadzacie. Rozmowa zeszla wogole na inne tory, a wy moim zdanie troszeczke sie zagalapowaliscie w swoich ocenach. Takie jest moje zdanie.
PS. ale kazdy ma prawo do wypowiedzenia sie i chwala wam za to !! pozd. |
Cytat:
bo ja to widzialem jak stado samco kicajacych wokol samicy, co troche wolajac "czesc" "daj buziaka" 2)zagalopowalismy sie? w ocenach? w jakich ocenach? ja nikogo nie ocenialem, tymabrdziej andrzejj9. 3)nom, kazdy ma prawo do wypowiedzi... mysle ze przez nasze dygresje watek stal sie niec ciekawszy... bo juz zaczynalo smierdziec testosteronem... :P pozdrawiam Edi |
nie powiem kto tu sie najbardziej rzucal i najwiecej postowal :P :D
|
Cytat:
Bye :* |
Edwardo nie badz taki hej do przodu. Nie mow ze jak zobaczysz dziewczyne ktora ma cos w sobie to sie nie spojrzysz na nia ?? I nie chodzi mi tu o dziewczyne w kiecce do peppka , bluzeczce do szyii. To jest chyba naturalne ze mezczyzni wychwytuja wzrokiem atrakcyjne dziewczyny i vice versa. Ale nie bede sie spierac. Jeszcze raz pozd.
|
[QUOTE=Loczek]Nie mow ze jak zobaczysz dziewczyne ktora ma cos w sobie to sie nie spojrzysz na nia ?? I nie chodzi mi tu o dziewczyne w kiecce do peppka , bluzeczce do szyii. To jest chyba naturalne ze mezczyzni wychwytuja wzrokiem atrakcyjne dziewczyny i vice versa.
Całkowicie się zgadzam :) Nie jestem facetem, ale zgadzam się ;p bo tak jest :)Edwardo cos filozofuje ;) |
Cytat:
Myślę, że Edwardo miał na myśli takie dziewczyny, które uważają się za nie wiadomo kogo, a jak sie toto odezwie, to nie wiadomo, czy śmiać się, czy płakać. Na szczęście puste laski najczęściej znajdują pustych kolesi, dla których tylko wygląd jest najważniejszy i jest równowaga w przyrodzie ;) Oczywiście te dygresje nie dotyczą w żaden sposób siostry Piterniela - przynajmniej dla mnie :) |
Cytat:
|
Cytat:
@Bartez buziaczki for you :* |
Cytat:
Ja (andrzejj9 i Edwardo chyba też) miałem na myśli takie dziewczyny, które uważają się za boginie, mogące mieć każdego na skinienie. Dla faceta jednak nie liczy się tylko wygląd. Nie twierdzę, że nie jest ważny, bo to jest bzdura. Na pewno jest ważniejszy, niż dla kobiet, ale nie jest wszystkim, na co zwraca się uwagę. |
Cytat:
|
Cytat:
@ Loczek Bez nerwów, to tylko takie wtrącenie do wątku o .... no tak właściwie nie wiem, o czym ;) Ale swojego (i jak widzę, nie tylko :) ) zdania będę się trzymać. Są naprawdę dziewczyny, które oprócz ładnego wyglądu fizycznego nic innego sobą nie reprezentują. A takie mnie po prostu, choćby nie wiem, jak piękne były (a piękno to też rzecz bardzo względna), nie interesują. @ Bartez Bardzo dobrze opisałeś dziewczyny, które mieliśmy na myśli :) @ Koteczek Na pewno nie piszemy o Tobie. Od tak, rozmowa zeszła na lekki off-topic. To ma tutaj bardzo często miejsce :) |
no tak ...
Kitty jest dwa dni na Forum, a już ma dwie reputacje ...tylko za co? :P Temat Topica "...(Tylko powyżej 18 lat) ", to co tu robią siedemnastki? :D |
Heh, ja tez cie witam, sorki ze tak pozno, ale lepiej pozno niz wcale ;p
Heh, widze ze niezla debata sie toczy teraz || |
Cytat:
|
Cytat:
Kitty- podoba mi sie :D |
Kto tą rozmowę przeniósł do Imprezki? Ja rozumiem, że topic się szybko rozrasta, ale jak zobaczyłem 70 jego podstron to się trochę zdziwiłem ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
w swoim poscie piszesz o dwoch roznych rzeczach. naturalne ze facet looka na atrakcyjan babeczke... musi miec w sobie to cos... to cos wzrokiem czasem trudno wylapac jak sie idzie na ulicy... wiec nie myl pojec... |
Bartez: thx. widze ze czytasz uwaznie;)
dla osobnika co przekleil (MacGyver:P) dla nnie nie potrzbenie sie to stalo, bo to jest (byl) watek na troszke wyzszym poziomie niz "impreza" jak to wygalda? najpier linki do rozjechanych panienek, a zaraz potem, wszyscy witaja kiti i gadaja o zauroczeniu faceta i kobiety itp... naszczescie juz na GG z McGyverem dalismy sobie po pysku. ale nadal podtrzymuje swoje, tego tu nie powinno byc przylepionego. pozdrawiam Edi! PS. moze akcje zrobimy "stop klejeniu!" :D |
hehe! jedna blondynka a jaka zadymka ;)
@Bartez Cytat:
ta dziewczyna też wywoła takie zamieszanie? http://www.roganjosh.co.uk/content/i...ettymonkey.jpg :P |
Cytat:
A to moja faworytka: http://img215.exs.cx/img215/8367/colgate6kf.jpg |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
niech zostanie tak jak jest, jeden ciul.....
ludzie jedna kobieta zrobila wiekszy szum niz skladka na forum...... :( |
Cytat:
|
Cytat:
chmm siedemnastka ?, jest z grudnia, wiec praktycznie kalendarzowa...ale co tam :) PS mam nadzieje, że.....Kitty :D nie zniecheci sie tak jak to z innymi bywa ;) |
Cytat:
albo sama wspomoze cdrinfo.pl i rozdaje buziaki za przelewy :D wtedy to nie szeregi a cale legiony... |
Cytat:
|
eh... stare czasy...gdzie kartofle byly czyms...a teraz? rzadnego poszanowania dla ziemniaka...
nic tylko buzi i buzi, tylko buzi sie teraz liczy... |
alizze
Ilość załączników: 1
przyklad ladnej i zdolnej French women
|
Cytat:
@Zorg, chyba AlizEE? ;) |
Cytat:
|
No to problem rozwiazany oto idealna kobieta :haha:
|
CZyli ja zrobiłam zamieszanie ? hehe :p
Wy coś sobie tam robicie na forum a jak macie chwilke wolnego czasu to wchodzicie tutaj i piszecie, czyż nie ?:D A co do fotek bez kurtki itp. to mam jakies z Grecji ;) Poszukam dzisiaj po szkole i dam Wam jedno :P Ołkej ?:D Nio to trzymajcie się cieplutko :P JAk chcecie buziaki to no problem <lol> Bye :* (buziaczki:*) |
Cytat:
Cytat:
|
Koteczek z Nowej Rudy-musi byc bury hehhe
|
Cytat:
|
Cytat:
@ Zorg Coś ta "ładna i zdolna" french woman spuchła w niektórych miejscach.. Młoda jeszcze, więc może naturalnie i mam nadzieję, że tak, ale... |
Cytat:
moze jasniej bo niczego nie rozumiem... |
o eeeee... szerokosc w eeeee barach :D
|
Cytat:
|
cyce* powiekszane...
*pisze cyce, bo tak nazywam piersi po moddingu, naturlane nazywam piersi. nie inaczej. |
Cytat:
|
Temat o piersaich ?:D
A jakie Wy lubiscie piersi? Małe, duzę, jakie ??:D Kazdy ma chyba własne upodobania :) |
Cytat:
pierewszy raz widze takie pytanie z klawiatury dziewczyny, ja Ci odpowiem tak: lubie piersi mojego Miska. to jest moje upodobanie. a Ty jakie lubisz piersi? ;) heh, albo spytam inaczej, jakie masz :D |
ja lubie kobiece piersi :D
|
Cytat:
|
ja lubie duze !!! cieple gorace twarde,opalone i slodkie
male sa niepociagajace ! chyba ze wyrosna z tego hehehe Koteczek nie przejmuj se tym ,to sa tylko meskie wyobrazenia, zreszta to dziala podobnie w droga strone !!! napisz co pociaga kobiety w nas ?????????????? najbardzie-----oczywiscie poza pieniedzmi $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$ |
No to widze, że moja siostra ostro wchodzi w klimat imprezki :P
|
Pieterniel: ja bym zadbal na Twoim miejscu o siostre... :P
no chyba ze jest starsza od Ciebie... |
ja tam widze ze to sie zaczyna robic tak jak wczesniej pisalem....
@zorg - Twoje pytanie najlepiej zadac np. na forum filipinki |
|
|
|
Cytat:
|
Ej, ktoś mi skasował posta... Fakt, że był powiedzmy "średnio" treściwy, ale w ten sposób coś sobą tu wyrażał..
|
piersi muszą być kobiece bez silikonu, kobieta nusi być kobietą a nie Miriam :D
|
silikon moze miec ale tego co Miriam w spodnaich nie:)
|
Freddy szybko przeprowadzi naturalizację we śnie ;)
|
ale w zasadzie bardzo istotne jest zakonczenie piersi... lubie male ciemne i twarde :)
|
|
Cytat:
|
Cytat:
jajko sadzone odpada. :nie: |
Tak jesteśmy bliźniaki i ja jestem starszy ;)
|
Cytat:
|
a ja lubię duże aksamitne twarde z ogromnymi brodawkami...........
|
mam tu chlopaki pare zjeciuszek fajnych kobitek ktore mozna zaprosic na imprezke :tancerka:
EDIT: Hotlinking, przekierowania itd, Administrator |
chlopaki podzielcie sie tymi linkami :P bo co tu dluzej gadac panny tez musza byc
|
czemu zbral mi fotki :(
|
Cytat:
Hmm...na kase nie wszystkie lecą :P Czy ja wiem...wygląd :P no i facet według mnie nie powinien zgrywac macho :D :* |
Cytat:
Piotrek jest starszy :P |
Nie pisz posta pod postem siostra :P
|
Cytat:
|
....a żem się uśmiał jak to zobaczyłem :) dzięki, zaraz biorę się za konsumpcję !!!
|
Cytat:
|
Dzięki za odpowiedzi! Widzę, że każdy ma własne upodobania, ale słuchajcie...
Jesli spotkacie jakąs fajną dziewczyne i sie zakochacie to bedziecie musieli zaakceptować takie piersi jakie ma :D ( nie macie wyboru;p) Pytań nie mam, chociaż... Czy chłopak lubi rozmaiac z dziewczyna o swoich eks, czy nie lubi do tego wracać ? |
jezli nie preszkadza to clopaka obecnej, nie widze problemu ;)
pozdro ;) |
Cytat:
lubi nie lubi, trza pogadac. zarowno o jego jak i jej. w ramach zrozumienia. coby nie bylo niedomowien. moj Misiek wie o mnie wszystko, ja o niej tez. PS. ty pytasz my odpowiadamy, ale czego ty zawsze pytasz a nie odpowiadasz? :P |
Koteczek ma coś do ukrycia ;) (i nie odpowiada) :P
ładna buzia i faceci głupieją. sam wiem jak to jest. :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Zadajcie mądr pytanie, a nie typu "jakie masz piersi?" --->na takie nie odpowiadam ;p
|
Nowe fotki Koteczka ;)
http://img14.exs.cx/img14/3010/sms8rs.png Spostrzegawczość waszym przyjacielem :P |
mądre pytanie: czy jak już zdobędziesz wykształcenie, to zamierzasz wyjechać - tak jak większość deklaruje?
|
Nie pisz posta pod postem
Cichy mod |
ok napisałem pod twoim :P
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:21. |