Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   IMPREZKA ON-LINE (tylko powyzej 18 lat) (https://forum.cdrinfo.pl/f5/imprezka-line-tylko-powyzej-18-lat-16106/)

Predi 27.02.2005 23:41

Cytat:

Napisany przez Koteczek
Dobrze :)
Ale ja Wam cos powiem...
Dziewczyny mówią "uroda nie jest najważniejsza, liczy się charatker" ale do końca tak nie jest!

i tu wlasnie widac podejscie dziewczyn do nas... my juz dawno o tym wiemy... kto Wam wierzy ze "licza sie charakter a nie wyglad" :D

facet naprawde mysli ;)

Edwardo 27.02.2005 23:53

Cytat:

Napisany przez Remix
Witam!
ps. co innego sytuacja na wczasach (np pod namiotami), a co innego na ulicy czy w klubie.

znaczy sie, ze nie trzeba generalizowac :)

owszem, musi byc cos co przyciagnie uwage.
moze to byc nawet blysk w oku dla mnie, nie musi to byc odrypana kiecka z nowej kolekcji house'a albo cropp'a

smolik 28.02.2005 00:27

Cytat:

Napisany przez Edwardo
znaczy sie, ze nie trzeba generalizowac :)

owszem, musi byc cos co przyciagnie uwage.
moze to byc nawet blysk w oku dla mnie, nie musi to byc odrypana kiecka z nowej kolekcji house'a albo cropp'a

Czyli podsumowujac tą dyskusję musi mieć to cos co przyprawi o szybsze bicie serca, krótszy oddech...

Arepo 28.02.2005 02:43

Cytat:

Napisany przez smolik
Czyli podsumowujac tą dyskusję musi mieć to cos co przyprawi o szybsze bicie serca, krótszy oddech...

... uderzenie testosteronu w czachę i ekstazę każdej z 3000 komórek czuciowych na 1 centymetr kwadratowy skóry.

Buhahaha ... topic lepszy niż funny fotos ... :haha:

Witam również serdecznie Koteczka - fotki :spoko:

47 28.02.2005 02:52

Jak widze dla znacznej czesci userow wystarczy zamiescic fotke fajnej dziewczyny zeby juz spac po nocach nie mogla ;) a co by to bylo jakby w realu sie jakas ladnie usmiechnela ;).
A co do piekna to coz do dobrej bryki nie wezmie sie paszteta tylko dobiera sie suczke do koloru tapicerki. A ladna suczka nie bedzie jezdzila maluchem bo z zabawek juz wyrosla.
Niestety piekna rzadko chodzi w parze z madroscia ale oczywiscie zdarzaja sie wyjatki (Yetii tez ktos podobno widzial). Najwazniejsze jest to "cos" a reszta jest juz tylko dodatkiem.

No i ja sie przylacze do rykowiska i witam KOTECZKA.

P.S. Sorki ze nie uzywam polskich znakow ale moju XP na widok fotek Koteczek dostal czegos i teraz malo co dziala z winapem i polskimi znakami lacznie.
Pozdro

CreAtivE 28.02.2005 06:52

No własnie, Administratorzy i Moderatorzy zaglądają a Ty post pod postem :]

Jak się @Koteczek spało?

Koteczek 28.02.2005 07:31

Cytat:

Napisany przez CreAtivE
Jak się @Koteczek spało?

Wstałam! I znowu miałam strasznie dużo czytania!
A spało się dobrze :) Dzieki:)
A teraz czas do szkółki :) Bye :*

A tak w ogóle to wiadomo, że wygląd jest bardzo wazny przynajmniej dla mnie ;p
Lubie jak ładnie wyglądam ;) Pa.

andrzejj9 28.02.2005 07:41

Cytat:

Napisany przez Bartez
No właśnie. Schodzi na psy, zwłaszcza jeżeli chodzi o poprawną polszczyznę ;p

Polszczyznę mówisz? A może ortografię ;)

Cytat:

Napisany przez Edwardo
Predi: ja sie nie slinie... jakos wole nie dawac satysfakcji "laskom", ze sie za nimi ogladam...

Wiem o czym mówisz... Spotykam czasami takie dziewczyny, które przez całe życie przez wszystkich (prawie) traktowane były jako "boginie" właśnie przez swoją atrakcyjność fizyczną i takiego traktowania oczekują już zawsze. Wydaje im się, że są ósmym cudem świata i że marzeniem każdego faceta jest chociażby zbliżyć się do nich.. Ponieważ jednak praktycznie zawsze są to osoby bardzo puste, dla mnie nie są kompletnie interesujące i - przekształcając trochę to, co napisałeś - mi daje satysfakcję pokazywanie im, że dla mnie są kompletnie neutralne. Takie zboczenie, ale może akurat da im trochę do myślenia. Chociaż raczej wątpię...

Berion 28.02.2005 10:17

A ja tak sobie myślę:
Wpada nowy user i zakłada temat "witam [...]"
Gdyby to był jakiś kolo, zaraz wszyscy by napisali: "ee... i co nas to obchodzi?, spadaj, nieśmieć itp.itd,itt.etc".
A tu; pojawia się nowa sympatyczna twarz, sympatyczny nick :D i nie minęło 24h a temat już ma siedem stron :D
  • Coś w tym jest :D

edit:
A tak pozatym to Witam :)

REi 28.02.2005 10:52

u mnie 9 stron ;p
whodzi ladna kobieta na forum i takie podniecenie - widac kto samotny ;p
ja sie tylko przywitam bo tego wymaga dobre wychowanie no a jak wszyscy to wszyscy. Wiec oficjalne: Hi! ;p

icemac 28.02.2005 11:19

witam Pania wsrod uzytkownikow

i tyle :>

Edwardo 28.02.2005 11:33

hej chlopaki!

nowa pani sie zjawila na forum!

http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...921#post418921

ziwerzaki! do dziela! ale juz!

:)

Edwardo 28.02.2005 11:37

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Wiem o czym mówisz... Spotykam czasami takie dziewczyny, które przez całe życie przez wszystkich (prawie) traktowane były jako "boginie" właśnie przez swoją atrakcyjność fizyczną i takiego traktowania oczekują już zawsze. Wydaje im się, że są ósmym cudem świata i że marzeniem każdego faceta jest chociażby zbliżyć się do nich.. Ponieważ jednak praktycznie zawsze są to osoby bardzo puste, dla mnie nie są kompletnie interesujące i - przekształcając trochę to, co napisałeś - mi daje satysfakcję pokazywanie im, że dla mnie są kompletnie neutralne. Takie zboczenie, ale może akurat da im trochę do myślenia. Chociaż raczej wątpię...

yeah, przynajmniej jedna pokrewna dusza...
ja moze dodam ze nie sa one mi neutralne, ale lubie patrzec na nie z pogarda gdy idzie na wprost mnie, a potem odwrocic zwork albo zasmiac sie w oczy gdzy sa coraz blizej mnie...
ale wiesz? to dzieki tym panienkom, inne normalne dziewczyny moga sie odstresowac i poczuc dowartosciowane. chyba domyslasz sie jak to dziala? ;)

Loczek 28.02.2005 11:53

Edwardo i andrzejj9 troche przesadzacie. Rozmowa zeszla wogole na inne tory, a wy moim zdanie troszeczke sie zagalapowaliscie w swoich ocenach. Takie jest moje zdanie.

PS. ale kazdy ma prawo do wypowiedzenia sie i chwala wam za to !! pozd.

Edwardo 28.02.2005 12:20

Cytat:

Napisany przez Loczek
Edwardo i andrzejj9 troche przesadzacie. Rozmowa zeszla wogole na inne tory, a wy moim zdanie troszeczke sie zagalapowaliscie w swoich ocenach. Takie jest moje zdanie.

1) wogole to cos co bylo na poczatku tego watku bylo rozmowa?
bo ja to widzialem jak stado samco kicajacych wokol samicy, co troche wolajac "czesc" "daj buziaka"
2)zagalopowalismy sie? w ocenach? w jakich ocenach? ja nikogo nie ocenialem, tymabrdziej andrzejj9.
3)nom, kazdy ma prawo do wypowiedzi... mysle ze przez nasze dygresje watek stal sie niec ciekawszy...
bo juz zaczynalo smierdziec testosteronem... :P

pozdrawiam
Edi

Predi 28.02.2005 12:29

nie powiem kto tu sie najbardziej rzucal i najwiecej postowal :P :D

Koteczek 28.02.2005 13:03

Cytat:

Napisany przez Loczek

Ja mysle, że zagalopowali się w swojej samoocenie:P
Bye :*

Loczek 28.02.2005 13:23

Edwardo nie badz taki hej do przodu. Nie mow ze jak zobaczysz dziewczyne ktora ma cos w sobie to sie nie spojrzysz na nia ?? I nie chodzi mi tu o dziewczyne w kiecce do peppka , bluzeczce do szyii. To jest chyba naturalne ze mezczyzni wychwytuja wzrokiem atrakcyjne dziewczyny i vice versa. Ale nie bede sie spierac. Jeszcze raz pozd.

Koteczek 28.02.2005 13:36

[QUOTE=Loczek]Nie mow ze jak zobaczysz dziewczyne ktora ma cos w sobie to sie nie spojrzysz na nia ?? I nie chodzi mi tu o dziewczyne w kiecce do peppka , bluzeczce do szyii. To jest chyba naturalne ze mezczyzni wychwytuja wzrokiem atrakcyjne dziewczyny i vice versa.

Całkowicie się zgadzam :) Nie jestem facetem, ale zgadzam się ;p bo tak jest :)Edwardo cos filozofuje ;)

Bartez 28.02.2005 13:40

Cytat:

Napisany przez Loczek
Edwardo nie badz taki hej do przodu. Nie mow ze jak zobaczysz dziewczyne ktora ma cos w sobie to sie nie spojrzysz na nia ?? I nie chodzi mi tu o dziewczyne w kiecce do peppka , bluzeczce do szyii. To jest chyba naturalne ze mezczyzni wychwytuja wzrokiem atrakcyjne dziewczyny i vice versa. Ale nie bede sie spierac. Jeszcze raz pozd.

Która ma coś w sobie, a lalka Barbie z 5 centymetrami tapety to różnica, nie sądzisz? Dla każdego faceta to coś, to mogą być różne rzeczy- uśmiech, oczy, włosy lub cokolwiek innego.
Myślę, że Edwardo miał na myśli takie dziewczyny, które uważają się za nie wiadomo kogo, a jak sie toto odezwie, to nie wiadomo, czy śmiać się, czy płakać. Na szczęście puste laski najczęściej znajdują pustych kolesi, dla których tylko wygląd jest najważniejszy i jest równowaga w przyrodzie ;)

Oczywiście te dygresje nie dotyczą w żaden sposób siostry Piterniela - przynajmniej dla mnie :)

Loczek 28.02.2005 13:51

Cytat:

Napisany przez Bartez
Która ma coś w sobie, a lalka Barbie z 5 centymetrami tapety to różnica, nie sądzisz? Dla każdego faceta to coś, to mogą być różne rzeczy- uśmiech, oczy, włosy lub cokolwiek innego.
Myślę, że Edwardo miał na myśli takie dziewczyny, które uważają się za nie wiadomo kogo, a jak sie toto odezwie, to nie wiadomo, czy śmiać się, czy płakać. Na szczęście puste laski najczęściej znajdują pustych kolesi, dla których tylko wygląd jest najważniejszy i jest równowaga w przyrodzie ;)

Oczywiście te dygresje nie dotyczą w żaden sposób siostry Piterniela - przynajmniej dla mnie :)

Bartez chyba sie nie zrozumielismy. Mi nie chodzilo o laleczki barbi tylko o normalne dziewczyny. Takie ktore maja w sobie to cos co powoduje ze masz ochote z nia przebywac. I nie chodzi mi tu o extra ciuchy, fajna facyjate przozdobiona pudrem za 130 zl. Chcialbym powiedziec tylko tyle ze naturalnym zachowanie mezczyzny jest to ze zwraca uwage na ladne kobiety. Sorry jesli sie nie zgadzamy ale takie jest moje zdanie. A to co taka panna soba reprezentuje ... to juz jej problem.

Koteczek 28.02.2005 13:54

Cytat:

Napisany przez Bartez

Nio ja mam nadzieje, że o mnie nie piszecie ;p
@Bartez buziaczki for you :*

Bartez 28.02.2005 14:01

Cytat:

Napisany przez Loczek
Bartez chyba sie nie zrozumielismy. Mi nie chodzilo o laleczki barbi tylko o normalne dziewczyny. Takie ktore maja w sobie to cos co powoduje ze masz ochote z nia przebywac. I nie chodzi mi tu o extra ciuchy, fajna facyjate przozdobiona pudrem za 130 zl. Chcialbym powiedziec tylko tyle ze naturalnym zachowanie mezczyzny jest to ze zwraca uwage na ladne kobiety. Sorry jesli sie nie zgadzamy ale takie jest moje zdanie. A to co taka panna soba reprezentuje ... to juz jej problem.

Jasne, że to jest normalne zachowanie. Oczywiście zgadzam się z Tobą, jeżeli chodzi o normalne dziewczyny, z którymi można normalnie pogadać, bez szpanu i sztucznego udawania.

Ja (andrzejj9 i Edwardo chyba też) miałem na myśli takie dziewczyny, które uważają się za boginie, mogące mieć każdego na skinienie. Dla faceta jednak nie liczy się tylko wygląd. Nie twierdzę, że nie jest ważny, bo to jest bzdura. Na pewno jest ważniejszy, niż dla kobiet, ale nie jest wszystkim, na co zwraca się uwagę.

Loczek 28.02.2005 14:14

Cytat:

Napisany przez Bartez
Jasne, że to jest normalne zachowanie. Oczywiście zgadzam się z Tobą, jeżeli chodzi o normalne dziewczyny, z którymi można normalnie pogadać, bez szpanu i sztucznego udawania.

Ja (andrzejj9 i Edwardo chyba też) miałem na myśli takie dziewczyny, które uważają się za boginie, mogące mieć każdego na skinienie. Dla faceta jednak nie liczy się tylko wygląd. Nie twierdzę, że nie jest ważny, bo to jest bzdura. Na pewno jest ważniejszy, niż dla kobiet, ale nie jest wszystkim, na co zwraca się uwagę.

Chcialem tylko zwrocic uwage na to, iz naturalnym zachowaniem czlowieka jest zainteresowanie plcia przeciwna. A to jaka jest juz ta plec przeciwna zostawny kazdemu do oceny we wlasnym zakresie.

andrzejj9 28.02.2005 15:29

Cytat:

Napisany przez Edwardo
yeah, przynajmniej jedna pokrewna dusza...
ja moze dodam ze nie sa one mi neutralne, ale lubie patrzec na nie z pogarda gdy idzie na wprost mnie, a potem odwrocic zwork albo zasmiac sie w oczy gdzy sa coraz blizej mnie...
ale wiesz? to dzieki tym panienkom, inne normalne dziewczyny moga sie odstresowac i poczuc dowartosciowane. chyba domyslasz sie jak to dziala? ;)

Wiesz, ja mam o nich też bardzo negatywne zdanie, ale nie lubię tego po sobie okazywać. Od tak, po prostu nie pokazuję zainteresowania nimi, a dla niektórych to już wystarczający szok ;)

@ Loczek

Bez nerwów, to tylko takie wtrącenie do wątku o .... no tak właściwie nie wiem, o czym ;) Ale swojego (i jak widzę, nie tylko :) ) zdania będę się trzymać. Są naprawdę dziewczyny, które oprócz ładnego wyglądu fizycznego nic innego sobą nie reprezentują. A takie mnie po prostu, choćby nie wiem, jak piękne były (a piękno to też rzecz bardzo względna), nie interesują.

@ Bartez

Bardzo dobrze opisałeś dziewczyny, które mieliśmy na myśli :)

@ Koteczek

Na pewno nie piszemy o Tobie. Od tak, rozmowa zeszła na lekki off-topic. To ma tutaj bardzo często miejsce :)

Maciej 28.02.2005 15:55

no tak ...
Kitty jest dwa dni na Forum, a już ma dwie reputacje ...tylko za co? :P

Temat Topica "...(Tylko powyżej 18 lat) ", to co tu robią siedemnastki? :D

.::piotrek::. 28.02.2005 15:56

Heh, ja tez cie witam, sorki ze tak pozno, ale lepiej pozno niz wcale ;p
Heh, widze ze niezla debata sie toczy teraz ||

czero 28.02.2005 16:39

Cytat:

Napisany przez Maciej
no tak ...

Jutro wejdziesz na forum i sie okaze ze jest Modem :O ;)

Koteczek 28.02.2005 16:40

Cytat:

Napisany przez Maciej
no tak ...

Kitty- podoba mi sie :D

andrzejj9 28.02.2005 17:00

Kto tą rozmowę przeniósł do Imprezki? Ja rozumiem, że topic się szybko rozrasta, ale jak zobaczyłem 70 jego podstron to się trochę zdziwiłem ;)

MacGyver 28.02.2005 17:03

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Kto tą rozmowę przeniósł do Imprezki? Ja rozumiem, że topic się szybko rozrasta, ale jak zobaczyłem 70 jego podstron to się trochę zdziwiłem ;)

Ja, za pozwoleniem @Kitty of course :)

legion 28.02.2005 17:53

no prosze jak ladna galeria widze ze na bazeri jezdzisz :) troche mamy wspolnego ale tak na serio to takie ubrane tez zdiecia moze jakies z upalnych dni :D

Edwardo 28.02.2005 18:11

Cytat:

Napisany przez Loczek
Nie mow ze jak zobaczysz dziewczyne ktora ma cos w sobie to sie nie spojrzysz na nia ?? I nie chodzi mi tu o dziewczyne w kiecce do peppka , bluzeczce do szyii. To jest chyba naturalne ze mezczyzni wychwytuja wzrokiem atrakcyjne dziewczyny i vice versa. Ale nie bede sie spierac. Jeszcze raz pozd.

a gdzien napisalem ze nie psogladam na dziewczyan jak ma "to cos"
w swoim poscie piszesz o dwoch roznych rzeczach.

naturalne ze facet looka na atrakcyjan babeczke...
musi miec w sobie to cos...
to cos wzrokiem czasem trudno wylapac jak sie idzie na ulicy...
wiec nie myl pojec...

Edwardo 28.02.2005 18:20

Bartez: thx. widze ze czytasz uwaznie;)

dla osobnika co przekleil (MacGyver:P) dla nnie nie potrzbenie sie to stalo, bo to jest (byl) watek na troszke wyzszym poziomie niz "impreza"
jak to wygalda? najpier linki do rozjechanych panienek, a zaraz potem, wszyscy witaja kiti i gadaja o zauroczeniu faceta i kobiety itp...
naszczescie juz na GG z McGyverem dalismy sobie po pysku.
ale nadal podtrzymuje swoje, tego tu nie powinno byc przylepionego.

pozdrawiam
Edi!

PS. moze akcje zrobimy "stop klejeniu!" :D

ed hunter 28.02.2005 18:22

hehe! jedna blondynka a jaka zadymka ;)

@Bartez
Cytat:

...Dla faceta jednak nie liczy się tylko wygląd....
święta prawda.

ta dziewczyna też wywoła takie zamieszanie?
http://www.roganjosh.co.uk/content/i...ettymonkey.jpg
:P

joujoujou 28.02.2005 19:28

Cytat:

Napisany przez ed hunter
hehe! jedna blondynka a jaka zadymka ;)

@Bartez
święta prawda.

ta dziewczyna też wywoła takie zamieszanie?
...

wow, superlaska, masz jej numer GG?
A to moja faworytka:
http://img215.exs.cx/img215/8367/colgate6kf.jpg

MacGyver 28.02.2005 19:38

Cytat:

Napisany przez Edwardo
dla osobnika co przekleil (MacGyver:P) dla nnie nie potrzbenie sie to stalo, bo to jest (byl) watek na troszke wyzszym poziomie niz "impreza"

Jak widzisz ten poziom (im wyżej idziemy) sie obniża a szkoda
Cytat:

Napisany przez Edwardo
naszczescie juz na GG z McGyverem dalismy sobie po pysku

:podbite: oko nadal mnie boli ;p
Cytat:

Napisany przez Edwardo
ale nadal podtrzymuje swoje, tego tu nie powinno byc przylepionego

Można to cofnąć i zrobić tak jak było. Mmyślałem, że tak bedzie lepiej ale widac nie jest ???

Predi 28.02.2005 19:42

niech zostanie tak jak jest, jeden ciul.....
ludzie jedna kobieta zrobila wiekszy szum niz skladka na forum...... :(

andrzejj9 28.02.2005 21:49

Cytat:

Napisany przez Predi
niech zostanie tak jak jest, jeden ciul.....
ludzie jedna kobieta zrobila wiekszy szum niz skladka na forum...... :(

To może by namówić Koteczka, żeby się tam wypowiedziała, albo i dała dobry przykład. Od razu szeregi podążą.. ;)

Patrix 28.02.2005 22:10

Cytat:

Napisany przez Maciej
no tak ...

chyba za foteczki, poza tym ładnie na nich wychodzi :) aa chyba sobie puszcze :D
chmm siedemnastka ?, jest z grudnia, wiec praktycznie kalendarzowa...ale co tam :)

PS
mam nadzieje, że.....Kitty :D nie zniecheci sie tak jak to z innymi bywa ;)

Edwardo 28.02.2005 22:23

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
To może by namówić Koteczka, żeby się tam wypowiedziała, albo i dała dobry przykład. Od razu szeregi podążą.. ;)

albo sama wspomoze cdrinfo.pl i rozdaje buziaki za przelewy :D
wtedy to nie szeregi a cale legiony...

MacGyver 28.02.2005 22:28

Cytat:

Napisany przez Edwardo
albo sama wspomoze cdrinfo.pl i rozdaje buziaki za przelewy :D
wtedy to nie szeregi a cale legiony...

Kiedys były kartofle za reputki a teraz są reputki za buziaki ;p

Edwardo 28.02.2005 22:30

eh... stare czasy...gdzie kartofle byly czyms...a teraz? rzadnego poszanowania dla ziemniaka...
nic tylko buzi i buzi, tylko buzi sie teraz liczy...

zorg 28.02.2005 22:46

alizze

Ilość załączników: 1
przyklad ladnej i zdolnej French women

Predi 28.02.2005 23:09

Cytat:

Napisany przez Edwardo
eh... stare czasy...gdzie kartofle byly czyms...a teraz? rzadnego poszanowania dla ziemniaka...

to chyba dobrze nie? smaczniejsze ;)

@Zorg, chyba AlizEE? ;)

Eliasz 28.02.2005 23:38

Cytat:

Napisany przez zorg
przyklad ladnej i zdolnej French women

Też mam ten teledysk ;) i kilka innych też :piwo:

smolik 01.03.2005 00:13

No to problem rozwiazany oto idealna kobieta :haha:

Koteczek 01.03.2005 07:36

CZyli ja zrobiłam zamieszanie ? hehe :p
Wy coś sobie tam robicie na forum a jak macie chwilke wolnego czasu to wchodzicie tutaj i piszecie, czyż nie ?:D
A co do fotek bez kurtki itp. to mam jakies z Grecji ;) Poszukam dzisiaj po szkole i dam Wam jedno :P Ołkej ?:D
Nio to trzymajcie się cieplutko :P
JAk chcecie buziaki to no problem <lol>
Bye :* (buziaczki:*)

ed hunter 01.03.2005 07:52

Cytat:

Napisany przez smolik
No to problem rozwiazany oto idealna kobieta :haha:

no faktycznie idealna, 12 sztuk! :fiu: już ją kocham :serdusz: :D

Cytat:

Napisany przez Koteczek
...A co do fotek bez kurtki itp. to mam jakies z Grecji ;) Poszukam dzisiaj po szkole i dam Wam jedno :P Ołkej ?:D
Nio to trzymajcie się cieplutko :P
JAk chcecie buziaki to no problem <lol>
Bye :* (buziaczki:*)

ja kce! ja kce! :smoczek: :ja_chce:

zorg 01.03.2005 08:01

Koteczek z Nowej Rudy-musi byc bury hehhe

ed hunter 01.03.2005 08:11

Cytat:

Napisany przez zorg
Koteczek z Nowej Rudy-musi byc bury hehhe

ale czy my wiemy WSZYSTKO o Koteczku? :>

andrzejj9 01.03.2005 08:32

Cytat:

Napisany przez Edwardo

Taaa, kartofle już nie te same, co kiedyś... ;)

@ Zorg

Coś ta "ładna i zdolna" french woman spuchła w niektórych miejscach.. Młoda jeszcze, więc może naturalnie i mam nadzieję, że tak, ale...

pykson 01.03.2005 17:15

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Coś ta "ładna i zdolna" french woman spuchła w niektórych miejscach.. Młoda jeszcze, więc może naturalnie i mam nadzieję, że tak, ale...

ale co masz na mysli?
moze jasniej bo niczego nie rozumiem...

Predi 01.03.2005 17:22

o eeeee... szerokosc w eeeee barach :D

czero 01.03.2005 18:32

Cytat:

Napisany przez pykson
ale co masz na mysli?
moze jasniej bo niczego nie rozumiem...

chyba mu chodzi o boobies :D

Edwardo 01.03.2005 19:02

cyce* powiekszane...

*pisze cyce, bo tak nazywam piersi po moddingu, naturlane nazywam piersi. nie inaczej.

andrzejj9 01.03.2005 19:31

Cytat:

Napisany przez Edwardo
cyce* powiekszane...

*pisze cyce, bo tak nazywam piersi po moddingu, naturlane nazywam piersi. nie inaczej.

Nie no, ja od razu nie chcę mówić, że na pewno, można to też poprzez odpowiednie ubranie optycznie powiększyć, poza tym nie przyglądam się specjalnie tej piosenkarce. Ale po prostu bardzo często się różne operacje trafiają już nawet w tak młodym wieku - vide Mandy Moore (czy jakoś tak). Jak ją zobaczyłem po dwóch latach przerwy to naprawdę się zdziwiłem...

Koteczek 01.03.2005 23:20

Temat o piersaich ?:D
A jakie Wy lubiscie piersi? Małe, duzę, jakie ??:D Kazdy ma chyba własne upodobania :)

Edwardo 01.03.2005 23:38

Cytat:

Napisany przez Koteczek
Temat o piersaich ?:D
A jakie Wy lubiscie piersi? Małe, duzę, jakie ??:D Kazdy ma chyba własne upodobania :)

pierewszy raz widze takie pytanie z klawiatury dziewczyny,
ja Ci odpowiem tak:
lubie piersi mojego Miska.
to jest moje upodobanie.

a Ty jakie lubisz piersi? ;)

heh, albo spytam inaczej, jakie masz :D

Predi 01.03.2005 23:44

ja lubie kobiece piersi :D

Pagerus 01.03.2005 23:56

Cytat:

Napisany przez Predi
ja lubie kobiece piersi :D

To tak jak ja :D :spoko:

zorg 02.03.2005 00:28

ja lubie duze !!! cieple gorace twarde,opalone i slodkie

male sa niepociagajace ! chyba ze wyrosna z tego hehehe

Koteczek nie przejmuj se tym ,to sa tylko meskie wyobrazenia, zreszta to dziala podobnie w droga strone !!!

napisz co pociaga kobiety w nas ?????????????? najbardzie-----oczywiscie poza pieniedzmi $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$

Piterniel 02.03.2005 00:40

No to widze, że moja siostra ostro wchodzi w klimat imprezki :P

Edwardo 02.03.2005 00:50

Pieterniel: ja bym zadbal na Twoim miejscu o siostre... :P
no chyba ze jest starsza od Ciebie...

Predi 02.03.2005 01:02

ja tam widze ze to sie zaczyna robic tak jak wczesniej pisalem....
@zorg - Twoje pytanie najlepiej zadac np. na forum filipinki

joujoujou 02.03.2005 20:04

Cytat:

Napisany przez Edwardo
Pieterniel: ja bym zadbal na Twoim miejscu o siostre... :P
no chyba ze jest starsza od Ciebie...

Ehem...
Porównując dane TU i TU dochodzi się do interesujących wniosków...
:idea:

Pawel_k 02.03.2005 20:21

Cytat:

Napisany przez joujoujou
Ehem...

blizniaki :serdusz:

smolik 02.03.2005 20:22

Cytat:

Napisany przez joujoujou
Ehem...

Bardzo ciekawe spostrzeżenie.
Teraz pozostaje do wyjaśnienia tylko sprawa kto był pierwszy.

kraluk 02.03.2005 20:35

Cytat:

Napisany przez Pawel_k
blizniaki :serdusz:

Ciekawe, który jest starszy:D

andrzejj9 02.03.2005 20:38

Ej, ktoś mi skasował posta... Fakt, że był powiedzmy "średnio" treściwy, ale w ten sposób coś sobą tu wyrażał..

ed hunter 02.03.2005 20:44

piersi muszą być kobiece bez silikonu, kobieta nusi być kobietą a nie Miriam :D

Lukash 02.03.2005 20:47

silikon moze miec ale tego co Miriam w spodnaich nie:)

ed hunter 02.03.2005 20:50

Freddy szybko przeprowadzi naturalizację we śnie ;)

mr_spock 02.03.2005 22:33

ale w zasadzie bardzo istotne jest zakonczenie piersi... lubie male ciemne i twarde :)

Mich@ł 02.03.2005 22:52

Cytat:

Napisany przez joujoujou
Ehem...

... Że Piternel ma lepszy komputer od Koteczka ?? :fiu:

Eliasz 02.03.2005 23:06

Cytat:

Napisany przez DJ HACKER
... Że Piternel ma lepszy komputer od Koteczka ?? :fiu:

A ja myślałem że chodziło o reputki ^_^ :spoko: ^_^

ed hunter 02.03.2005 23:10

Cytat:

Napisany przez mr_spock
ale w zasadzie bardzo istotne jest zakonczenie piersi... lubie male ciemne i twarde :)

to się nazywa rodzynki sułtańskie ;)

jajko sadzone odpada. :nie:

Piterniel 02.03.2005 23:24

Tak jesteśmy bliźniaki i ja jestem starszy ;)

mr_spock 03.03.2005 01:37

Cytat:

Napisany przez ed hunter
to się nazywa rodzynki sułtańskie ;)

jajko sadzone odpada. :nie:

Hehe, trafne porownanie 8 )

misz_masz 03.03.2005 13:53

a ja lubię duże aksamitne twarde z ogromnymi brodawkami...........

cwirek181 03.03.2005 14:01

mam tu chlopaki pare zjeciuszek fajnych kobitek ktore mozna zaprosic na imprezke :tancerka:

EDIT: Hotlinking, przekierowania itd, Administrator

cwirek181 03.03.2005 14:02

chlopaki podzielcie sie tymi linkami :P bo co tu dluzej gadac panny tez musza byc

cwirek181 03.03.2005 15:03

czemu zbral mi fotki :(

Koteczek 03.03.2005 15:11

Cytat:

Napisany przez zorg
napisz co pociaga kobiety w nas ?????????????? najbardzie-----oczywiscie poza pieniedzmi $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$

Hmm...na kase nie wszystkie lecą :P
Czy ja wiem...wygląd :P no i facet według mnie nie powinien zgrywac macho :D :*

Koteczek 03.03.2005 15:13

Cytat:

Napisany przez smolik
Bardzo ciekawe spostrzeżenie.
Teraz pozostaje do wyjaśnienia tylko sprawa kto był pierwszy.

Piotrek jest starszy :P

Piterniel 03.03.2005 16:41

Nie pisz posta pod postem siostra :P

joujoujou 05.03.2005 00:56

Cytat:

Napisany przez misz_masz
a ja lubię duże aksamitne twarde z ogromnymi brodawkami...........

mniam :jem:

misz_masz 05.03.2005 02:37

....a żem się uśmiał jak to zobaczyłem :) dzięki, zaraz biorę się za konsumpcję !!!

Pawel_k 05.03.2005 20:23

Cytat:

Napisany przez misz_masz
....a żem się uśmiał jak to zobaczyłem :) dzięki, zaraz biorę się za konsumpcję !!!

a co na to twoja zona :>

Koteczek 05.03.2005 22:41

Dzięki za odpowiedzi! Widzę, że każdy ma własne upodobania, ale słuchajcie...
Jesli spotkacie jakąs fajną dziewczyne i sie zakochacie to bedziecie musieli zaakceptować takie piersi jakie ma :D ( nie macie wyboru;p)
Pytań nie mam, chociaż...
Czy chłopak lubi rozmaiac z dziewczyna o swoich eks, czy nie lubi do tego wracać ?

mallow 05.03.2005 23:16

jezli nie preszkadza to clopaka obecnej, nie widze problemu ;)
pozdro ;)

Edwardo 05.03.2005 23:51

Cytat:

Napisany przez Koteczek
Czy chłopak lubi rozmaiac z dziewczyna o swoich eks, czy nie lubi do tego wracać ?

lubi nie lubi, trza pogadac.
zarowno o jego jak i jej.
w ramach zrozumienia.
coby nie bylo niedomowien.
moj Misiek wie o mnie wszystko, ja o niej tez.

PS. ty pytasz my odpowiadamy, ale czego ty zawsze pytasz a nie odpowiadasz? :P

ed hunter 06.03.2005 07:19

Koteczek ma coś do ukrycia ;) (i nie odpowiada) :P

ładna buzia i faceci głupieją.

sam wiem jak to jest. :D

.::piotrek::. 06.03.2005 14:08

Cytat:

Napisany przez ed hunter
Koteczek ma coś do ukrycia ;) (i nie odpowiada) :P

ładna buzia i faceci głupieją.

sam wiem jak to jest. :D

Oj glupieja, glupieja i to czasami bardzo ;p

Patrix 06.03.2005 14:49

Cytat:

Napisany przez Koteczek
Jesli spotkacie jakąs fajną dziewczyne i sie zakochacie to bedziecie musieli zaakceptować takie piersi jakie ma :D ( nie macie wyboru;p)

a Wy tu dalej o tym........ :fiu:

Koteczek 06.03.2005 23:50

Zadajcie mądr pytanie, a nie typu "jakie masz piersi?" --->na takie nie odpowiadam ;p

Piterniel 06.03.2005 23:58

Nowe fotki Koteczka ;)

http://img14.exs.cx/img14/3010/sms8rs.png

Spostrzegawczość waszym przyjacielem :P

ed hunter 07.03.2005 00:03

mądre pytanie: czy jak już zdobędziesz wykształcenie, to zamierzasz wyjechać - tak jak większość deklaruje?

Piterniel 07.03.2005 00:08

Nie pisz posta pod postem

Cichy mod

ed hunter 07.03.2005 00:18

ok napisałem pod twoim :P

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:21.