![]() |
to znaczy male piwko uu......... to ja taki kwawal bede jechal do ciebie a ty male piwko tylko mi postawisz :D
|
Cytat:
musze sie pochwalic wczoraj dostalam roze:) od klienta:) czy dostane jakis prezent 5 lipca?? |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
domek:)+basenik samochod:) faceta(milego,przystojnego,kochanego,itd.):) kierowce bo prawka nie mam:) ....................................... ide na jakis spacerek:) bo umre...moze bede pozniej a napewno jutro od 10-16 bo pracuje :fiu: |
Cytat:
Cytat:
|
:wow: :niepow:
|
Rzymianin się zakochał jak nic :serdusz:
;) |
to na zlocie w Krakowie możecie się lepiej poznać ;)
edit to znaczy że będzie teraz miał mniej czasu dla nas, mówi się trudno |
dobra dobra ale piwa zawsze sie z wami trinkne :D
|
:haha:
Luzik rozmowa :P Tak sobie wygodnie siedze, jem jakieś ciastka za 3 zł i co 30 sec wciskam F5 :D |
Cytat:
|
Mac tu siedzi i odświeża a warez kwitnie :kwiatek:
|
Cytat:
|
Cytat:
..:::Update::.. ups, sorry za "PPP" (zn. posta pod postem) ;) |
no właśnie widzę, że czujności ciasteczka nie osłabiły :spoko:
|
@Mac duze te ciastka jak za 3zl bo jak na 30sec to dlugo je jesz :D
|
|
@malaczarna, w jakiej kafejce pracujesz ???
Jutro mam zamiar się wybrać do Media i Leclerc'a (na Zana) to może zachacze ;p hmm...ten tego, zaraz pewnie @legion mnie zbluzga :P |
Cytat:
p.s opowiesz jak bylo :D |
a przecież malaczarna mówiła że ma siostre ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
kurde zaraz i ja kupie te ciasteczka i zasiąde przed monitorem zupełnie jak przed jakimś serialem w telewizji i zaczne nerwowo przegryzać i pić piwo 8 )
|
Cytat:
|
a ja jak tu jeszcze trachę poimprezuję, to będę puszki po piwie zbierał na bezrobociu :D
|
Cytat:
|
hmm, gdzies nam Anecia zniknęła :ysz:
|
i tak długo wytrzymała , pewnie poszła się przebrać i zaraz do nas wróci :)
|
|
Cytat:
|
Cytat:
legion ty bylbys moim kierowca:) fajnie:) ale pewnie szybko bym zawalu dostala bo we wrocku jak wariaci jezdza:P Cytat:
nie na zana:/ na raclawickich:) a do panow ktorzy o trojkacie mysleli to siostra nie ma 18 lat:) legion a w kim sie zakochales?? |
daje od jakiegos czasu F5 i nic się nie zmienia tylko @malaczarna edytuje ciągle swojego posta
|
Cytat:
a nie bylo mnie bo musialam zrobic za:)kupy 2 batony 6 lodow apacz 1litrowy zabaiany chrupki owocowe:) pierniki :) i chusteczki dla niemowlat:) zapomnialam o kawusi i tic tac-ach NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUDYYYYYYYYYYYYYYYYYY :piwo: mam problem wlasnie mi strzelilo ramiaczko przy biustonoszku...co mam zrobic... ktos pomoze??? :fiu: |
no aż mi głupio to ja tu jakieś ciasteczka za 3zl odgapiłem od @MacGyvera, a ty takie zakupy -ide na miasto się poprawić :)
ps chusteczki dla niemowląt @legion czy my o czymś nie wiemy ;) |
Cytat:
ja bede jutro od 10 no dzis tez jeszcze sie wrocilam do was:) |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
oczywicie ze mozesz prosic o chusteczke:) wytrzec buzie i raczki moge pomoc:) |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
hmmmm no wlasnie zauwazylam a chodzilo o mnie ?? czy mam byc zazdrosna?? a ramiaczko prawe:/ :ysz: |
juz nie muszisz jak sie zabiore za to prawe ramiaczko to zapomnisz o wszystkim :D
|
Cytat:
nie obiecuj:) jak nie dorzymasz:P:* jak reszta to przeczyta to da nam popalic:) |
Cytat:
A najlepiej to w którym miejscu ??? :D |
Cytat:
kfc i te sprawy to nie daleko ... hmmmmmmm nie obczajaj mnie tylko:) to znow mini mam zalozyc?? |
robi się coraz ciekawiej (aż ramiączka strzelają :D )
a Mac, widzę do sprawy już na poważnie podchodzi ;p |
Cytat:
|
Cytat:
|
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
przyjechałem z zakupów :piwo: a tu tyle się wydażyło
|
Cytat:
Ale F5 bedę wciskał co 30 min :( oglądam jakiś film...i wcinam ciastka ale tym razem za 4 zł :D Cytat:
|
a ja właśnie wróciłem od kolegi z piwka i teraz chętnie zobacze jak potoczą sie losy naszych bohaterów :)
|
a Rysiek z Klanu wpadnie na imprezę?
|
Cytat:
|
No ciekawie sie robi, nie powiem.
Ps. a Rysio z Klanu to moj ulubiony aktor, dawno nie widzialem zeby ktos byl tak beznadziejny :haha: |
Cytat:
|
Cytat:
Mi już się skonczyły (ciastka), o jogurtach nie wspominając :ysz: No nic trzeba się ratować truskawkami :) |
Cytat:
I ręka mnie już boli od F5 ^_^ ^_^ ps po tym wszystkim to muszę, ba już to zrobiłem dac @malaczarna do listy kolegów :piwo: |
Ciastek nie mam, ale obok stoi jogurcik :).
Zjem i pojde po kanapke :jem: Oczywiscie jedzac bede wciskal F5 :D |
Cytat:
|
:rotfl: :rotfl: :piwo: nie to nie to co miałeś na myśli :piwo:, ale też widzę że spac nie możesz
|
witam wszystkich
widze, ze mnie tu wspominacie |
Cytat:
A co ty też F5 masz ciągle włączone :rotfl: :rotfl: |
Cytat:
|
nie ja F1 (granatem, bo moze nie wszyscy wiedza) robie kiszona kapuste.
|
Cytat:
Witam, witam :3msie: :haha: Ps. dobra, mowic, kto dokonal tak niecnego czynu jakim jest rejestracja pod tak zlowieszczym nickiem jak "Rysio z Klanu" :niepow: :bicz: ;) |
Cytat:
|
to ja we wlasnej osobie, Rysiu :(
|
A co cię tak Rysio smuci, nic się nie bój, @malaczarna rano się pojawi
|
Cytat:
|
@malczarana? to bedzie sniadanie? z mlekiem i chalka?
ide spac, bo zaraz polnoc i wyjdzie na to, ze sie przedwczoraj spac polozylem ostatni raz... |
ups rysiu @legion i @mac są piersi
|
jak zasluzysz to napewno bedzie ;), moze nie tylko sniadanie ale i kolacja :niepow:
http://gfx.filmweb.pl/p/5638/po.36941.jpg |
no i dożuć koniecznie avatarka, ten od @czero jest b. dobry
|
o Ryś tu był? :fiu:
|
a co już poszedł sobie, jaja sobie robisz z nas czy co
|
o cholera!! wpadlem na chwile i oczom niewieze || co tu sie dzieje,widze ze prawie powstał klub zjadaczy ciastek no i ''Fan Club Rysia***8482;''
|
Rysio jeszcze jest online, moze cos napisze :taktak:. On zawsze powie cos madrego :D.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
nooo, 100stronka panowie, z imprezy online robi sie MEGA BIBA ONLINE :D :piwo:. Nawet takie gwiazdy jak Rysio z Klanu nas odwiedzaja. Nic tylko sie cieszyc i kolejne piwo otwierac, bo party must go on :D.
Rysio tez sie swietnie bawi!! http://galaktyka.bizz.pl/data/media/106/2.jpg |
a to może teraz rysio cos o nas wspomni w nowych odcinkach - może kupi se jakiś komputer i powie magiczne słowo cdr-info :D
|
Nie wiem czy da rade, w tym slowie sa az 3 spolgloski kolo siebie, moze byc ciezko :taktak: ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Dwa magiczne slowa w google i cala sesja zdjeciowa Rysia :D. Strzezcie sie, Rysio jest wszedzie!!! Az boje sie do lodowki zagladac :O, a mam ochote na kanapke :jem: |
Cytat:
wiec obawiam sie o nasza malaczarna zeby nie zostal przez niego zauroczona :D |
Cytat:
|
Tego sie obawialem. Zagladam do lodowki, a tam pasztet z Rysia :O
Cytat:
|
Cytat:
|
no panowie dawno już się tak świetnie nie bawiłem , trzeba wiedzieć kiedy skończyć :D ide spać i pozdrówcie Rysia o demnie jakby się zjawił jeszcze :piwo:
|
Cytat:
|
OMG, ja tu ciężko pracuję, a oni sobie imprezki urządzają, no nie...
Czytało się prawie jak jakiś Shoutbox albo inszy czat. ^_^ |
gdzie sa wszyscy imprezowicze? wstawac, a nie spac, rysio na was czeka ^_^
tak swoja droga - ciekawe dlaczego malejczarnej tak dlugo nie ma? :> moze jednak wyruszyla do legiona? ;) pozdro ;) |
co rysjo juz wstal nie mozliwe ale z niego przykladny czlowiek :D na prezydenta go :)
Cytat:
|
dzien dobry panie i panowie! :)
|
Cytat:
chce zauwazyc ze ja zadecyduje o wlasnym losie:) a narazie @legion czekalam na dworcu rano a ciebie nie bylo:P |
Cytat:
Cytat:
|
witamy Rysia, witamy.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:14. |