![]() |
to ja jeszcze raz, dzien dobry, w Klanie sie uklada, mialo byc sniadanie (po imprezie powinno sie zjesc cos wartosciowego dla regeneracji sil) wiec czekam na nie :)
|
Cytat:
no jestem w mini:) ale co z tego jak ty nie przyjechales:( foch:( po za tym widze ze mam konkurencje w Rysiu:) hehe |
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Rysio na prezydenta!!!!!!, on wyprowadzi nasz kraj na wyzyny!!!!!
@legion jak mogles pozwolic zeby kobieta czekala ;) |
Cytat:
no wlasnie @legion jak mogles??:) zmarzlam rano w tak krotkim ubranku:) a na dworcu nie jest zbyt bezpiecznie:) hmmmmmmmmm chyba bede :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( |
nie zaprzecze, mysle o kandydowaniu.
mini, mini a sniadania dalej nie ma. ale ja to rozumiem - w dzisiejszych czasach nie jest latwo zrobic sniadanie i trzeba miec z czego (a nie kazdy ma) |
Cytat:
|
Ryszardzie, masz moj glos :taktak: :D
|
Cytat:
Rysiu no ja nie wiem co z Twoim sniadaniem...ja tez nie jadlam bo chcialm zjesc je z @legionem a on mnie olal:( jestem w rozpaczy to tragedia zaglosuje na Ciebie jak bedziesz startowal:) w wyborach:) |
Cytat:
Cytat:
a rysia zostaw w spokoju bo on ma zone i dzieci w klanie jeszcze zobaczy twoje nogi w mini i nici z kampani :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
ja podpowiadac nie bede moze koledzy wpadna na jakis pomysl:) |
@malaczarna uważaj, bo Mac się gdzieś czai :D
tak się wczoraj dopytywał...:> ;) |
Cytat:
Cytat:
|
Mac zjadł wczoraj tyle ciastek, że aż go dzisiaj nie widać :D
może zaszkodziły? :\ |
ja lubię ciastka z mlekiem.
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
staram się nie przesadzać z procentami: chude mleko.
wszystko w nadmiarze potrafi zaszkodzić, nawet ciastka. a ciastka to są dobre z mlekiem lub z bawarką albo kawą Inka. |
Cytat:
|
nie mam zabardzo czasu na rozmowke... mam tlumy
wiec nawet jak @mac przyjdzie to go nie zauwaze,ale zabije niechcacy:) |
Cytat:
|
Cytat:
ale nic wiecej nie mam czasu nawet czesc powiedziec:( |
Cytat:
|
Cytat:
a @mac i tak sie nie zjawi:) WZIELAM WYPLATKE:) |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Misiu na piechote albo samochodem i zdazysz:) na kolacje:) nawt ugotuje cos:) specjalnie dla Ciebie |
Cytat:
a co ugotujesz ??? |
a przepraszam to kolacja ze śniadaniem? ;)
|
Cytat:
jeszcze nie wiem:) a na co masz ochote?? |
ja tylko napisze cos do F5shooterow ;-), sprobujcie deserow czekoladowo-waniliowych [tzn. waniliowa jest taka pianka na gorze..] - to jest pyszne, lepsze niz jogurty :P
pozdro ;) |
Cytat:
Cytat:
bo rysiu nie odmowi :) chyba ze mlekiem bedzie popijal :D |
Cytat:
jesli chodzi o desery to sami sprobujcie zrobic jakis a nie kupowane:) |
Cytat:
w czekoladzie :) oraz tiramisu, tak wiem jestem zdolny ;) |
Cytat:
|
Cytat:
a ja glodna siedze:( |
Cytat:
|
człowiek powinien odżywiać się regularnie.
jak jest głodny to spada poziom cukru we krwi i się źle myśli. do pracy trzeba zawsze zabierać kanapki i termos z ciepłym napojem. (polecam bawarkę) nie należy przejadać się ciasteczkami, czego przykład dzisiaj widzimy. (kolega MacGyver chyba się rozchorował :( ) |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
pozdro ;) |
Cytat:
ale już czas się kończy 14:10 8 ) |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
a moglby mi ktos jesc dac:) |
Cytat:
|
|
Cytat:
|
jestescie wredni ja chce prawdziwe jedzenie a nie wirtualnie:)
|
Cytat:
|
a ja sobie tak zapytam z ciekawosci..
Twoj nick powstal od tego, ze jestes mala i czarna? (czarna w sensie brunetka ;)) ? :D pozdro ;) legion jest cus takiego jak telepizza - nie wiem dokladnie na jakiej zasadzie to dziala i czy w kazdym miejscu w Polsce, ale wartoby sprobowac :D |
Cytat:
|
hmm... tak się tylko niewinnie zapytam - zamierzacie tak przez całe wakacje? (bo jeszcze trochę i Ci Legion ten bilet sam zasponsoruję ;) )
|
Cytat:
|
Cytat:
a bardzo przeszkadzamy?? @legion a moze prywatne forum zalozymy??o nas:) i jak serial bedzie |
Cytat:
---- ja jutro jade na dzialke i wracam za miesiac, hoho, ale bedzie czytania jak wroce :P pozdro ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
pozdro ;) malaczarna no co ty, nudno jak... :| |
jedyna nadzieja w Ryśku :D
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
ale jak ciekawie by bylo z naszym serialem:) chyba zjem twixa:) pysznyyy byl za godzinke koncze:) |
Cytat:
|
Cytat:
jestes szybki:) jeszcze pol godzinki:) @mac mnie nie zdazy odwiedzic:) hehe i nie powie jak wygladam:), ale przyznam sie ze zna mnie dobrze jedna z osob :) ale on i tak wam nic nie powie hehe chyba ze zostane dluzej:) wy zyjecie?? spadam |
Cytat:
|
ufff...wkoncu przeczytałem te 2 strony ;)
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
a jednak nic się nie stało ;)
a my tu już spiskowe teorie o ciastkach i czajeniu się na @malaczarna :P ;) edit: podjechały pod dom lody, więc mam czym imprezować ;) lody, lody na śmietanie, kto poliże temu...............będze smakować :> |
hehehe ladnie @mac is live :D
|
Cytat:
myslalam aby tam sie wybrac, ale nie ma kierunku na jaki chce isc:( chyba znow jestem sama............... :smutny: :'( |
Cytat:
|
Cytat:
chce isc na grafike :( ale nie wiem czy w lublinie znajde:( chyba poczekam kolejny rok:) ps. sami jestesmy?? moge zdradzac legiona:)chyba sama ze soba musialabym go zdradzic.......................beeeeeeeeeeee:'( ta impreza jest bardzo zaludniona tylko ja:(hmmm ide spac bo jutro chyba do pracy musze:( Cytat:
zaniedbujecie impreze nic tu sie nie dzialo od ponad 24 godzin |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja zaraz uciekam na grila :ognicho: :sylwek: :piknik: |
Cytat:
Cytat:
baw sie dobrze |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
do 21 w sobote |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
|
Cytat:
Zaniedbujemy się :( |
Cytat:
|
dień dobry to ja Rysio.
czekaliście i się doczekaliście. obowiązki rodzinne, jak również prowadzenie kampanii nie pozwoliły mi na wcześniejsze pojawienie się na imprezie. ale już jestem, mam szklankę letniego mleka (nie pijcie zimnego, bo się poprzeziębiacie) i mogę zaczynać imprezę :) |
Cytat:
co nie ktorzy strasznie tesknili np @mac:) ja nie tesknilam ale mimo to bede glosowac na Ciebie:) |
ja też tęskniłem za ryśkiem :serdusz:
|
Cytat:
chlopcy czy ja trafilam na gejowska impreze?? to dlatego nie ma tu kobiet:) |
ja ci dam geja :bicz:
ryśka wszyscy kochają ;) |
Cytat:
dzieki za wyjasnienie:) a to biczowanie to takie przyjemne:P ludzie jestescie?? :piwo: |
Rysio a co zrobisz jak tu Grażyna wpadnie:P i zobaczy ze sie bawisz bez niej :)
|
Cytat:
ja tez uciekam i chyba za szybko tu nie zajze bo nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudy |
Cytat:
|
Trzeba było po mieście nie łazić! :P
|
Cytat:
|
Kup sobie laptopa z wifi, będziesz piwkował i postował. :idea:
|
juz mam ale takim maniakiem nie jestem by chodzic na piwo z laptopem :D do pracy to co innego :D
|
Twoja wola panie :D
Ale do zdrady by nie doszło. :nie: |
Cytat:
|
Cytat:
|
dzień dobry panie i panowie!
zaczynamy dzień gimnastyką na początek pajacyki - raz dwa, raz dwa, raz dwa, teraz skłony - raz dwa, raz dwa, raz dwa, tewaz przysiady - raz dwa, raz dwa, raz dwa, kładziemy się i pompki - raz dwa, raz dwa, raz dwa, wstajemy i truchcik w miejscu - raz dwa, raz dwa, raz dwa, a teraz skręty tułowia - raz dwa, raz dwa, raz dwa, opieramy się rękami o ścianę i wymachy nogami do tyłu - raz dwa, raz dwa, raz dwa, no i najtrudniejsze, podciąganie na drążku - raz dwa, raz dwa, raz dwa, przyjemnie zmęczeni możemy napić się mleka lub kawy zbożowej. pozdrawiam, ja Rysio. |
nie wiem, to ma być śmieszne ?! :/
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:14. |