![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
To jest prawdziwe oblicze Rysia Cytat:
Zdemaskowany 8 ) |
Prawda jest brutalna - Rysio z Klanu - juz sie nie odezwie 8 )
można iść spokojnie :spie: |
Cytat:
chciałbym zdementować niesłuszne pomówienia dotyczące mojej osoby. nigdy nie miałem takiego krawata i koszulki a drogę to kiedyś blokował mój rower co w nim się łańcuch skończył. prawdą natomiast jest moje poważne podejście do życia, problemów z nim związanych i dbałość o wszystkich. dzisiaj proponuję zacząć dzień od pozytywnego myślenia: już za pięć dni i trochę będzie sobota. :) |
Cytat:
Jeszcze troche i wszyscy będziemy zaczynać od dzień dobry. Czyli my czegoś, a ty pewnie coś łapniesz od nas - nie mam racji. Po coś w końcu do nas zawitałeś. A w telewizji o tym forum, raczej reklam nie puszczają - no wyjaw swoje plany . |
Cytat:
1. dotrzeć do jak największej liczby ludzi dobrego serca - po to tu zawitałem. 2. propagować picie mleka, kakao, kawy zbożowej i bawarki. 3. zachęcać do porannej gimnastyki i pozytywnego myślenia. to na razie tyle, nie mogę zdradzić całego programu wyborczego, albowiem kampania dopiero się zaczyna. pozdrawiam i życzę miłego dnia. |
dziękuję za informacje.
Jak tam to piszesz bawarki, jeszcze nie piłem, no może w przedszkolu browarki TAK:D :D |
Cytat:
|
Cytat:
"Po pijaku" życie jest wyłącznie piękne i negatywne myślenie nie występuje.:D |
Cytat:
tylko znowu pojawia się problem niedopuszczania || ale tym można się martwić dopiero następnego dnia :> |
Cytat:
|
no tak :D
a do jesieni daleko :spoko: ^_^ Rysiu mam coś dla ciebie, jak Ty tak za tym mlekiem 8 ) http://www.wired.com/news/images/full/billboard_f.jpg |
Cytat:
Mnie się coś wydaje że Rysio za kilka dnie to równo będie na śmietniku wymiatał i plakat z ml;ekiem zamieni na piwo :piwo: |
Cytat:
:piwo: :piwo: |
Witam Panow
|
Cytat:
To wpływy Rysia z Klanu 8 ) |
witamy Szanowną Panią i życzymy miłego udziału w imprezce. :P
|
Cytat:
dobijacie mnie Cytat:
dzieki!! wzajemnie!! |
Cytat:
kiedyś Pancerni i Klos byli naszymi idolami teraz Rysio || A ty kogo masz, no przyznaj się ;) |
Cytat:
jak mowisz na pani do mnie to sie staro czuje:) |
Cytat:
Przeceiż sie poprawisz :) ps. Dobra Pani już nie będzie 8 ) |
Cytat:
ale ja nikogo nie obrazam tylko mowie jakie czasem mam odczucia....mowie wam to po kolezensku... wiec jak sie ktos na mnie obrazi to jego sprawa ja nie mialam tego na mysli:P |
to już troche lepiej nawet " małą czarną " ci postawie :piwo: - ile słodzisz
ps A tu masz wątek o pedałach :D :D rower |
Cytat:
dzieki |
Cytat:
- Jaka jest ulubiona dyscyplina sportowa Rysia ? - Rzut epitetem. - Dlaczego Rysio zamierza tysiąckrotnie zwiększyć składki na Samoobronę? - Będzie zbierał na blokadę drogi mlecznej. Rysio wzywa wróżkę: - W nocy śniły mi się ziemniaki. Co to znaczy? - To znaczy, że was na jesieni wykopią albo na wiosnę posadzą. 8 ) |
Cytat:
|
Patrix chciał tylko u ciebie zapunktować :taktak: i jak widzę udało mu się :cool:
|
Cytat:
po za tym u mnie punktow nie trzeba lapac ja lubie wszystkich:), dopiero minusowe sie lapie :) |
a co będzie jak legionista zostanie wezwany na wyprawe wojenną || przez samego cesarza nerona - a czasami przecież soś wypali :)
|
Cytat:
|
widzę że jesteś cierpliwa, więc daje ci spokój ( ale tylko na razie)dobra duszo ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Asterix :D
|
hmmm chyba umieram
brak mi sil pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
:niepow: :O
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
a bardziej rozebrac sie nie moge |
to musisz sobie łyknąć zimnego piwka, co ja gadam olać się nim i schłodzić ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
ale powiem ci ze rysiu mnie tak nie podnieca jak ty :D Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
no @malaczarna widzę że @legion już jest więc już nie potrzebujesz towarzystwa - ide po paluszki i coś do picia :piwo: ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
wystygla:) Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...&postcount=348 Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
ja też jestem w pracy.
temperatura ok (brak klimy ale las blisko i grube mury) jak muszę gdzieś jechać to autko ma chłodzenie :) i tylko parę minut jest niemiło. |
no właśnie a jak będzie z klimą na kolacji, bo nie mam pojęcia jak się ubrać.
No i gdzie my wszyscy pozostali będziemy siedzieć - jak można soś sobie wybrać to proszę gdzieś w wygodnym fotelu 8 ) |
Cytat:
|
a myślałem że na kolacje też jesteśmy proszeni ||
Nawet świece i Frak już kupiłem |
Cytat:
|
No dobra, ale @ed na razie dał tylko 1-ego paluszka co z pozostałymi.
Przecież trzeba coś zjeść ^_^ na imprezce Ps @ed jak możesz to wklej pozostałe , no i chyba też jedziesz |
no wlasnie @ed dawaj paluch cos trzeba zjesc na imprezce u malejczarnej :D
|
Cytat:
Było nie było @małaczarna chyba tego nie przemyślała, bo wszyscy możemy przecież powiedzieć, poprosić o malaczarna ;) kawe i nie powinna odmówić :) |
Cytat:
|
@legion ty nie spraszaj na nasza kolacje osob:)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Oj to będę mół sobie pozwolić - bo na wiele mi starczy
PS i jedną poprosze z mlekiem |
no prosze ten topic był prawie na wymarciu, jak tylko pojawiłas sie kobieta przeżywa drugą młodość ;)
|
Cytat:
Cytat:
Spadam juz:) pa wszystkim i buziaki dla legiona:* :* :* :* :* |
Cytat:
|
Cytat:
:*:*:*:*:* lepiej ?? |
kurde wzruszyliście mnie :piwo: pije wasze zdrowie
|
:piwo:
Cytat:
juz wypilam i wrocilam:) |
Ej przed domem leży jakaś kobietka, czemu ona śpi na dworzu ?? To po wczorajszej imprezce ?
|
Smile :)
|
Ostro się w twoich stronach imprezuje ;)
zauważyłem że jakoś rozkręcasz się powoli 2003/2004 po 1 poście a tu takie szaleństwo :piwo: całe 3 posty zapraszmy do dyskusji. |
Cytat:
Cytat:
|
chcieliście więcej paluszków i są ||
|
ladnie kolego ale wiesz ze juz tego nie zmyjesz z palcow :D
|
@legion Moj Kochany Wojowniku,a Duzo Mam Jeszcze Tych Buziaczkow??:):):*:*:*:*:*:*
Cytat:
chyba znow jestem sama:( moj LEgion kochany mnie znow zdradza:( :'( --- jednak nie zdradza:) |
Cytat:
|
Cytat:
dzieki za :roza: :* |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Cytat: