![]() |
Cytat:
|
Cytat:
ale pierwszy litr wylałem, bo mi się mleko zwarzyło (( całe szczęście, że to był zielony Jacobs a nie jakiś gwatemalski rarytas za sporo kasy. :) pijcie ludzie kawę!!! dzień po kawie jest jeszcze bardziej słoneczny :cool: piwo w dzień zmula a nie o to chodzi chyba? :> |
Kawy też mało pijam - praktycznie tylko wtedy gdy nie mam już innego wyjścia :P
|
Cytat:
|
dobra ja juz jestem pijany :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
dlatego ja dzis uprawiam jak zawsze przed 1 listopada gotyk, mrok i wino (teraz piwo bo juz sie wino skonczylo) |
a ja pije herbatę i nie padłem tak jak ci wyżej :P
|
Cytat:
Ale mam jeszcze jakieś piwo.:) |
Cytat:
miałem w życiu już grypę zwykłą i żołądkową, ale na ptaka nigdy się nie rzuciła ??? :P |
Cytat:
Te długie weekendy mnie wykańczają.:) |
Cytat:
jak zauważę jutro, że świat staje się ciemny albo się zapada czy coś podobnego to wypije wszystkie moje zapasy na raz - a co, niech mnie rozerwie || |
Cytat:
W Szczecinie świat ciemny. A może to noc? |
U mnie też ciemno, więc, panowie, na zdrowie !!! :piwo:
|
o dzisaj koniec swiata :poddaje: obudzilem sie z bolem glowy a apteki zamkniete to dopiero koniec swiata :D
|
Cytat:
|
Cytat:
Ten ból głowy to może być początkiem końca... |
stacje benzynowe pozostają. ale nie u mnie w okolicy - od lat panuje na nich prohibicja
mam to gdzieś :P jak złapie mnie chęć na piwo to mam zapasik w zimnym miejscu :D to tyle na temat apteki. ;p |
Cytat:
I tak w ogóle, o ile dobrze pamiętam, to o 11 czyli za 40 minut... szykujmy się... |
Cytat:
|
no to wrescie mamy koniec Inowroclaw idzie na dno :D
|
Cytat:
a co do tych slupow ognia - jak ktos madrze na pewnym forum napisal, spojrzcie na herb inowrocławia :) pozdro ;) |
Cytat:
Nie ostanie się ino Wrocław i okolice. Znaczy Oławę i tak dosięgnie. edit: Żyjecie tam jeszcze? |
Cytat:
|
Cytat:
Na dwa piwa. Potem ciemność, albo jeszcze gorzej. Urodziny mojej, kobietki(żeby nie napisać starej), a w chwilę potem córki. Ciemność widzę. :'( |
wiadomo gdzie w warszawie zbierają się zazwyczaj kosmmici, ale dzisiaj mają wolne i odlecieli do siebie....
trzeba poszukać innych, tylko nie wiem gdzie? :hmm: |
Cytat:
|
Cytat:
|
w piwnicy :idea: - tam mam zapasy i muszę ich bronić!!!
|
Cytat:
ps Armagedon i smierc na bialym koniu leci po was jak piwko do gardla :D :piwo: |
no to nadszedł dobry czas na piwo :piwo:
:D |
Cytat:
|
Widzę, że nawet koniec świata musiałem przegapić :P :piwo:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
mam do Was wszystkich prosbe:)
Bardzo Was proszę o wypicie zdrówka dla dziś narodzonego mojej koleżanki synka Sebastianka"jestem jego przybrana babcia":) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Gratulacje i oczywiscie zdrowko wypije, kazxda okazja jest dobra :D :piwo:
|
Cytat:
ale wielkie dzieki:)za 18 lat powiem mu zeby wypil wasze zdrowie:) :respect: |
Cytat:
|
Cytat:
edit: zdrowko :piwo: zimnym soczkiem |
Sorki, że dopiero dzisiaj - ale zdrówko :piwo:
|
no to zdrówko herbatą :D
ale dzisiaj piątek............. :> |
Cytat:
|
Cytat:
a dlaczego babcia ??? |
Cytat:
|
Cytat:
|
a to takie uklady :>
|
Cytat:
|
Można wiedezieć co Wy bierzecie, pijecie, jaracie itd:D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
ja jestem nawet zachwycony - już pozbyłem się samochodu :D
|
ja nic nie pilam, ja jestem poprostu szczesliwa:)
|
Cytat:
|
no to ja się napije piwka za tych co nie mogą :piwo:
:piwko2: |
Cytat:
BTW będziesz wieczorem? Pogadalibyśmy przez skype. :) |
Cytat:
|
Cytat:
to może jutro przed południem? :D |
tak to też jest myśl ;) powinienem wstać.
cały tydzień wstawałem o 6 i wcześniej to trzeba będzie trochę odespać :taktak: |
Cytat:
|
z mojej strony jak najbardziej.
a Skype ma połączenia konferencyjne? :D |
Chyba ma, nie ma problemu, z mojej strony również, z tym że będę dopiero koło północy Waszego czasu. :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
3 dla zdrowia 6 dla humoru 9 dla podtrzymania ......... :> |
Cytat:
|
Cytat:
pol piwa na zimno dla gardelka, a kolejne pol na grzanca przeznaczylam(wiem marnowanie piwa) :'( |
po 20 to ducha trzeba łapać w coś ;)
a serio to polskie piwa, choć do złych nie należą w większości, to niewiele znaczą przy ogromie niemieckich piw. nie dość, że tysiące gatunków to jeszcze większość dobra, no i te małe wioskowe/małomiasteczkowe browary robiące napój bogów :) |
Cytat:
Ciekawe jak wygląda to łapanie ducha ??? :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
:) ja tez poprosze jedno male piwo:)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
no to balujemy :D
http://img148.imageshack.us/img148/6418/img16430vt.jpg edit: mleko poszło, teraz czas na coś mocniejszego || http://img415.imageshack.us/img415/480/img16446wd.jpg |
a ja tylko kawa z mlekiem moge:( ale i tak zdrowko
|
Jakoś mi się nie chce nic pić - a jeszcze jutro do pracy - nie lubię końca weekendu :( dobrze, że ten tydzień nieco krótszy :D
|
jezu juz na kefirku jedziecie no co wy :)
moze ktos klina poleje plus piwko i zrobie sobie u-boota :D |
Cytat:
Dziś już trzecie ;) Oczywiście Taterka mocna :) @Legion , co teraz pijesz ? Tak z ciekawości ;) |
Cytat:
|
Z okazji poniedziałku właśnie popijam poranną kawę - aby przetrawić jakoś początek tygodnia pracy :D
|
W piatek wieczor mnie scielo... zasnalem, w sobote rowniez, w niedziele musialem wypoczac po piatku i sobocie, wiec jestem teraz
|
W sobotę urządziłem sobie NOT i poszedłem w kimę ok. 2 w nocy - dawno już tak późno nie poszedłem spać :P Poczułem się jak za starych dobrych czasów :D
Dobrze, że następnego dnia była niedziela a nie poniedziałek... ;) |
a ja dzis mam wolne i popijam ciepla herbatke:)
|
Wróciłem z pracy, piję kawę i (niestety) palę. 8 )
|
jakos spac mi sie nie chce:( moze powinnam kawe wypic???
|
A ja się znowu niewyspałem - za kawą specjalnie nie przepadam - więc mam problem :(
No ale może poratuję się Tymbarkiem Life z guaraną :D |
Cytat:
|
Cytat:
W tym momencie piję czerwoną herbatę z cytryną - mam nadzieję, że to coś pomoże... :D |
z górskich okolic dobrze znam herbatkę 'energy' - tylko zamiast guarany ma dodatek 'prondu' :D
kilka lat temu w czasie kuligu po wysokich częściach gór - start z Małego Cichego i w las jeszcze wyżej, mieliśmy dużo termosów z tym płynem, po degustacji ludzie dostali takiego poweru, że zabawa przy ognisku (ze skakaniem nad) nie mogła się skończyć. :spoko: |
Coś dzisiaj tak jakoś nudno.
Na piwo za wcześnie, ale żeby się nudzć do tego stopnia? |
podobaly musie przy piwku najlepiej sie je oglada :D
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:18. |