![]() |
Ja tu mam 2 flaszki, wino musujące i szampan, zaczynam od wina. :sluze:
|
ja na zmianę popijam dobre, francuskie, białe wino i ruskiego bełta z bąblami :D
|
Cytat:
A ja sobie winko swojskie u sąsiada popijam. By dla wszystkich był łagodny syndrom dnia drugiego || || :sylwek: :fala: |
Cytat:
|
Witam !
A ja niestety chyba znacznie przesadziłem dziś - najpierw piwo, a później zdecydowaniew za dużo wina musującego (czyli popularnie szampana) - szczególnie uwzględniając moje zdrowie - czuję się fatalnie; boję się co będzie jutro :smutny: Mam nadzieję, że się jeszcze spotkamy ;) ro29 |
Właśnie wróciłem ;) było fajnie, tylko muszę coś chyba jeszcze chlapnąć :piwo: żeby zasnąć jeszcze nie jest ze mną tak źle ||
|
Cytat:
juz po... kolega lezy na lozku.. numeru na taxi nie znamy, wiec czekamy do 6 - jak nie zasniemy to pojdzie na przystanek, bo 6.10 autobus jest :) spac mi sie chce pozdro ;) |
twoje powieki robia sie coraz ciezsze.....
xD PS macie na rozbudzenie ]:> vol na full! http://media.putfile.com/07---Mandatory-Suicide51 Tu jak by wstawac nie chcieli: http://www.mz.art.pl/promote/infernal_war_sciac.mp3 "Ściąć Nazareńczyka" --Infernal War |
Ilość załączników: 2
dla wszystkich imprezowiczów lekkie śniadanko - kieliszek będzie uzupełniany, wiem powinna być jeszcze kawa, ale ja nie mam na nią ochoty ;)
http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...id=28335&stc=1 e.., coś za mdłe to moje śniadanko, więc dokładam marynowaną paprykę i rydze. rydze są na czasie :P http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...id=28336&stc=1 |
spadaj z tym jedzeniem!
ja na nie patrzec nie moge.. za duzo chipsow zjadlem, blee.. i mnie jeszcze radiomaryja obudzilo! :/, musze zmienic teraz pokoj.. |
Cytat:
a radyjo na przebudzenie to zamiast polewania zimną wodą - taki szok zmniejsza kaca :P |
dziendobry.
|
Cytat:
|
widze, że humory dopisują to dobrze.
u mnie nie za bardzo ...głowa. |
Cytat:
Ale poczuję wieczorem jak się piwo skończy. |
e tam
zjadłem na śniadanie butelkę białego wina i nic mi nie dolega :D |
U mnie poza małymi problemami z grawitacją wszystko ok!! ||
|
Poza tym, że jak na mój gust za długo sprałem to jest ok :)
|
Ha! a ja wlasnie wstalem xD
|
Ilość załączników: 1
Ja mam za to kac total... za duzo ognistej wczoraj, zdecydowanie za duzo...
ale imprezka sie udala, na ta sylwestrowa zabawe specjalnie podlaczylem moj stary gramofon HI-FI UNITRA DIORA !!! i podlaczylem go do wzamcniacza aby posluchac starych plyt... hitem imprezy byl Franek Kimono :) Kto to jeszcze pamieta ? :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
zmieniłem już napoje - teraz woda mineralna :D
ale lekko przeszło po tym sylwku :) nie wypiłem tego jednego za dużo widocznie :P |
ok.. ja wlasnie zaczynam lekcje robic..
wczesnie, prawda? :P nom, ale nie chcialo mi sie to teraz mam :| pozdro ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
" Ja w klubie disco mogę robić wszystko Wyciągam damy spod opieki mamy..." :respect: |
Cytat:
|
Dawno mnie nie było :) ale teraz juz rocznikowo 18 :) wiec bez strachu jako ze jutro znow do LO to tak na rozluznienie :piwo: dla kazdego
|
Cytat:
|
|
jeszcze takimi nie gralem:D - chyba warto, tylko czy wytrzymam do konca ;)
|
Cytat:
|
nie mialem co leczyc po sylwku
wiec jest dobrze :) teraz, po kilku kawach, zbliza sie magiczny moment opuszczenia pracy i powrotu do home sweet home a juztro od nowa... |
Ja dzisiaj jeszcze mam wolne - ale od jutra - powrót to roboczej rzeczywistości... :(
|
Cytat:
|
Ja wychodzę do pracy za kilkanaście minut. :buu:
|
wypijmy :>
:piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo: :piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo: |
Cytat:
|
Cytat:
|
to bylo super dzis, jestes w pracy i masz sie tak samo jak ludzie pracy :piwo:
@ed skubnolem sobie 2 piwka bo tyle stawiales, chyba dla innych tez starczylo |
skubnolem sobie kawke, ide na fajke (znowu zucilem i znowu sie udalo ^_^ niedlugo zuce znowu ^_^ )
|
Cytat:
To tymczasem chlapne sobie jedno :piwo: |
Cytat:
jak samopoczucie? :szczerb: |
Cytat:
Teraz juz wiem czemu wszyscy tak dziwnie mi sie dzis w pracy przygladaja:D |
mówiąc między nami :> to ja nie czuje się na chuchu, wsiadać dzisiaj do samochodu ||
znaczy ja fajerę, bo i tak muszę wsiąść jako pasażer |
W koncu final baletow rozpoczetych jeszcze przed swietami i trwajacych do ostatniej nocy... uffff watroba pozostala juz tylko wspomnieniem podobnie jak 2005 rok :D :D :D
|
a ja dzis ide wyjtkowo do pracy(za kolezanke) i misze juz wychodzic z domku:) do zobaczenia za godzinke:)
|
za godzinke mowisz :-o
|
Cytat:
|
racja wiec moze by tak cos chlapnac:D
edit no tak ja sobie wyjde do domu a WY bedziecie imprezowac jak zwyle - tak nie mozna:D |
właśnie wyjąłem butelkę z kapsla :)
|
to nalej troche do szklanki - jeszcze siedze w pracy o suchym pysku:D
|
a ja juz w domku sobie siedze i zalewam robaka zimnym browkiem :)
|
Cytat:
|
ja juz jestem:) w pracy:)
|
Cytat:
każdy to co ma i chce są tu dziś tacy co mówią, że mam zły dzień - fałsz i obłuda :P |
Ja też już w domu - pierwszy dzień pracy po urlopie przeżyłem :D Było w miarę spokojnie... zobaczymy co przyniosą kolejne dni...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
uwielbiam azjatyckie kino, tylko nie rysunkowe :> |
Cytat:
|
Drodzy Panowie czy to nie powinno znajdowac sie w dziale filmu:)
|
nie napisałem syf przy kreskówkach...to jest tak jak z obrazami Picassa czy Salvadora Dali - podobają mi się, ale wolę impresjonistów, gdyby nie popychająca kolejka i ochroniarze to bym tam cały dzień spędził (w Muzeum Narodowym) dla mnie coś niesamowitego.
Cytat:
|
ok, guys, nie gadac tylko polewac, teraz whisky z lodem + cola lol! :respect:
|
Cytat:
|
ja Was ne lubie:(
|
masz malutka troszke lyczkow ode mnie ;)
http://img339.imageshack.us/img339/7...ture0012qx.jpg |
Cytat:
|
Jak to???? :D Czlowiek nie wielblad, pic musi :P :P :P
|
Cytat:
|
Chyba musze sie zaczac uczyc czytac od poczatq, bo wydawalo mi sie ze topik tego tematu to IMPREZKA :D
|
Cytat:
|
Aaaaaa no wlasnie, zasadnicza roznica, w moim przypadku sorki bo mam WindeXP ENGLISH i nie instalowalem polskiej klawiaturki wiec woda i wooda (czyt. wuda) to jeden karabin :D
|
no to zdrowie :D
|
Cytat:
|
Cytat:
Taka mała wskazówka - proponuję usunąć z podpisu link do strony warezowej :) |
Cytat:
|
Jezeli link do tej stronki razi to usune, prosze o wypowiedz ed-a (ma najwiecej postow) co nie znaczy ze nie respektuje zdania innych. Gwoli wyjasnienia, to moja stronka i probuje trosze ropropagowac ja ale jezeli Wam przeszkadza to bezproblematycznie usune link. Nie szukam klopotow tylko IMPREZKI :D
:piwo: |
Cytat:
przeszkadza Ci ? :P |
Jezeli komus nie pasuje usune, nie robmy problemow :) Po prostu sie bawmy :)
|
A tak a propo, dzieki za podkablowanie :|
Nie szukalem zwady ale widze ze niektorzy tak :wsciekly: |
Cytat:
2. czy to :wsciekly: do Pagerusa?? nie wolno i to nie mile |
wściekła baba - oczwiście się z tym nie zgodzi, odpowie, lub zmieni temat.
jest jeszcze opcja wykładu... |
Cytat:
|
I tak juz po zabiegu wiec wale nastepna szklanke whisky i leje na zle klimaty :D ide zmieniac podpis zeby nie sugerowal warezu, tylko pozniej nie marudzic ze u mnie mozna sciagnac free sofcik :D :D :D
|
Cytat:
Jeśli jeszcze tylko mogę - to mała uwaga - unikaj pisania postów pod postami - niektórzy z władzy mogą Ci zwrócić uwagę - to taka przyjacielska uwaga :) EDIT - widzę, że już się poprawiłeś - Twoje zdrowie :piwo: |
Dziekuje za sugestie, uwzgledniam i mam nadzieje ze teraz link nie drazni oczu, co nie zmienia faktu ze jezeli dalej komus przeszkadza to najwyzej usune :)
|
Cytat:
Co prawda nie udało mi się sprawdzić, do czego prowadzi, bo stronka mi się nie wyświetla (przynajmniej pod Operą), ale jeśli do stron z warezem, to w regulaminie jest to zabronione. I nie chodzi tu o to, że komuś to przeszkadza, ale po prostu zasady obowiązują wszystkich tak samo :) |
Wszystkich imprezowiczów zapraszam na kanał IRC ;)
|
Mac, wez powiedz .... jak to jest ze ed ma ponad 5 tausenow postow a nie ma nawet moda.... strange, isn't it?
;););) |
Cytat:
|
I bezproblemowo sie to zalatwia gdy wsystko sie toczy po kolei i swoja droga :), link niewatpliwie nie wskazuje na warez :)
|
Cytat:
|
Lustro, Imprezka jest po to zeby sie zabawic :D lol! Sheridan teraz :)
http://img349.imageshack.us/img349/9...ture0041ju.jpg |
Cytat:
Zdrówko wszystkich na dzień dobry :piwo: |
Cytat:
Pije takie zwietrzale:D :piwo: Skoro zdrowko na dizen dobry to :piwo: |
hello mortals :)
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:54. |