![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
@ed hunter powiedz gdzie taki berecik można spotkać || Nie ma to jak zimne piwo i gorące kobitki :) dla wszystkich :piwo:
|
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 2
macie kobiete i mezczyzne(aniolek szczescia:) )
|
Ilość załączników: 1
:piwo: Mogę przyjść z kumplem?Troche jest marudny ale będzie nas więcej. :piwo:
|
Cytat:
|
Ja tak tylko na moment wpadłem - spytać o zdrowie i takie tam :) :piwo:
|
Cytat:
|
Fajnego masz tego przyjaciela Burt,może was wszytkich wysadzić w powietrze na tej
imprezce ;) A wtedy to dlaniego będzie iprezka sztucznych ogni:) |
:spie:
|
Cytat:
@Pagerus:) zdroweczko ok:) i mam nadzieje ze bedie lepsze:) takie tam tez dobrze a u Ciebie??? dla Ciebie:* |
no widze ze imprezka umiera powoli;) nie bylo z kim gadac :nie: wiec pzrysnalem na niej :piwo:
|
No to trzeba ją rozbudzić... ja na razie piję... wodę Staropolankę niegazowaną :P
|
no to jak to z rana, otwieramy pijalnię herbatki :D
ja walę z musztardówki :taktak: i mocną jak czaj ;) http://img145.imageshack.us/img145/6...bata5ti.th.jpg |
moze byc w koncu jestem w pracy to stuk liptonkiem:)
|
klikam tak tu sobie
weekend sie zbliza i to jest dobra wiadomosc :D |
Cytat:
druga dobra to taka, że pewnie dzisiaj zobaczę kilka największych banknotów :kasa: lub więcej mniejszych, nieistotne. a w kubku miałem miętę z melisą - pomerdały mi się naczynia, ale zaraz walę herbatę ;) |
hm dopielm kawe
jak juz bede tak zdesperowany zbey umyc kubek to tez jakas herbatke zarzuce i tak jeszcze pare (TRZY!) godzin :D |
Cytat:
Przypomniales mi: Kiedys widzialem mistrza co jadl w nim, pil zupki potem oczywiscie kawa, herbata i tak naokraglo - oczywiscie bez mycie iles tam dni, tygodni. I dobrze mu z tym bylo:) Moze ktos go pobije:D no przyznawac sie ile godzin, dni, tygodni |
ojciec znajomego opowiadał, że mieli w akademiku takiego fleję, który gotował jajka i tą wodą zalewał herbatę :| (ciekawe czy gość o sobie nie opowiadał przypadkiem? ^_^)
|
od kiedy w pracy pije wiecej niz jedna kawe (prosze opatrznie nie zrozumiec - kubek ma okolo 0,5 litra :D ) to staram sie druga pic sypana
dzieki temu kubek myc musze wczesniej zdazalo sie do tygodnia lub do jakies zupki - tlustej kawy jednak bym nie zdzierzyl ;) |
wiec od kiedy mam 3 szkla, do kawy , herbaty i wody czy soku wszystkie razem leca na koniec dnia.
Najwiecej wiec musi scierpiec kubek na herbate bo jest zalewany czasem nawet do 8 razy i na koniec jest na nim juz piekna brozowa otoczka. Dobrze ze jest granatowt:D |
to zbieranie osadu to mozna nazwac kamionkowanie i jest to w zasadzie upgrade kubka - kamien jak wiadomo sie nie tlucze wiec stanowi warstwe ochronna dla delikatnego szkla... zawsze cos mozna wymyslec zeby znalesc pretekst do niumycia czegos :D
|
|
No to :piwo: przy sobocie.:)
|
Cytat:
Coz, zmywarka bardzo ladna, ale droga, dlatego ja lubie jednak beer z butelki |
czy ktos w koncu kupi ta maszynke, nasze kufle sa brudne:)
|
Cytat:
:mruga: |
a moze sobie kupilem :idea:beczke, ta jak to mam robic - z gwinta nie da rady:D
|
Kranik do beczki --> połóż się pod beczką tak, aby otwór gębowy znajdował się dokładnie pod kranikiem --> otwórz otwór gębowy --> odkręć kranik --> enjoy! :D
|
Cytat:
|
no to zdrowie - herbatą :D
|
kurka wodna.....to forum anonimowych imprezowiczów? co się wyrzekli imprezki? :wow:
:piwo: ciach Ciechan :) najwyższa pora :spoko: idę na skoki. |
Cytat:
|
Cytat:
|
nikt sie jeszcze nieodezwal - chyba wszyscy posneli przy tej olimpiadzie:D
to moze by tak herbatka :piwo: |
Dziękuję, wolę kawę, BTW przy oglądaniu IO nie zasypiam. :nie:
:D |
ja nie miałem czasu wiele oglądać....a do picia proponuję włoskie wino musujące zakupione w supermarkecie za 9.99 ;) całkiem fajny soczek, w procenty też nie bogaty :D
a i oczywiście winogrona na zakąskę :D |
Cytat:
|
kurde mimo szczerych chęci teraz nie mogę odlądać IO :> ale jestem za - dowiem się wieczorem.
|
na dzis wystarczy, wiele tego nie bylo, pora isc do domu:D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
tego chyba używają w stanach do zastrzyku śmierci... na butelce powinien być napis - płyn do eutanazji - będzie bolało :D |
a ja Wam cos zaproponuje:)
chyba mnie za to wyrzucicie:) moze przestancie pic alkohole:) |
Cytat:
|
Cytat:
|
no przeciez jak przestaniemy pic to trzeba bedzie imprezke zamknac, a tego chyba nie chcemy:D
|
Cytat:
nie należy pić wynalazków.....zgaga mnie męczyła pół nocy, nie wiem z czego ci włoscy oszuści zrobili te bąbelki.....chyba z winka rocznik bieżący (2006 :D) i jakiś aromatów, bo dobre było jak winogronowe laandrynki ^_^ |
sprobujcie Yerba Mate :)
|
Cytat:
|
:ja_chce: :ja_chce: :)
|
Cytat:
kazdy zachwalal i podokupywal nowe paczuszki po kilka kg ;) podobno zarabiscie sie po niej czuje :D niektorzy nawet te specjalne kubeczki + rurka pokupowali pozdro ;) |
Cytat:
|
W związku z zaistnieniem faktu, że mamy poranek, środę 15-tego - dzień rozpoczynam od czerwonej herbaty :D
Dzień dobry wszystkim :) |
oooooooo taaak... :) ja biorę się za kawkę :D
Dziń dybry... :) |
w związku ze spadającym ciśnieniem atmosferycznym, jak również w związku z szarością środowej pogody i w związku ze związkiem bez związku wypiłem dedykowaną ilość kawy, czyli coś około litra :D i już wiem jak się nazywam, mało tego zacząłem coś widzieć - szparki przez które patrzę są szersze.
od razu dementuje spekulacje na temat tego co robiłem w nocy - to wszystko nieprawda :P powodem mojego stanu jest zła pogoda :taktak:@malaczarna namawia nas do zaprzestania picia, to zapraszam na imprezkę grzybową ;) :D http://img47.imageshack.us/img47/385...eras0zx.th.jpg |
Poranek rozpoczety od litra koli i malej herbaty. Pora sie zbierac na egzamin :/
spoko obrazek :D :piwo: |
Cytat:
|
najwyższy czas na herbatę z sokiem malinowyn :)
edit: a pomarzyć w zimie nie zaszkodzi :D |
gdzie daja taka herbatke:D
|
Cytat:
|
witajcie:)
ide robic kolejna kawe chce ktos??? |
Cytat:
|
Cytat:
|
e tam kawa, teraz sie pije herbatke z malinami:D
|
Cytat:
malaczarna jest najlepsza:P :* |
no tak, ale nie mozna pic malejczarnej na okraglo:D
|
hmm....czy to zdj z jakiegos zlotu???@ed on podobny do Ciebie :P
edit: co jest z @Czolgista??? dawno mi nie dokuczal chory??? :\ |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
dzisiaj to nie wiem bo nic nie piłem, ale mogę zaraz do sklepu skoczyć po piwo i wtedy będę miał daleko :D
|
Cytat:
a to zielone ?:| - borygo na to mowia ;) |
Ech, żeby tak można było... :)
Tymczasem idę sobie zrobić pierwszą dziś kawkę :D |
No ja też już w robocie - ale po porannej herbacie w domu - jakoś nie chce mi się teraz nic pić... ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
w nocy sie lunatykuje albo spółkuje :cool:
|
Cytat:
Tobie jeszcze mało? Wrzaskun nie dał do wiwatu?:D |
Cytat:
wrzaskun nie miał pewnie nic do gadania - jak chuć to chuć :D :P ;p
no chyba, że chodzi o wstawanie do wrzaskuna - to faktycznie lunatykowanie. |
O jakiej chuci Ty mówisz po 70 minutach spania na dobę?
Jeszcze to pamiętam. To życie w malignie. Młoda żarła co 17 minut. I za nim się jej odbiło, to znowu była głodna.:D |
moja żarła duuuużo, spała z 10 minut po czym srała i wrzask :D
|
Cytat:
Żarła mało. Dawała do wiwatu. I daje do dziś. Teraz finansowo. :'( :'( :'( |
Cytat:
teraz też słyszę daj (co odbieram jak wrzask), potem nie śpię i gówno z tego mam :D |
Poczekaj na studia.
To dopiero jest życie. Dla rodzica.:D Idę po piwo. |
jednym slowem masz problem:D
a ja mam jeszcze troche czasu pzred soba nim podrosnie;) |
no to wypijmy za ten problem!
wznoszę toast herbatą Yunnan, której moc garbuje język. :D |
a bardzo, chetnie, jako ze pracuje to wznosze toast niedopita kawa:D stuk
|
zaraz zrobie kawę, wezmę kilka maślanych ciasteczek i idę oglądać Złego porucznika. :)
a jeszcze muszę napalić w kominku, bo w pokoju z TV nie mam innego ogrzewania :ognicho: po filmie wpadam i mam nadzieję, że się śpiochy pobudzą i może ktoś napisze jakiś post Pomocy!!! || |
To może i ja z wami coś łyknę :) na razie jogurcik ;)
|
:piwo: cos czuje ze @ed szybciej wroci niz zakladal
|
Cytat:
Nie poznaję Ciebie.:D Jogurcik może jutro. Po południu. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:11. |