![]() |
Dawno mnie tu nie by***322;o, wi***281;c stawiam :piwo:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
jak stawiasz, to i ja się podłącze :piwo: |
Cytat:
Jak mnie znasz to mogę być u Ciebie za 10 godzin.:D |
Cytat:
:spoko: |
Cytat:
Przyjedziesz sam? Pozdrowienia dla córki :D EDIT: Może coś związanego MŚ :D http://www.fotosik.pl/showFullSize.p...c497074ee04ff9 http://www.fotosik.pl/showFullSize.p...05363fe7c12963 http://www.fotosik.pl/showFullSize.p...8d96342411466c http://www.fotosik.pl/showFullSize.p...e6054674018439 |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
tak wygladala lodowka, przed impreza:), a co lepsze zbraklo i trzeba bylo jeszcze dokupic 3 buteli wodeczki 0,75l, a piwo bylo doworzone caly czas:), bylo fajnie
|
Cytat:
|
to zdrowie we wtorek jakies piwko trzeba wciagnac z takimi kobitkami :) panowie tylko zimnie piwko was ochlodzi :Dhehehe :piwo:
|
mnie och***322;on***261; g***243;ry, bo jutro z samego ra***324;ca jad***281; w g***243;ry :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jutro w nocy to si***281; dopiero zacznie pewna imprezka... :>
|
Cytat:
|
Cytat:
:tak!: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
:mruga: |
Cytat:
|
właśnie zaczynam uroczy wieczór i otwieram jedną z pamiątek z Pragi :piwo:
|| |
ja otworzyłem jedna pamiątkę wzeszłorosznego winobrania i czekam z niecierpliwością na sobote bo jade na festowal niezabijaj http://niezabijaj.com/jaka ktos sie z forumowiczów sie tez wybiera niech da znac na priv
|
przy takim upale to trzeba imprezowa***263; w piwnicy - starym winem :mruga:
|
Cytat:
a moze wpadniecie do mnie do pracy:)?? tu jest dopiero cieplo
|
Cytat:
|
Cytat:
juz kiedys @Mac mnie straszyl ze tu przyjdzie i nadal go nie ma, a to juz ponad rok jak to pisal:) |
Cytat:
Ale ale ....co to bedzie jak juz zajedzie :taktak: || |
Cytat:
|
uuuuu ale mala ta imprezka co tak slabo panie i panowie trzeba cos wypic na dzisejszy koniec weekendu :D
|
Cytat:
***380;eby morale za***322;ogi nie spad***322;o :piwo:
|
Przy***322;***261;czam si***281; :piwo:
|
No to ja również :piwo:
|
hej szable w d***322;o***324;!!!
i jeszcze jeden i jeszcze raz, za trzy dni nie b***281;dzie tu nas!!! a kto zdrowia nie wypije temu.... sto lat, sto lat!!!! no to na drug***261; n***243;***380;k***281;.... niechaj gwiazdka pomy***347;lno***347;ci nigdy nie zaga***347;nie, nigdy nie zaga***347;nie a kto zdrowia nie wypije niech pod sto***322;em za***347;nie || jou powiedzia***322; AMEN jak mu to przeczyta***322;em :D |
Potwierdzam. :tak!:
Powiedzia***322;em AMEN. :taktak: |
A ja myślałem, że on tak z głowy - a on to czytał :P
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
ponad rok temu powiedzial ze mnie odwiedzi:) i nie udalo mu sie
|
dzisiaj jakoś nie chce mi się nic pisać na forum :ysz:
Tylko czytam i piwo pije :piwo: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Braki uzupełnione - mogę kontynuować :piwo: |
Cytat:
Cytat:
Ale jak to tak, samemu pijesz? :bicz: |
Cytat:
|
witam kolegow i kolezanki znow na forum:D
:piwo: |
Cytat:
coś dawno kolegi nie było - znowu zmiana płci :> :jezyk: |
Cytat:
odwiedzilem po drodze z wieczorka Wrocek - juz wiem co Andrzejj9 mial na mysli piszac o tych dziurach:sciana:- ale mogl bym tam mieszkac, potem Poznan - Nimala niestety nie znalazlem no i prosto na Kolobrzeg. Apropo jazda po autostradzie do wrocka to sama przyjemnosc. W sumie 8h i 700 km Plci nie zmienialem wypoczywalem z rodzinka:D:rotfl: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
a tutaj co si***281; wyprawia ???
czy***380;by susza te***380; tutaj dotar***322;a? oj, trzeba nieco orze***378;wienia :piwo: |
w takie upa***322;y nikt nie szaleje, ka***380;dy czeka z ut***261;sknieniem na "ch***322;odn***261;" noc :D
|
a ja jestem w kropce......wypi***322;em 3 browary z 4, ko***324;cz***281; w***322;a***347;nie bitw***281; z drewnem, do sklepu daleko, samochodem nie pojad***281;, rowerem te***380;......co mam KURNA W***211;DK***280; PI***262;? ;p
|
Cytat:
no trudno, jak trzeba, to trzeba || |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
ale za***322;apa***322;em si***281; na transport :D |
Cytat:
|
@ed
to ty ju***380; w kraju ??? |
Cytat:
Ed wr***243;ci***322; i znowu wspomaga polski rynek piwowarski :D :piwo: |
Cytat:
to słonko sprawia, że jestem trochę markotny ;) |
Cytat:
Czepiam się słówek - ale to dlatego, że nieco padnięty jestem i mogę być nieco złośliwy z tego powodu ;) :> |
Cytat:
wspomagam polski bud***380;et po trochu - robi***281; nalewk***281; i kupi***322;em raz p***243;***322; spirytusu a potem 2x p***243;***322; w***243;dki, 100 gram u***380;ywam do coli a reszta do nalewki. dosz***322;o troch***281; wody i cukru, no oczywi***347;cie tarnina zebrana jeszcze jesieni***261; i ju***380; zbli***380;am si***281; do pe***322;nego 3 litrowego s***322;oja. :)
|
Bez Ciebie w naszym kraju by***322;aby du***380;o wi***281;ksza dziura bud***380;etowa ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
A tak w ogole to stuk :piwo: |
Cytat:
Jestem już po porannej kawie :D |
dobrze ze kolega przypomnial - wlasnie tez mialem zrobic i chyba zapomnialem:D
|
Cytat:
Kontrola rodzicielska - dowodzik poprosze. Reszty tez sie to tyczy. Zaraz sie bany dla malolatow posypia !! |
Cytat:
|
:d
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Sie prosicie.
Zaraz zawolam Beniamina. |
Cytat:
|
Cytat:
Ona zawstydza mnie. Strach ma tak wielkie oczy, wokół ciemno jest. Czuję się jak Beniamin i udaję, że śpię. Może walnę kilka drinków, one nakręcą mnie, Nakręcą mnie! || |
Ilość załączników: 1
A czy ty okazales swoj dowod Beniaminowi ?
Lekko mi zawod koliduje z lokalizacja :D |
Cytat:
Na ziemi nie dozyl Bys tyle:spoko: |
Ja sie nie musze legitymowac - mam w profliu:P
|
Wy nadal imprezujecie??
|
Cytat:
|
to ja cos zimnego bym prosil ;)
|
nie mog***281; byc dla Was tak dobra
z***261;b mnie boli:( |
Cytat:
|
no dobra o demnie tez prosze znieczulic;)
|
A już myślałem, że się na herbatę mrożoną załapię... ;)
No nic - musi wystarczyć niegazowana Staropolanka :P |
ja wal***281; zestaw cola + l***243;d + muszynianka (zamiast luksusowej ;p)
|
nabralam odwagi poszlam do stomatologa i.... zobaczylam karteczke dnia 28 lipca(piątek) gabinet nieczynny
jestem zla:sciana: (( |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:05. |