![]() |
Cytat:
|
no browarkiem raczej jeszcze nie moge:(, jak dojade do domu
|
Ja tylko kaw***261; si***281; stukn***281;, po 12 godzinach w pracy za bardzo wyko***324;czony jestem, by pi***263; co***347; mocniejszego, nieczytane posty czekaj***261;. :mruga:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale dopiero w niedziel***281;, w sobot***281; mam wyjazd do stolicy, kole***380;ank***281; odwo***380;***281; na samolot. :D |
Cytat:
|
Nie wiem jak u was ale u mnie imprezka si***281; rozkr***281;ca ;)
http://img331.imageshack.us/img331/7...cie32oh.th.jpg |
|
ale pijecie panowie mieszanki to moze przejdziemy tak na winko wodke oraz u-booty :D
|
U mnie w***322;a***347;nie szampan si***281; sko***324;czy***322; :( Trzeba i***347;***263; spa***263;.....Jutro rano do pracy :]
|
Cytat:
|
Niestety tak bywa...ale do 18 kwietnia potem szukam czego***347; lepszego ;) Co do flaszki to raczej nie bo jeszcze nie wstane jutro i b***281;dzie afera. Wypijcie za mnie jednego :piwo:
|
Cytat:
|
Obym dzisiaj nie mia***322; kaca :) 12h w pracy na wodzie mineralnej to b***281;dzie masakra...
|
Cytat:
|
ponieważ mam dzisiaj urodziny czuje się niejako w obowiązku
http://img102.imageshack.us/img102/6...os027rr.th.jpg |
to w niedziele z wieczora nikt juz nie chcial pic - co sie narobilo:wow:
|
Cytat:
|
b***261;belkowy be***322;t z piwem - masakra :O
|
a ja nic tylko herbata i herbata.
chyba walne gazowanej mineralki - mocniejsza :D no i waln***281; si***281; spa***263;, ale to zupe***322;nie inny temat... |
a ja skończę to piwo i idę spać... :piwo:
|
@ed a ty jeszcze na tej herbacie? :|
Współczucie :D Wypijmy po piwie :piwo: |
Cytat:
ale jutro...kto wie? może uznam, że już święta :hmm: :> |
dziwne, ze tu jeszcze nikt nic nie napisal
ja dopiero wstalem.. odespalem te kilka dni :D wlasnie sobie herbate robie, bo nie ma bulek, wiec sniadania nie zjem (do sklepu za daleko zad ruszac :P) pozdro ;) |
kto zaczyna ju***380; pi***263; piwo? bo ja tak :piwko2: :D
|
Szcz***281;***347;ciarz ;p , ja musze jeszcze pouk***322;ada***263; cz***281;***347;ci do merca w altance , porobi***263; fotki i na allegro powystawia***263; :| , Na szcz***281;***347;cie wczoraj przery***322;em sie pod tarasem ... wiec dzisiaj sie nie nam***281;cz***281; zbytnio :D
|
to co swietujemy i jajeczka nadziewane koniaczkiem otwieramy ? :Dheheheh
|
Cytat:
|
co***347; ostatnio nud***261; tu zawiewa...
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Wesołych imprezowicze:)
|
jest dzis wtorek godz 10:23 - pzrynajmniej u mie na kompie to moze by tak po kawce:D
|
Cytat:
|
ja herbatke pije:)
mam za duzo kawy i jedzenia w organizmie:( |
|
wyszaleli sie juz wszyscy z tego co widze pora wziasc sie za picie:piwo:
|
Cytat:
|
nie pij***281;:
1. bo nie mam za co. 2. :hmm:........................... :szczerb: :rotfl: |
Cytat:
2. pieniadze zawsze sie znajda - zamiast tankowac samochod sam zatankuj:spoko: 3. :piwo: zaraz jade do domu jakiegos browarka sie napic |
Cytat:
|
Witam!
Ja dzisiaj jak wroce z treningu to bede sie delektowal napojem winopodobnym AGROPOL :) - dobrze jest czasami wrocic do korzeni :D |
ja si***281; uda***322;em do piwnicy i si***281; okaza***322;o, ***380;e stoj***261; sobie spokojnie r***243;***380;ne wina - w ***347;wi***281;ta co***347; nie by***322;o okazji, ale poszed***322;em do sklepu po 4 D***281;bowe i jest ok ;)
|
Witam!
No byly na poczatek 4 nowe Warki Strong, a pozniej sie okazalo, ze nie ma AGROPOLI i musielismy zaszczepic napoj, ktory sie tak nazywal: Producent: Djess Nazwa: WI***346;NIOWE MOCNE Pojemnosc: 1l Cena: 5,50zl Uwaga: NIGDY nie kupujcie tego badziewia! Hahahaha polewka :) |
zdrowko... :D
:piwo: |
to co teraz na winiaki przeszliscie :D hehehe
|
cholewka ja wczoraj wina......potem spacer z psem i podpadłem chyba za niewinność jakiemuś góralowi z budowy (pies - dalmatyniec wbiegł na ich teren).....ale się chłopisko pomylił, bo jak to się mówi ja jestem u siebie :D
kumpel, który jechał samochodem się zatrzymał w celu obadania sprawy i agresja w stosunku do mnie i dalmatyna zmiękła :D |
sie porobilo.
Ja pije juz drugi wieczor http://www.internetwines.com/rws27649.html I musze przyznac ze dobre to cos;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
jak ci Francuzi mogą żyć?....:hmm:
przeca po czerwonym winie jest straszny kac (czego właśnie doświadczam) a oni codziennie po kilka flaszek.... |
Cytat:
|
:hmm:sam juz nie wiem:haha:
|
hej. nudzę się troszki w pracy.czy Wy coś pijecie?? bo ja do snu się uraczę małym piwem:)
|
ja w***322;a***347;nie wychla***322;em z litr herbaty z cytryn***261; na zagrych***281; by***322; szpinak, ryba faszerowana w galarecie, chleb i mas***322;o. imprezka jak si***281; patrzy ;)
|
Cytat:
|
nowy dzien, nowa herbata, woda na kawe juz sie gotuje, zaczynam przegladac forum:D
|
ja te***380; ju***380; wstawiam wod***281; na kaw***281; i zaczynam nowy i pi***281;kny dzie***324; :)
|
Ja dzie***324; zaczelem od platkow sniadaniowych :D
|
Cytat:
no wlasnie - jak idiota :D mialem b. silne znieczulenie zeba u dentysty.. i potem przez 3h w domu nie czulem pol twarzy.. i chyba sobie troche warge pogryzlem ^_^ ..SZCZYPIEE! |
Cytat:
|
Doceni***322;em znieczulenie u dentysty, ju***380; nigdy wi***281;cej bez... :nie:
:fiu: |
Cytat:
|
pom***243;wmy na tej imprezce jeszcze o wyrywaniu paznokci, mia***380;d***380;eniu j***261;der i obcinaniu sutk***243;w - jak si***281; wam podoba ||
:P |
Cytat:
Jak było? :P |
to od kogo zaczynamy||
|
ja proponuję zacząć od Dr. Oetkera - właśnie sobie zrobiłem budyń Słodka chwila....no k.... mogli napisać że to kisiel na mleku z proszku :klnie: ((
a grudki same miały zniknąć w czasie mieczania. już nie będę mówił co mi to prypomina, ale w pełni solidaryzuję się z listem, który umieściłem TU |
Ja zazwyczaj jem budyń jakiś NONAME ;)
Nie miałem takich problemów :P Może wgraj nowsze mleko na przyszły raz? Zmień też może oprogramowanie do mieszania budyniu na jakieś nowsze, mieszające szybciej. Może laser do podgrzewania budyniu jest już zużyty? Czyszczenie powinno pomóc. Jeśli to nie pomoże, to pozostaje tylko wymiana budyniu na nowy. Możesz zgłosić w sklepie reklamację, ale wątpię, żeby ją uwzględnili. |
Cytat:
czujesz leciutkie uklucie w dziaslo, plynace znieczulenie i potem nic nie czuc :D super sprawa! do igiel jestem przyzwyczajony po akupunkturze :P tyle, ze tam sa troche chudsze.. |
mo***380;e zrobimy jakis osobny temacik sadomaso? :bicz: :>
|
Cytat:
najlepiej dzial :> i dac moda kontestatorowi! :D |
:spoko:
|
Cytat:
:haha: |
Cytat:
|
Cytat:
|
lepiej na tym wyjdziesz :D przynalmniej ma jakis voltarz, a wiadomo ze to zycia niezbedne
no nic - akcja Zlot rozpoczeta - tylko ciiiii zeby sie wrogi element nie dowiedzial ;) |
Cytat:
|
qrde - jeszcze sie zastanawiasz? masz blisko! :D pomysl ile juz zlotow ominoles, ilez wspomnien... :rotfl:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Wlasnie kupilem kawe mokate( ale daleko jej do GOLD NESCAFE) by cos wygrac - moze jakis samochod:D |
Cytat:
|
Cytat:
:piwo: |
Cytat:
|
to pijemy zdrowie twoich resorakow:piwo: a masz je jeszcze:D ( bawisz sie dalej, moze sie powymieniamy:haha:)
|
Cytat:
|
nawet nie wiesz ile tracisz - :hmm:czasami sam sie zastanawiam czy kupuje autko dla synka czy dla siebie:haha:
A tak na poważnie:haha: kiedys robili i lepsze i trwalsze;) |
no fakt ze robili ale teraz to tandeta :D
|
niech ktoś tu dzisiaj z herbatą wyskoczy :boks: :podbite: :>
jeszcze dzisiaj nic nie jadłem, ale zaraz to naprawię i udam się do sklepu po parę :piwko2: i zaczynamy :D |
Cytat:
|
para w t***322;oki posz***322;a :D
|
a u mnie w lodowce 11 piw:),a ja na lekach:(
|
Cytat:
|
No to jestem. :)
Co pijemy? :hmm: |
:hmm: co mamy... ;)
|