![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
tasiemca brak.
puste kalorie, moze czasami. od kilku lat jak mi waga spadla to nie moge przytyc i lekarze nie wieddza czemu.ale wazne ze juz nie chudne:) |
Cytat:
|
No dobra kto dzis organizuje piatkowa impreze?
|
Cytat:
|
:spoko:
to moze na razie chociaz jakies ciasteczka:D |
Cytat:
wnioskuje ze solenizant powinien postawic beczke piwa, albo dwie beczki prosze kto za, kto przeciw, kto sie wstrzymal od glosu |
zdecydowanie zaaaaa:D:D
|
normalnie by***322;bym za, ale jutro jad***281; w tras***281; wi***281;c si***281; wstrzymam :D
:kawa: |
drugi dzie***324; z rz***281;du mamy pi***261;tek, a tu sucho jak na pustyni :piwo:
|
Cytat:
Sucho to dopiero będzie. Szable w dłoń! |
ktos mowil o szablach:piwo:
|
ma***322;o ludzi pije, wi***281;c id***281; spa***263; :mruga:
|
otworzyłem Tymbark soczek grapefruitowy i wiem już czemu we Wrocławiu studentów i nie tylko tak suszy często i mocno :idea: ||
http://images1.fotosik.pl/196/36185de849802bfdmed.jpg |
Cytat:
|
Cytat:
|
To chodzi o opady deszczu czy jakies inne opady ?
|
Cytat:
jak walnął czarnobyl to na śnieżce był duży opad... a jakie są opady w okolicach Tarczyna gdzie rosną te czerwone grapefruity na soczek to też nie wiem :szczerb: |
Cytat:
|
Cytat:
bo to musi być w Polsce :taktak: na soczku było napisane - produkt polski :D chyba zacznę częściej te soczki pijać i czytając to co jest pod zakrętką stanę się mądrym człowiekiem :blink: |
Cytat:
nobel jest twoj za rok |
ok, mnie ju***380; g***322;owa nie boli, wi***281;c zaczynamy impreze, w***322;a***347;nie odbi***322;em muszynianke.
|
Ja, tradycyjnie, kaw***281;. :D
|
Cytat:
szukałem drugiego soczku, ale wyparował i kurna nie mam mądrości na dzisiaj :D |
Cytat:
|
nie poszedlem na szczepienia przeciw grypie - nie mylic z wscieklizna||
Jestem chory juz od 3 dni, nic nie pomaga - wczoraj bylo grzane piwo. Jeszcze gorzej - dzis poleci normalne piwo :piwo: :D Moze jutro bedzie lepiej |
Cytat:
|
Cytat:
pozdrawiam i życzę zdrowia |
wiec moze dzis tylko miod i piwo bo reszty nie mam:) trzeba bedzie kupic
|
jedyne co dzia***322;a w takich rzeczach jak amol to ten spirytus (no mentol troch***281;) :taktak: ale 20 kropelek nie zmieni postrzegania ***347;wiata :> to trzeba ze 20 20ml kieliszk***243;w :D
a dobry mi***243;d nie jest z***322;y. najlepszy w naparze z czarnego bzu ze spirytusem - potworne poty gwarantowane a jak wiadomo z potem z***322;e wychodzi z cz***322;owieka || :mruga: |
Cytat:
|
Witajcie dobrzy ludzie :welcom:
|
Cytat:
|
ja jestem na uczelni, a dok***322;adniej w bibliotece.
:hmm: cho***263; w zasadzie to duchem jestem z t***261; nieliczn***261; grup***261; ludzi, kt***243;ra wybra***322;a p***243;j***347;cie na wyk***322;ad :mruga: |
:D ja tam sie nie nudze
|
no to może odbijemy %, wprawdzie ja mam jeszcze dziś sporo do zrobienia, ale zawsze można to zrobić kiedy indziej :D
|
A co to jest nuda BTW? :mruga:
***379;a***322;uj***281;, ***380;e doba ma tylko 24 godziny, ten wieczny brak czasu... :smutny: |
|
zaraz id***281; na obiad.
kolega ju***380; nawet zaproponowa***322; odpowiednie danie - zupa chmielowa :piwko2: |
teraz to i ja moge cos wychylic :piwo:
|
kolejka dla wszystkich :Piwo:
|
ja juz wychylilem :piwo:
a jutro na 9 :/ BTW czemu ten temat nie jest jeszcze w smietniku.|| Kliknalbym nieodpowiedni post (oczywiscie swoj) ale nie wiem gdzie:hmm: :fiu: |
Jak mnie tu dawno nie było - ale widzę, że temat ma się dobrze - pozdrawiam :piwo:
|
za pare dni weekend... sek w tym ze ja spedze go w szkole no ale przynjmniej w piatek mam zajecia ktore moge olac :D
|
ja weekenduje w pracy:(
|
ja mam wekeend od pi***261;tku po trzeciej godzinie lekcyjnej :P
|
to witam z wieczorka :piwo:
|
A ja witam o 14 :D :D :piwo:
PS: Przynajmniej na moim kompie jest 14 :P |
ja mam 14:03 i jedno piwo, kt***243;re zaraz zjem :jem: (wczorajszy mecz wyko***324;czy***322; mi zapasy :mruga: )
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
mich@***322; nie zapeszaj
|
Cytat:
|
Zubry poszly spac...
stuk - prawie jak :piwo: |
chcia***322;em tu co***347; napisa***263;, ale co? :hmm:
ju***380; wiem :idea: napijmy si***281; piwa :taktak: :piwo: :D |
Cytat:
|
warki??
|
Cytat:
|
Cytat:
też kupuję tylko 0.65 jak już Heinekena. |
to jedziemyyy na festiwal - co ja gadam przeciez w pracy jestem:sciana:
|
A ja id***281; komu***347; dac piwo....... :piwko2:
Tam jest w***322;a***347;ciwe miejsce :) |
Cytat:
Cytat:
|
kto ma herbate to herbate kto piwo to :piwo:
stuk:D |
Cytat:
|
a co tam pijesz - bo u mnie leci unikalny smak:paker::pompki::piwo:
|
kurna....kupiłem tylko 4 piwa - ******ło mnie? :hmm:
zaiwaniam chyba do sklepu zaraz... edit: no to po jednym :piwo: :D |
Warka Strong :piwo:
|
a ja Belfast. nie pi***322;em tego dawno, kiepskie jak kiedy***347; i ma napisane irish style :hahaha:
jak to jest irish style to ja jestem indian style :D |
Widz***281; ***380;e imprezka si***281; kr***281;ci :D dawno mnie tu nie by***322;o, wi***281;c zdr***243;wko dla wszystkich.
|
Znowu Warka Strong :piwo:
|
A ja sobie pije mleczko ;p
juz 2 L :p :piwo: |
Cytat:
no to się kolega ładnie tym mleczkiem załatwił, że go do tej pory nie widać. :D Rysia z Klanu trzeba wzywać na pomoc - on na pewno zna się na zatruciach mlekiem ^_^ |
Dzień Dobry!
Mleko (jak wszystko) spożywane w nadmiarze może doprowadzić do kłopotów gastrycznych, nie sądzę jednak, aby zdrowy młodzieniec rocznik '89 zachorował po wypiciu dwóch litrów mleka. Bardziej rozsądne byłoby np. wypicie litra mleka, zjedzenie jogurtu i serka. Oczywiście dla uprzyjemnienia posiłku polecam ciasteczka z bawarką. Pozdrawiam! |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
a ja właśnie zdjąłem butelkę z korka. :mruga: całkiem bardzo wyśmienite :spoko: dają w Biedronce po 8 zł bez groszy :) |
dzis sobie moge pozwolic bo jestem w domu:D
:piwo: :piwo: |
dzisiaj zdj***261;***322;em z korka butelk***281; Pacific Coast - made in Chile, czerwone o bardzo sympatycznym aromacie. ok 13 z***322;.; niestety tylko jedna flaszka dla trzech g***281;b. ;p
chyba zaraz zejd***281; do piwnicy :D |
Cytat:
***379;yj d***322;ugo i owocnie. :tak!: :mruga: |
to ja si***281; w***322;a***347;nie ob***380;ar***322;em i zasiadam do popijania :D
|
a ja jak obieca***322;em id***281; po flaszk***281; czerwonego...by***322;em troch***281; zaj***281;ty pewnym poradnikiem... :D
|
Cytat:
Zielone posz***322;o. :D |
:hmm: poradnik babuni??
|
Cytat:
|
Cytat:
To bylo mistrzostwo:spoko: |
Cytat:
|
taa :D tylko czeka***263; a do drzwi @ed'a zapuka przedstawiciel jakiego***347; koncernu np. verbatima
|
zawsze wiedzia***322;em, ***380;e Hawk wyprzedza konkurencj***281; o ca***322;e lata ***347;wietlne :szczerb:
|
Cytat:
baza na Verbatimie 16x z padniętej partii. no to co dzisiaj pijemy? bo ja Żubra w puszce od...od...odstrzeliłem :D |
trze***378;wo :szczerb:
|
trzeba myslec:D
|
czesc pijaki co tam??
|
Cytat:
|
Cytat:
|
choroba jaka***347; mnie dopad***322;a....objawia si***281; jak mega kac, ale to nie to...
ale nale***380;y spr***243;bowa***263; leczy***263; tak samo || |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:59. |