![]() |
Cytat:
:piwo: |
Cytat:
to jest właśnie korzyść tego, że brat mieszka w tym samym bloku :D :piwo: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
W***211;DKA ZDRO***379;A***321;A!!!!! - ale to tylko by***322; m***243;j dzisiejszy sen uffff
|
Cytat:
kondensator wstał.:) Precz z wodką. Chcesz trafić na listę popsa? |
Cytat:
ja byłem przekonany, że on jest w ścisłej czołówce ;p |
Cytat:
mi się dziś przyśni, że leci z kranu :czar: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
w tym dworku bylam na weselu:), a na gorze sa pokoje:)
|
Cytat:
|
a jak:), popilam tam troche, pospalam tez:) i rano spowrotem do tesciow do domu:P
teraz mozecie sie zwracac do mnie hrabino, ksiezniczko czy jak wam wygodniej:P |
Cytat:
Nie inaczej.:) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
bo chyba nie powiesz ze bylas tylko gosciem |
Cytat:
|
a pijecie jeszcze jakies browarki czy jeszcze herbatka leci:D
|
ja na razie tylko herbatk***281; pij***281;, ale na wiecz***243;r... :>
|
to nie jest tak zle jak myslalem;)
|
Cytat:
Ty pijawko! |
Cytat:
|
Co***347; imprezka cicha si***281; zrobi***322;a
Ciekawe czy to ma zwi***261;zek z tym o co chc***281; Was zapyta***263; :hmm: Mianowicie: Co si***281; dzieje z Edem? Ostatnia aktywno***347;***263;: 19-08-2006 13:04 |
ja nic o tym nie wiem:(, moze brak piwa
|
Cytat:
byłem na takim zadupiu gdzie nawet telefony komórkowe nie dolatują :taktak: |
Cytat:
|
Cytat:
:mruga: |
Cytat:
|
Cytat:
Są takie miejsca? To chyba Orange tylko. Oni nie mają zasięgu prawie nigdzie w Szczecinie, a SMS dochodzi 4 dni. |
Cytat:
|
Cytat:
jak się chce pogadać z Ery to najlepiej wejść na dach a jak nie to trzeba stać na podeście przed domem, od zachodu, na lewej nodze, trzymając się prawą ręką za lewe ucho i wtedy dotykając lewą ręką prawej pięty można złapać trochę pola :D |
Cytat:
|
Cytat:
Daleko na wschód? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Temat z racji popularności często jest w ramce na stronie głównej, zarazem niedostepny dla niezarejestrowanych. Ja się zastanawiałem przez 3 lata co może byc pisane tutaj... A tu... :hahaha:
|
żeby mieć pełny obraz sytuacji powinieneś przeczytać cały :>
|
2x
|
I od ko***324;ca te***380;! :tak!:
:haha: |
Jak czak noris z zamknietymi oczami.
|
Cytat:
Zrozumiesz, że to forum jest tak dla jaj :idea: |
Ilość załączników: 1
właśnie przeglądałem pierwsze strony tego tematu i znalazłem bardzo aktualny obrazek :czar:
|
Cytat:
rycho I tak ma być. I jeszcze Prezesik. Ze wskazaniem na sik. :D |
Ja te***380; jestem, albo raczej - by***322;em --> http://forum.cdrinfo.pl/images/statu...er_offline.gif :spie:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Kurde, ale mnie nastraszy***322;e***347;, a co b***281;dzie je***347;li obudz***281; si***281; martwy? || |
Cytat:
|
Cytat:
|
no piwko sobie na odchodne strzele - na razie wirtualne trzeba jakos do domu dojecac:D
to ja te***380; postawi***281; wirtualne - na dzia***322;k***281; trzeba jako***347; dojecha***263; :piwo:
a deszczyk pada....pada....a grzybki rosn***261;....rosn***261;...:D |
dzis herbatka z midem:jem: :piwo:
A tak na powaznie pil ktos piwo z miodem - chyba musze to sprawdzic z wieczorka:D |
ja dzis herbatka owocowa i kanapeczka
|
wiecie co - zygac sie chce:zygi:
nie bede wcale oryginalny zaraz cos pospawam http://img242.imageshack.us/img242/8...2092jc4.th.jpg :haha: |
Cytat:
|
Witam!
Ja to bym si***281; napi***322; takiej kompozycji: Whisky (Johnnie Walker lub Ballantine's) + Bailey's Irish Cream - Liqueur = miodzio drink http://www.bac81.com/images/Johnnie%20Walker%20Web.jpg lub http://www.airzimbabwe.com/images/Ballantine's.jpg + http://shopping.search.ch/images/pro...60-baileys.jpg = http://www.drinkalizer.com/cocktailb...yandwitney.jpg |
Cytat:
|
Witam!
Nigdy nie mam kaca jak pij***281; tego rodzaju drinki. Og***243;lnie to kaca mia***322;em 3 razy w ***380;yciu, ale upi***322;em si***281; wtedy tak, ***380;e ma***322;o nie umar***322;em :0 |
takie drinki to trzeba lubiec:D, nie kazdemu podchodza :piwo:
|
Witam!
Ja ju***380; wyros***322;em z "czystej" pitej na ***322;aweczce z gwinta, bez zapity... Teraz racz***281; si***281; r***243;***380;nymi, jak to niekt***243;rzy m***243;wi***261;, "szamponami" (nie myli***263; z szampanami). Niemniej kolorowe alkohole, szczeg***243;lnie w drinkach to dobry spos***243;b na picie :) |
ja dzis pije herbatke:) zjadlam juz pysznego ptysia
|
chyba dobra pora na imprezke:D
pora na imprezk***281; wspania***322;a! :D
je***347;li chodzi o miksy to ostatnio na dzia***322;ce pili***347;my piwo z sokiem wi***347;niowym, wzmocnione ma***322;***261; dawk***261; w***243;dki (25ml). wiem, ***380;e to profanacja, ale jako***347; najbardziej wszystkim smakowa***322;o :D |
Cytat:
|
Cytat:
wieczorem kilka kufelków robi trochę szumu :> |
wypicie szklanki mleka......i tak dalej ****a ||
|
Cytat:
|
Cytat:
|
:piwo: na razie wirtualne tak dla podtrzymania imprezki:D
|
na razie nie mam za co jechać na działkę :buu: ale jak już pojadę jutro to wypiję :piwko2: całkowicie nie wirtualne :piwo: :D
|
Cytat:
|
Cytat:
Przepiłeś wszystko? Sprzedaj działkę. Będzie na piwo.:D |
a dopiero jest 8-my. Jak dozyjesz do wyplaty?? - chyba ze masz dziesiatego:haha:
|
Cytat:
sprzedam działkę, ale nie swoją || zrobię imprezę dla wszystkich, potem się ładnie pożegnam i pójdę w kazamaty :haha: |
to stuk :piwo::D
|
Cytat:
a jeszcze chyba sobie wiśniówki doleję trochę || |
a co to masz za wisniowke ??
|
Piwo jest dobre, piwo pi***263; trzeba,
kto pije piwo p***243;jdzie do nieba! :piwo: |
Cytat:
|
:spoko::haha::haha: znikam juz :piwo:
i jeszcze : lubu dubu nie nam zyje Prezes klubu:D |
ja te***380; znikam. musz***281; si***281; wreszcie do cholery wyspa***263;!
dopijam piwo do ko***324;ca i mi***322;ej nocki wszystkim imprezowiczom ***380;ycz***281; oraz przyjemnego grzebania w ***347;mietniku :mruga: :piwo: |
co tu taka cisza ? nie s***322;ysz***281; muzyki ! a weekend przecie***380; !
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
:jezyk: |
Cytat:
dobry i taki :D |
Chcialem napisac ze tutaj jestem i jeszcze staram sie utrzymac rownowage w moim fotelu... ech te "harnasie mocne" dzis juz 7 zlatuje z puszki
|
chcia***322;em napisa***263;, ***380;e ju***380; jestem i nadal na dzia***322;k***281; nie jad***281;...
ja ****a kiedy***347; kogo***347; za**********281; za nie p***322;acenie w terminie (( :wsciekly: |
Cytat:
Też nie mam na piwo. Za to córka baluje w Londynie.:'( |
Cytat:
ja tu siedzę jak ***** i czekam nie wiadomo na co a sąsiad pewnie z wiadrem grzybów właśnie wraca (( wydaje się, że na działce tanie życie - nic podobnego :nieee: zaczyna się od tego, że trzeba zatankować samochód, no to najlepiej do pełna - 200 zł po drodze kupić prawdziwków (nie wiadomo czy się samemu znajdzie a warto jeszcze ususzyć) 20 - 50 zł zależy ile skrzynka piwa na dobry początek 50 zł minimum nie ma papryki w occie na zimę ze 40 zł zakupy przykrywek, słoików itd. 50 zł plus normalne wydatki w spożywczym na 3 dni 100 zł skrzynka piwa na podtrzymanie tematu :> kolejne 50 warto w gminie zapłacić za wodę i podatek - nie wiem ile i jeszcze na pewno się okaże na miejscu, że coś trzeba kupić - jakieś rzeczy, aby coś naprawić, wytruć osy itd. jednym słowem - bez wolnych MINIMUM 500 zł nie ma co z domu wychodzić |
Ja mo***380;e co***347; dzisiaj zarobi***281;.:)
To wtedy.... Sam w domu... Ja i monitor....:D |
Cytat:
a jeszcze miałem dziurę wypaloną przez słońce w trawniku naprawić - około 40 m2, torf, nasiona...e.. |
Cytat:
5 GB ? A na ile to starczy ? Tak jak slynne waciki :D |
A co tu tak sucho ???
Wypijmy co***347; wsp***243;lnie :piwo: :czar: |
Jako ze dzisiaj ostatni dzie***324; WINOBRANIA w Zielonej G***243;rze to mozna cos :piwo: ;p
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:19. |