![]() |
Cytat:
Przyda się. Najważniejsze, że dojechaliście. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszyscy piją za Rycha, a tymczasem dzisiaj urodziny obchodzi: BorsukSzary :D
wybitny znawca gryzoni i innych niebezpiecznych zwierząt futerkowych. :> :piwo: ;p |
300 lat dla rycha :D
400 piw :piwo: 0 sekund kaca :> A BorsukowiSzaremu... Nowego borsuka :D |
borsucze strony rulez ;)
:piwo: dla wszystkich solenizant***243;w i nie tylko :D |
Cytat:
Jestem za karą śmierci. |
Cytat:
|
jeszcze 2 godziny i 45 minet i mam urlop!!!!!!!!!!!!!
punkt pierwszy wieczorem do zmierzchu, uczci***263; rozpocz***281;cie urlopu... :piwo: |
Ilość załączników: 1
Cytat:
dla utrwalenia :> |
:fiu:
Cytat:
|
:jupi2: URLOP ROZPOCZĘTY :jupi2:
tak Panowie jeszcze dwie godziny i dwie minety i lecim do zmierzchu, chyba się musze wyperfumować || jeśli ktoś zobaczy zew nocy jakiś ubrany na czarno koleś o wzroscie 194 cm demontuje jakąs tabliczke informującą o robotach lub o pracach na wysokości to bede ja, szczęśliwiec (chociażwolałbym aby to była pani szczęsliwa :) ) może mi posatwić piwo lub dwa|| własnie zostałem zaproszony na wesele, mam nadzieje, że do tego czasu znajde mój krawat z pentagramem ;) edit: pochwalę się moja ostatnią zdobyczą zdjęte około 4 rano na ulicy powstańcow śląskich http://img77.imageshack.us/img77/721...81cie67th6.jpg |
[QUOTE=kontestator]:jupi2: URLOP ROZPOCZĘTY :jupi2:
tak Panowie jeszcze dwie godziny i dwie minety i lecim do zmierzchu, Dawaj zdjęcia z tych dwóch minet! |
Cytat:
|
rycho - jeszcze zyjesz po 3dniowym obchodzeniu Twoich 18tych urodzin? Cie mac! to jest zdrowie!
|
Cytat:
Ale gdzie jest Melag? edit: Zaraz przyjdzie Ela. Pogrzeb we wtorek. |
Cytat:
Co do znikaj***261;cych tablic i znak***243;w we Wrocku - to przynajmniej wiadomo ju***380; kogo wini***263; || |
Cytat:
Temat z przymrużeniem oka więc nie będę cię obejżdżał, ale.. daj chociaż znać, skąd zdejmujesz, to będę za tobą szedł i na stronie opisywał, w których miejscach nie ma tablic ostrzegawczych ;) |
Cytat:
|
@andrzejj9spokojna głowa krad... eeeee znaczy pozyczam z głową akurat na płocie wisialy trzy takie tabliczki, więc jak ubędzie jedna, nikomu nie zaszkodzi :)
@rycho pije dzis Twoje zdrowie :piwo: (już wypiłem, moim avayatowym napojem, ale walne jeszcze kilka piwek) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
kawa! kawa! kawa! dobra oczywiście - to jest to! :) |
Cytat:
|
Tak, tak. Kaw***281; czas wypi***263; :)
|
widze ze imprezka sie toczy wiec dzisaj w srodku dlugiego weekendu zdrowia wojska polskiego :piwo: :D
|
Cytat:
|
zdrowie :mineralna: :D
|
:mineralna: :hmm:
chory jeste***347;? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
http://img134.imagevenue.com/img.php...foto_581lo.jpg :rotfl: :haha: :rotfl: :haha: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
;) |
Cytat:
Ale tematycznie? Czy to UFO? Oceńcie sami. Na pewno znacie to zjawisko:D |
B***281;d***281; tym dzieci straszy***322; ||
|
na tej focie jestem naprawd***281; trze***378;wy jak ***347;winia, no mo***380;e po 2 bronkach na ***347;niadanie, ale tam maj***261; 4%.
no a teraz czas na Heinekena :piwo: |
Ja teraz zjem obiad -> potem kawa -> potem piwo :piwo:
|
Cytat:
co Ty pijesz :sciana: |
Cytat:
:P :P :P :P :P :P :P :P |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Fakt trzeba uderzy***263; w kimono jeszcze tylko :piwo:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
na kaw***281; czas!!! i ciasteczko :D
|
Ed zyje po weekendzie i jutro dopiero do pracy:)
|
Cytat:
a jak tam kacyk po weselu? :> |
Cytat:
By***322;bym zapomnia***322; :piwo: - pom***243;***380;cie zasn***261;***263; ;) |
Ty idziesz spa***263;, a ja dopiero wsta***322;em :D
|
Cytat:
nalewa to dodatek aby nie było nudno || |
pijcie sobie co chcecie, a ja id***281; co***347; zje***347;***263;. oczywi***347;cie popija***263; b***281;d***281; porz***261;dnie sch***322;odzonym ***379;ywcem :spoko:
:piwo: |
jak są chetni ide robić kawe,przyjmuje zapisy
mam dzis dzień altruisty :) no i zostałem słomianym wdowcem (na 3 tygodnie) :D |
to ja kawy bardzo ch***281;tnie bym si***281; napi***322;. tylko, ***380;e dopiero jak wr***243;c***281; z biegania. ;)
za godzink***281; - mo***380;e dwie wracam :D |
Ilość załączników: 1
no to zaczynamy party mix :D
|
Cytat:
|
Cytat:
jak się tak słabo forum odwiedza - tak mówię do ciebie :P to się wypada z listy alkoholików forum - niestety :( :> pops stworzył tą listę - zażalenia do niego :szczerb: |
Witam pijacych i nie pijacych (Pagerus) po weekendzie
|
Cytat:
|
dobra jest dobrze,dzwoni***322; kumpel i donosi ze ponoc dowie***380;li nalewe le***347;n***261; do sklepu :D
|
Cytat:
|
Cytat:
A co do listy to zak***322;adam, ***380;e jest ***347;ci***347;le jawna || |
Cytat:
Byc moze trafila juz do IPNu :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
impresska trwa - może jakieś sztunie zaprosimy cio ? :D
http://img402.imageshack.us/img402/6237/alizeesw1.gif |
Cytat:
|
Cytat:
|
|
Cytat:
ale burza się zerwała :wow: leje jak cholera, błyska, grzmi, ale chyba nic się nie stanie, jak komputera nie wyłącze || |
Cytat:
|
Cytat:
piwa to oni mi nie dowiozą :nie: właśnie wyciągnąłem z lodówki jedynego Żywca i celebruję jego otwarcie |
Cytat:
|
Cytat:
no a poza tym, oni zawsze mają w karetkach spirytus :D że niby do dezynfekcji :> |
Cytat:
jak przyjadą to powiedz - myślałem, że mnie piorun strzeli :D |
Cytat:
zwłaszcza, że burza już przeszła, tzn. poszła sobie bokiem - poprosiłem ją bo nie chciałem kompa wyłączać :D Żywiec otwarty, ale jeszcze nie zacząłem pić - czekam na odpowiedni moment. To musi być niepowtarzalna chwila. W końcu mam tylko jedno piwo :'( |
Cytat:
|
Cytat:
|
To byl jakis wystep w jednej fancuskiej TV gdzie spiewala z playbacku :D
|
Cytat:
|
Cytat:
Jeszcze Cię pops wpisze na wiadomą listę... ...i dopiero się porobi.:D |
Cytat:
no wiesz playback rozumiem, ciężko się gibać i równo śpiewać :D |
Nastraszymy Popsa sanepidem i nie bedzie fikal :P
Johnny B. bedzie swiadkiem :D |
Cytat:
|
@ed - mandaryne ju***380; wszyscy slyszeli***347;my :szczerb:
|
Cytat:
mowiac po chlopsku - pierdzi |
Cytat:
|
Zebyscie pozniej nie mowili ze nie ostrzegalem.
http://erotyka.wp.pl/gid,8162088,kat...?T%5Bpage%5D=1 |
Dzis mamy juz piatek... i kto sie z tego powodu cieszy ?
|
Cytat:
To zęby mogą zgnić..? |
Cytat:
Mnie ta stronka nie wchodzi. Mam im przeslac skan dowodu ? I skad to podejzenie ze nie jestem pelnoletni. Klikam wejscie a dalej jestem w holu. |
Cytat:
|
wysycham :ysz:
|
Cytat:
|
Brat mnie poratowa***322; Carlsbergiem :jupi:
:piwo: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:10. |