![]() |
Cytat:
no trzeba 4 co mam, aby nie zatonąć :D Cytat:
|
Cytat:
I więcej nie będzie. Dopóki woda nie opadnie.:D |
Cytat:
|
Cytat:
|
samoch***243;d w amfibi***281; przerobisz i po problemie :D
|
Cytat:
a ja muszę zmykać i coś porobić, bo tel był a później Kubica w TV4... |
Cytat:
|
Cytat:
trza coś wymyśleć :taktak: |
Zdrowie Roberta Kubicy :piwo: - ze znanych powodów w moim przypadku wodą mineralną :P
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
edit: I jeszcze się cieszy. |
Cytat:
nie mam pojęcia co poradzić :hmm: (morderstwo odpada? co?) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
po szóstym nie szkodzi. |
Widzę, że panowie sobie dialog prowadzą :D
|
Ma***322;y chacik ;)
@Rycho, ile Ci jeszcze piw zosta***322;o? :D |
Cytat:
|
Aaa.. Wszystko mu kobieta wypi***322;a..
Albo zostawi***322;a @Rychowi jedno w lod***243;wce.. Nie przewidzia***322;a tylko (albo przewidzia***322;a i zrobi***322;a to z premedytacj***261;), ***380;e jedno piwo mo***380;e @rychowi zaszkodzi***263; :D |
Cytat:
|
m***261;drale. ciekawe, kt***243;ry si***281; o 6 rano odezwie tak jak @rycho ma w zwyczaju :P
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale mi sie nie chce bawic ^^ ;-). |
Cytat:
|
Witam !
Piję :piwo: i czuję że zaczynam mieć dość ... ale jeszcze jest sporo w nowo otwartej puszce ... a jutro cieżki dzień - więc trzeba się zawczasu napić "znieczulacza" :D :D Chyba coś ze mną nie tak, że tak piszę - ale to taki temat ;) Pozdrawiam ro29 |
Cytat:
ja podjadłem, popiłem i idę spać zadowolony - w myśl zasady - Polak jak głodny to zły a jak się naje to śpi ;) |
a ja mam wszystkiego dość ...
EDIT: i wypiłem zdecydowanie za dużo :piwo: - nie wiem co to bedzie ... jeszcze Ojciec wparował i mi się oberwało że siedzą przed kompem nie wiadomo po co do tej godziny - mam wszystkiego dość .... DOBRANOC !!!! ro29 P.S. może jutra dożyję ;) |
Czas zacz***261;***263; spamowanie :szczerb:
|
Cytat:
|
Dobrawa :piwo:
|
Ja jestem po porannym Tymbarku Life - zamiast kawy - ale nie mam jakoś siły skakać jak Ci kolesie w reklamie :P W ogóle jakoś tak ciężko się zaczął ten tydzień - no ale zobaczymy jak będzie dalej - ostatni poniedziałek przed urlopem :piwo:
|
Witam !
No i dożyłem tego dnia ... ale wiem, że tak już raczej nigdy nie chcę - to było za dużo :piwo: :( Będę to czuł cały dzień - albo nie tylko dziś ..;) A oprócz tego jak otworzyłem okno i wyjrzałem to wcale mnie to optymistycznie nie nastroiło ... Miłego dnia !! ro29 |
a ja wczoraj trzy godziny (z przerwami) t***322;uk***322;em w pokoju komary.. W ko***324;cu przenios***322;em si***281; do innego, ale tam to samo.. Nie wiem, co jest. Nigdy mnie te cholerstwa nie gryz***322;y, a teraz.. Zasn***281; na 20 minut i budz***281; si***281; z kilkunastoma ugryzieniami..
Ale wystarczy, bo to ju***380; trzecia taka noc - dzisiaj jad***281; do jakiego***347; sklepu, nakupi***281; ton***281; chemii i wytruj***281; ca***322;y dom.. || |
Cytat:
|
Czas na ma***322;***261; czarn***261; <albo i dwie> - chodzi oczywi***347;cie o kaw***281; ;)
|
Cytat:
|
na popołudniową sjestę polecam trunek z mojego nowego avataru :)
nalewa malinowa mocna z 4,90 :rotfl: nieśmiało chciałbym zauważyć, że to jest mój 666 post || |
Ilość załączników: 1
Cytat:
666 - :piwo: |
Cytat:
a wino może wieczorem :D |
Domyślam się, że to "cudo" można kupić we Wrocku :P Ale ja jakoś nie mam odwagi pić czegoś takiego - normalnie ograniczam się do piwa...
|
Witam! :piwo:
Tak sobie dzisiaj z rana wchodzę - patrzę kto ma urodziny - no i ma memorando - a topicu urodzinowego brak.... Mimo wszystko - zdrowie solenizanta :piwo: |
to nie data urodzin - to data przybycia memorando na ziemię :D
otwieram uroczyście poranny kącik kawowy :mruga: |
:piwo: ZA memcia ||
|
memorando ju***380; dawno tu nie zagl***261;da***322;. Ciekawe czemu... ||
Kawa na dobry pocz***261;tek dnia :) |
Taa wszystkiego najlepszego || , to moze w prezencie od wszystkich po repucie dostanie ? || :D
|
Cytat:
|
Na zielona raczej nei zapracowa***322; ||
|
Dzisiaj zaczyna sie wi***281;ksza imprezka.
Szczeg***243;***322;y wkr***243;tce.:D |
Cytat:
|
Cytat:
-edit- Ju***380; wiem, jaki jest pow***243;d tej imprezy :piwo: |
Cytat:
cza robić zapasy :piwko2: na wieczór!!!! :D bo chyba cza zacząć jeszcze dzisiaj ^_^ |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
A teraz kusi, żeby łamać postanowienia :> |
:) caly rycho:spoko:
|
a waln***281; se kawk***281;. co se b***281;d***281; ***380;a***322;owa***322; :D
|
a ja zaraz pojad***281; po piwo i wypij***281; zdrowie rycha i nie tylko :D
|
Cytat:
Wypi***322;em kaw***281;, otwieram piwo i id***281; ogl***261;da***263; mecz :) |
Cytat:
|
Cytat:
Zaczęło się.:D |
Cytat:
właśnie obadałem wojaka mocnego - ale olej transformatorowy :| zaraz żywca odkapsluję :D |
w***322;a***347;nie otwieram drugiego Lecha :piwo:
|
Byliśmy z rychem po kolejną dostawę ;)
Zaczynamy się rozkręcać, jak kabelek będzie pasował do mojego foto to jakąś fotkę wrzucimy. 8 ) |
W Szczecinie piwa przez Was zabraknie ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
Co***347; obaj ju***380; s***261; offline --> http://forum.cdrinfo.pl/images/statu...er_offline.gif :hmm: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
no to zdrowie :piwo:
|
zdrowie :piwo:
|
Cytat:
Idziemy do Żabki. Coś kupimy, albo ukradniemy. |
Cytat:
Idziecie tam na przeciwko p***281;tli? Ja tam jestem spalony ;p Ledwo wejd***281;, a sprzedawcy ju***380; si***281; ze mnie ***347;miej***261;. Dobrze, ***380;e s***261; wakacje, to mo***380;e zapomn***261;, jak mnie nie b***281;d***261; widzie***263; d***322;u***380;szy czas :D |
Cytat:
|
No to miłego picia :piwo: Ja tam idę w kimono - rano trzeba wstać do pracy :P
|
Tak się bawią nasze Panie :
http://img368.imageshack.us/img368/8...0017qv3.th.jpg W tym stanie nasze Panie zaczynają mówić o nic nieznaczącym dla nas słowie chędożenie. Teraz braterstwo broni : http://img443.imageshack.us/img443/7...0018rm2.th.jpg |
hehe, mi***322;ego imprezowania :piwo:
|
Nasze Panie ponownie :
http://img416.imageshack.us/img416/4...0016zo3.th.jpg rycho wyciągnoł kamerę więc może będzie jakiś filmik :D |
to on jeszcze jest w stanie utrzyma***263; kamer***281; w r***281;ku ???
|
Cytat:
|
Mam omamy wzrokowe. :wow:
Widz***281; rycha! :D :mruga: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
:piwo: |
to forum powinno zmieni***263; nazw***281; z cdrinfo.pl na beerinfo.pl :piwo:
|
Cytat:
|
|
***379;yjemy nadal.
Ale ***380;ycia w nas ma***322;o. Brak p***322;yn***243;w w lod***243;wce. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
A Melag teraz dogina do stolicy Pyrlandii. Bez trzymanki. Z zamkniętymi oczami. Na szczęście ma GPS. Dojedzie. GPS 2007 ver. IWCIA. A potem wpier..l |
Cały dzień w pracy leciałem na jednym Liptonie :P W domku nadrobiłem wodą mineralną :D 1/3 sierpnia już za mną :P
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:12. |