![]() |
Cytat:
|
Wrzucaj***261; g***322;***243;wnie dr***243;b i steki, zapijaj***261; Guinnessem w olbrzymich ilo***347;ciach, zabawa polega na ***347;piewaniu, czasem ta***324;cach, czasem nawet na mordobiciu. ^_^
Edit: Opr***243;cz tego jeszcze kie***322;baski, o kt***243;rych wspomnia***322;em wcze***347;niej, boczek gotowany (fuj) i wino. |
Cytat:
|
pewnie dro***380;ej ni***380; w niedalekim Geant gdzie jest te***380; ***347;wie***380;e :D
ale w sklepie firmowym kupione :spoko: paragon w ramki :rotfl: to to zdrowie herbatk***261; :piwo: |
ja bylam w sobote na grilu:)uwielbiam takie wypady:)
|
Cytat:
|
herbatka u Tadka;)
|
Cytat:
|
ładna dzisiaj imprezka - taki zap.... od rana, że dopiero mam czas śnadanie zjeść...
ale nie ma co się łamać - popije piwem || |
Cytat:
|
Cytat:
|
nawet slonecznie sie robi, czyli bedzie cieplo i wroci dobra pogoda... na weekend
|
no! i my***347;l***281; o dzia***322;ce i grillu :jem: :piwko2:
|
od dzis koniec z kawa przy laptopie:ysz:
Wlasnie wylalem na laptopa i siebie cala filizanke dopiero co nalanej kawy ( uff goraca byla). komp caly, bo dalej mam cdrinfo Moje spodnie wygladaja jakbym sie wlasnie zlał:sciana:.( dobrze ze sa czarne) A wlasnie mialem wychodzic do domu i jak ja teraz pojade na miasto - chcialem na jakies zakupy wyskoczc??? |
bez spodni :szczerb:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
"Kawę wylałem". A było przed tą kawą tak procentowo obchodzic urodziny? Nie zapomnij posprzątać butelek, Bo Ciebie wyleją. |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
troche mnie nie bylo co tu daja :D ??????????????? heheheh
|
Cytat:
|
Ed masz skype'a włączonego ?
|
Cytat:
Cytat:
|
tym postem niewiele wnios***281; na forum, gdy***380; mog***281; Wam powiedzie***263; tylko tyle:
:piwo: |
Cytat:
:mruga: |
Cytat:
dzisiaj po meczu trzeba zrobić konferencję przy :piwko2: :D ale joujoujou będzie w robocie ??? :'( |
Niestety, w robocie. :smutny:
Wychodz***281; do pracy za p***243;***322;torej godziny, popracuj***281; 12 godzin i wr***243;c***281; akurat po meczu. Ale browara i tak po***378;niej wypij***281;. :D :piwo: |
zaraz zrobie zapasy piwa, chipsów i do apteki po nerwosol :D
a na serio to jestem bardzo ciekawy, bo jak dostaną na dzień dobry to już nie będę oglądał. :nieee: |
a to dzisiaj graja, a kto, gdzie i o co:P
moze o bronki :piwo: :D |
a flage wywiesili***347;cie;>
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
mowisz o tej:>
|
a mi si***281; ***347;ni***322;o, ***380;e wygrali***347;my 4:1! od razu po przebudzeniu zacz***261;***322;em ***347;wi***281;towa***263; maj***261;c ***347;wiadomo***347;***263;, ***380;e wieczorem okazji do ***347;wi***281;towania mo***380;e nie by***263; :piwo:
|
a ja nadal piwa nie kupi***322;em, ale spoko - zd***261;***380;***281;. :mruga:
na razie upoi***322;em si***281; tlenem i bagiennymi wyziewami na wycieczce rowerowej w g***322;***261;b lasu. no i pierwszy raz w ***380;yciu sfotografowa***322;em UFO - nie wiem co to jest, bo na fotce 10 sekund wcze***347;niej i 10 p***243;***378;niej tego nie ma, ale tak to ju***380; jest z tym UFO :rotfl: :spoko: http://img44.imagevenue.com/loc52/th_59858_UFO.jpg |
Cytat:
|
Cytat:
to mars napada ! chcą nas zniszczyć w chwili słabości, bo teraz oczy wszystkich skierowane są na mistrzostwa. |
Cytat:
|
a tak na serio to mom zdaniem jest to jakiś ptaszek który przeleciał przed ogniskową.
|
a ja sobie myślę, że to meszka lub komar przed samym obiektywem - było tego pełno jak to na bagnach.
zdjęcie jest rozjaśnione, bo było mocno niedoświetlone 1/1600s, f5, zrobione chyba niechcący po kolejnym ukąszeniu :D przynajmniej wiadomo jak się robi niewyraźne zdjęcia latających spodków :hahaha: no to czekamy na mecz :piwo: |
Cytat:
no a teraz czas wypić za nasze orły (i jedno drzewo) :piwo: |
Cytat:
Już nie student.:D |
Cytat:
|
Cytat:
Ale wiesz jaki mamy pracowity rząd... A do września daleko. |
|
we ***322;bie mi co***347; tupie.....chyba bia***322;a mewa.....twarde dyski wyj***261; jak startuj***261;cy mig na dopalaczach......z klawiatury wysypa***322;em tyle chips***243;w, ***380;e si***281; pies najad***322;......***347;wiat***322;o jest zbyt jasne......co to mo***380;e by***263;? :>
|
przemeczenie organizmu ? ;p
|
polskiej kadrze juz podziekujemy pewnie bylo brak doplywu do nog krwi a do mozgu tlenu pozostalo tylko sie zachlac :) :piwo:
|
|
Dzisiaj trzeba było pójść do pracy - moja "firma" nie zrobiła dzisiaj wolnego... może i dobrze, bo nie chciałoby mi się potem w sobotę do pracy iść... no ale nic - mamy już weekend - zdrowie współforumiczów :piwo:
|
W***322;a***347;nie id***281; odkazi***263; organizm ;) :piwo: All
|
A ja dzisiaj by***322;em w szkole, jutro te***380; musz***281; i***347;***263;... :|
Taki upa***322; a my na dworze b***281;dziemy obchodzi***263; 90-lecie szko***322;y ;\ |
Te***380; macie powody do narzekania. :P
U mnie czwartek wolny nie by***322;, na dok***322;adk***281; jutro te***380; id***281; do pracy, ale to ju***380; za nieco lepsz***261; kask***281;. :D |
chyba jeszcze dzis tu nikt nie zagladal:D
Wiec po cieplej herbatce w taki upal :piwo: |
mineralka z rana prawie jak picie :mruga: :piwo:
|
Cytat:
|
ju***380; wypi***322;em wielk***261; herbat***281; z truskawkami - polecam.
no co***347; dla wyostrzenia wzroku :D http://members.optusnet.com.au/ayumi08/seductive.jpg |
dobrze na wyostrzenie robi tez sniadanie w nast***281;puj***261;cej kompozycji:
- kanapki z pasztetem - truskawki - herbata owocowa |
@ed to twoja siostra czy kochanka czy gejsza :D heheh
|
Cytat:
http://wallpaperfreebies.com/wallpaper/bikini/329.jpg |
Cytat:
|
piank***281; zlizuje si***281; nisko - wtedy wszyscy zadowoleni :D
|
Cytat:
|
tu coś dla muzykalnych, szkoda, że skala taka mała.
http://www.badsuzy.com/misc/cool/oooooouch-music.html |
ale sobie pogralem:D
|
a tutaj wybitnie imprezowy s***281;dzia.
http://www.youtube.com/watch?v=wfLePYVED44 |
pije za pieska eda :piwo:
moze tak czesiej bedzie robic:D |
Cytat:
spać w nocy nie można przez upał, jak się zaśpi to rano prezent na podłodze od dalmatyma i to do tego jeszcze na rzadko :zygi: dobra kawa dobra na wszystkie zmartwienia. :mruga: |
Cytat:
:D |
Edit ju***380; nie ma, to post pod postem.
Wiadomo***347;ci z tak***261; prezenterk***261; to by si***281; ogl***261;da***322;o i ogl***261;da***322;o... :mruga: http://fresh99.com/news-anchor-melissa-theuriau.htm :spoko: |
Cytat:
|
no! na tej focie z ni***261;, a***380; si***281; co***347; stane***322;o ||
http://img458.imageshack.us/img458/8...86ni4ow.th.jpg |
Dzisiaj chyba pobiję rekord w piciu wody mineralnej w robocie - na razie poszły 2 butelki :D A czasem zdarza się, że nawet jedna nie idzie :P No ale nic - jak tak dalej pójdzie to dobiję chyba do 4-5 :D
|
Cytat:
|
Cytat:
Ja też dzisiaj piję dużo żywca zdrój :) |
jeszcze tylko jeden wyjazd do miasta, potem w drodze powrotnej stanie w makabrycznym korku (już dzisiaj raz stałem, od Janek do lotniska ~5km jechałem 34 minuty :\) a potem 4 lodowate piwka na mnie czekają :piwko2:
|
Cytat:
żywca zdrój też lubię - ostatnio smakołyk |
Cytat:
Ale widziałem kiedyś zdjęcia tej prezenterki bez tej tony pudru i makijażu i niestety już się tak atrakcyjnie nie prezentowała.. :( |
Czy wy czasem nie przesadzacie panowie ?
I tak juz jest wystarczajaco goraco. |
Ma ktoś może jakiejś tapetki z nią? Bo to co na google znalazłem (poprzez zakładkę grafika) jakieś takie kiepskie jest...
|
Cytat:
:mruga: |
Cytat:
|
co tu się dzieje? już trzy dni nikt na imprezę nie zajrzał ??? to pewnie wina upałów :)
:piwo: |
no to ciach wodą źródlaną (źródło w kranie :D) z Biedronki :piwo: :szczerb:
|
:rotfl:
no sk***261;d wiedzia***322;em, kto pierwszy si***281; odezwie :) tam gdzie jest piwo jest Ed :piwo: |
Trzeba przyznac ze panienka jest konkretna i chetnie bym ja zobaczyl bez tapety. Cudo bedzie nadal cudem czy cud prysnie :)
|
e tam zaraz piwo - dzisiaj oszczędnie, oaza za -,99 :hahaha: http://img338.imageshack.us/img338/7568/oaza2yc.th.jpg
|
Cytat:
|
Wodę się pije ???
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
a ja jutro jade na imprezke z ogniskiem i grilem:) a dodego w***243;dka i piwem:)
|
ale sie chwali no || ;p :) juz w drugim temacie :D
|
Cytat:
bo popijawa u jego siostry ciotecznej:P |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:58. |