![]() |
Cytat:
fakt faktem, ze nie slodze z lenistwa, popraostu mi sie nie chce! :haha: ale nawet gdy robie herbatke sobie i dziewczynie to jej slodko, sobie nie ;) |
Heh, ja w domu sypie jak smartek.. ;] 2 i troche, ale za to w skzole jzu sie musze meczyc bo praktycznie wogole jej nie slodza na stolowce :P
|
cukier to dobra rzecz - dla dro***380;d***380;y :>
odpowiednie forum techniczne || http://f.kuchnia.o2.pl/temat.php?id_p=19133 |
Cytat:
najprościej wszystko na alkohol zwalić, pewnie było zimno tam gdzie to piwo piłaś i dlatego Cię gardło boli || |
Cytat:
|
jak tam imprezka dalej kawa i herbata popijacie :D
|
Cytat:
Witaj :):* |
zdenerwowany mysla, ze jutro czeka mnie sprawdzian z niemca, na ktory nic nie umiem ide wlasnie..
zrobic sobie herbate :taktak: :D kto sie dolacza? moze zrobimy forumowy fanklub herbaciany? :] pozdro ;) |
Cytat:
|
Cytat:
Raz z kumplem z ławki obiecaliśmy sobie, że nie będziemy ściągać z niemca, tylko pisać to co umieliśmy... Na 36 punktów miałem 1,5 :D Odgadłem jakieś słówka ;) A jutro też w szkole mam przechlapany dzień, więc sobie popijam... Ale nie herbatkę.. Piję VERONI cytrynowe ;) |
Cytat:
|
Cytat:
jak przyniosl mi piwo to zrobilam tak::wow: |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
to ja zaczynam imprezkę na dzisiaj - woda mineralna - norma o tej porze dnia i tygodnia :D
|
po treningu czas na imprezke wiec piwko w dlon :piwo: i jest za***iscie! :D
|
dzisiaj pi***261;tek, wi***281;c wieczorem trza zamkn***261;***263; tu herbaciarnie i otworzy***263; jakie***347; piekie***322;ko ||
a na razie kawa ;) |
:ognicho:prawie jak piekielko:P
|
Cytat:
w kinie :D ide na Final Destination 3 :) |
Cytat:
To, to cos trzeba z tym zrobic |
Cytat:
i przy okazji rodzice i znajomi tez jada.. chyba mam dar przekonywania :D |
zamykam herbaciarnie :taktak:
otwieram rasow***261; spelun***281;....kto wpada na jedno/jednego - jak to si***281; m***243;wi i s***322;owa nie dotrzymuje :D :piwo: |
Cytat:
http://img155.imageshack.us/img155/8503/notosiup3af.gif |
Ilość załączników: 1
Cytat:
a wyciągnąłem nie byle co. aaa Grecja a szczególnie wyspy; nigdy nie będzie mi dane pojąć skąplikowaną naturę tych ludzi a tym bardziej tego co czują i myślą, ale wiem, że oliwki, oliwa i ser feta najlepsze są z Grecji nic nie mówie co jest na focie bo nie wiem. |
herbata nie nadaje si***281; :nie:
woda mineralna jest ok :spoko: :D |
Cytat:
nie trzeba bylo pic calej metaxy naraz! :haha: |
Cytat:
metaxy ponad pól zostało ale zmieniam zdanie o wodzie mineralnej lecę zaraz po piwo :D |
Cytat:
powrot do korzeni! :rotfl: |
miałem dzisiaj pojechać samochodem do znanej miejscowości Wołomin :D
ale jutro też jest dzień || a dzisiaj jest pogoda jak dzwon, słonko świeci, tylko choroba za zimno na rower :| ale na piwo w sam raz ^_^ edit: piwo już mam :D :piwko2: :piwo: |
Witam!
ehhh zaraz sie na Mistrzostwa Polski Szkol Wyzszych wybieram... jak juz skoncze plywac to zancze pic :) aaaaaaaa i tak caly tydzien... zycie idzie jak na spidzie zdrowko Panowie! |
Cytat:
Założyciel imprezki się pojawił. Trzy kolejki poza kolejnością.:D :piwo: |
Cytat:
właśnie zapinam drugiego portera żywieckiego - coś mnie ostatnio powaliło z tym porterem, pije kilka sztuk na rok a teraz mam smaka właśnie :D gorzkie życie, gorzkie piwo ;) |
Witam!
Rysku z Toba zawsze sie napije :) Gdzie bylem jak mnie nie bylo? A no w kuchni przygotowywalem poncz i zapraszalem dla Was dupeczki. Wlasnie zajezdzaja autobusem na podjazd... Goraco je przywitajcie :) |
czekam na te dupeczki :D
|
|
Wy si***281; bawicie a ja pracowa***263; musz***281;:(
|
Cytat:
|
Witam!
No ale bys wyjatek zrobil i pomietosil :> |
ed skuś się :>
|
Cytat:
Boczek z terminem ważności do 1008 roku jesz. A cycki silikonowe Ci nie pasują?:wow: |
Cytat:
a jeśli chodzi o te silikonowe cycki to suty są ok - można się przyssać :smoczek: :D a jeśli chodzi o boczek i rok 1008 to znalazłem tyle :P http://pl.wikipedia.org/wiki/1008 |
Ed!!
Co Ty robisz poza czepianiem si***281; szczeg***243;***322;***243;w o takiej porze? Ja rozumiem, ***380;e oblecia***322;e***347; Wo***322;omin, Pruszk***243;w.... Da***322;e***347; wytyczne. Ale ch***322;opie to noc by***322;a. Tak Wam Ziobro da***322; popali***263;? |
Coooo:wow: to mieliscie autobus pelen ...:D .
Teraz piwko pewnie tylko zostalo wezme i to:) |
|
Cytat:
|
:jem:
|
Piwo czy Bawarki ? ||
|
Bardzo apetyczne, nie powiem. :spoko:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
a ja sobie kulturalnie kawe zapodam - koledzy cos po tym sssaniu sie do dzis nie odzywaja:D
|
Cytat:
|
a ja piwo :D ju***380; drugie i ostatnie :piwko2:
|
Cytat:
bylam u Ciebie i cie nie spotkalam:( zdrowko:piwo: |
Cytat:
|
Cytat:
|
hej, zaspaliscie czy co
czekamy na ten romansik - wlasnie przywiozlem ciasteczka maslane i zaczynam ogladac:D |
Cytat:
|
no chetnie, ale gdzie jestescie - jakos Was nie widze;)
|
browarka... pliiiiizzzzzz <sahara> :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
stuk :piwo::D
wydawalo mi sie ze ktos sie jeszcze o browarka dopominal. Zaraz zobaczymy - no tak juz widze crash76 to prosze :piwo: |
Cytat:
|
kolejny dzien, kolejna kawa i tak w kolo, kiedy sie to zmieni.
Zaczyna mnie juz meczyc??? |
Cytat:
|
No to stuk <piwo> z okazji połowy tygodnia pracy za nami :D
|
Cytat:
|
Pić albo nie pić - oto jest pytanie.
Kto postępuje godniej: ten, kto biernie Stoi pod gradem zajadłych strzał losu, Czy ten, kto stawia opór morzu nieszczęść I w piciu kładzie im kres? Upić się - usnąć - I nic poza tym - i przyjąć, że sen Uśmierza boleść serca i tysiące Tych wstrząsów, które dostają się ciału W spadku natury. O tak, taki koniec Byłby czymś upragnionym. Upić się - usnąć - Spać - i śnić może? Ha, tu się pojawia Przeszkoda: jakie mogą nas nawiedzić Sny w drzemce pijanej, gdy ścichnie za nami Doczesny zamęt? Niepewni, wolimy Wstrzymać się chwilę. I z tych chwil urasta Długi, potulnie przecierpiany kac. Bo gdyby nie ten wzgląd, któż by chciał znosić To, czym nas chłoszcze i znieważa czas: Gwałty ciemiężców, nadętość pyszałków, Męki wzgardzonych uczuć, opieszałość Prawa, bezczelność władzy i kopniaki, Którymi byle zero upokarza Cierpliwą wartość? Któż by się z tym godził, Gdyby był w stanie przekreślić rachunki zimnym piwem? Kto by dźwigał brzemię Życia, stękając i spływając potem, Gdyby nam woli nie zbijała z tropu Obawa przed tym, co będzie po piciu, Przed nieobecną w atlasach krainą, Skąd żaden jeszcze odkrywca nie wrócił bez cierpień, I gdyby lęk ten nie kazał nam raczej Znosić zło znane niż rzucać się w nowe? Tak to świadomość czyni nas tchórzami I naturalne rumieńce porywu Namysł rozcieńcza w chorobliwą bladość, A naszym ważkim i szczytnym zamiarom Refleksja plącze szyki, zanim któryś Zdąży przerodzić się w czyn. - Ale cicho, Piękny rauszu! - Nimfo, w swoich modłach Wspomnij koniecznie każdy z moich grzechów. mam dylemat, więc przerobiłem trochę tekst || |
Cytat:
Reputa leci. |
Ja teraz siedze na technice pracy biurowej i się nudze. Napił bym się czegoś ale w pobliżu nic nie ma :( PS Co oznacza T.O.R.F ??
|
Towarzystwo Obra***380;onych Reputowicz***243;w Forum - w skr***243;cie TORF.
|
Cytat:
|
Cytat:
:'( :'( :'( |
Cytat:
|
Chyba wypije za powrót zielonych, i czerwonych też :piwo:
|
na czym to staneliśmy z tym piciem....???
po przejechałem w ostatnim czasie 100 km samochodem i się całkiem pogubiłem :| (pić czy nie pić ;p) |
Cytat:
Ja kupiłem w końcu za resztę pieniędzy 10 piw w sklepienarogu. I piję. Już drugie. Carlsberg. Smakuje jak słodzona woda mocno chlorowana. Z dodatkiem detergentu. Ale za 2,69 nie będę się czepiał. Następnym razem jak będę przy forsie to po prostu kupie inne piwo. |
Carlsberga nie znosz***281; :nie:
a ja 4x Lech MOCNY i jestem jeszcze powy***380;ej naklejki w pierwszym :D wi***281;c tak! ;) |
Cytat:
|
Cytat:
no dobra! zaraz lecę do sklepu. :D |
Cytat:
|
Cytat:
może jakimś sznapsem normę dokręcę, bo mi się iść nie chce :D |
No to siup :piwo:
|
Cytat:
:piwo: |