![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
ludzie - cukier mi kapie z ekranu || a ze imho sie z pitym przez mnie okocimiem palonym za cholere nie komponuje...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
http://img525.imageshack.us/img525/6...howek011bs.jpg czyli po naszemu: nawaleni piwowarzy przypalili słód i nie wiedzieli co z tym g.. zrobić, więc aby nie wylecieć z roboty wymyślili to świństwo :haha: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
http://img286.imageshack.us/img286/8...10327nc.th.jpg co de fotek więcej nie moge wkleic - mial być Burak;), ale wszystkie poszly na barszcz i zostały tylko ziemniaki, marchewka i seler:D |
Ilość załączników: 2
Cytat:
robiłem dzisiaj zakupy i tak mnie to ścięło, że po jednym browcu jestem trafiony, ale co tam. trafiony to dopiero byłem po godzinie stania do kasy w EMPIKU (( i to po 1 płytę (a właściwie 2, bo to limited edition special, czyli + DVD) za 104.99 :| Alicja Klucze bez prądu (Alicia Keys Unplugged) córka tak powiedziała Mikołajowi ;) a tata musi :) nie mogło być zwykłe wydanie lub DVD (w sumie są 3 :cool: ) kupiłem dopiero w największym EMPIKU w Warszawie (Domy Centrum) w innych miejscach nie było TEGO wydania :rozga: http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...id=28179&stc=1http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...id=28180&stc=1 zwiedziłem kawał miasta, o innych zakupach nie będę pisał, bo nie były aż tak trudne do zdobycia. najfajniejsze było gaśnięcie światła w Geant niedaleko Puławskiej - ciekawe ile towaru ludziska zdołali wynieść? :P |
co z tą imprezką??? nikt nic??? wszyscy coś robią???
|
no ja już naprawde mam się nieźle, skoro o tej porze do Was zaglądam:D
edit Bardzo ładnie że się pochwaliłeś- to lepiej to już zrzucaj na dysk:) |
Cytat:
moja latorośl po 2-3 miesiącach przynosi oryginała w takim stanie (po pożyczanu np.) że dziwie się, jak to się dało jeszcze odratować. ale mam polerkę i super pastę własnej roboty :D |
Pustawo tu dzisiaj :) A ja na święta zmieniłem sobie avatarka na bardziej klimatyczny :)
|
Cytat:
|
Cytat:
:* |
he, co jest? przejedzeni? podać wiadro na początek? - tak jak w Monty Pythons the Meaning of Life? :D
a na koniec miętowy listek || |
eee, mi nowy ed'a sie nie podoba, wracaj do starego! :)
|
mi avatar został :) no i dawno mnie tu nie było wiec :piwo:
|
szal avatarowy sie zaraz skonczy ;) chyba tylko na gwiazdke nastepuja masowe zmiany...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
odwyk czasem bywa pomocny - wracasz i piszesz 20 postow na raz :D
|
Cytat:
faktycznie, dobry pomysl ;) ;) |
dobry ban na dzien dobry po powrocie... TO JEST TO! ||
|
Ilość załączników: 1
no to co dzisiaj pijemy?
jeszcze nie ma trzynastej, wiec ja zaczynam od kawy ;) no i zdjęcie laski na początek || |
Cytat:
|
to ja opijam 1000-nego posta - wlaśnie mi @mikas zwrocil uwage :piwo:
Jak pomysle ze zajelo mi to prawie 3 lata i ze znow trzeba bedzie tyle czekac ;) to wypije jeszcze jedn :piwo: edit juz 1001:) , i na dzisiaj, tyle wystarczy ;) |
coz, gratulacje... :piwo: ale kawka ;)
w ramach pocieszenia dla siebie i reszty gnijacych w biurach - za pare roboczogodzin mozemy zaczac sie szykowac do sylwestra - wiecie: manicure, fryzjer... || |
ja za jakieś 2-3 godziny skończę na dzisiaj przygodę z samochodem i może coś potestuje :>
tylko najpierw musi to trafić ze sklepu do mojej zimnej piwnicy :D |
Cytat:
@Pagerus mnie tez tu jakos dawno nie bylo ale niestety nie snilam o ogo cdrinfo...bo nie spalam:( (problemy) |
Ja sobie wziąłem urlop do wtorku - tak więc zdrowie wszystkich gnijących w biurach :piwo: :piwo: :piwo:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
a ja w pracy:(.... a dwa poprzednie dni lazikowalam po sklepach z siostrami i wydawalam kase:) edit: ale nie mam klientow :) i mam luuuuuuzik |
aaaaaooooooaaaooooaaaaoooaaaoo!!!!!!! cicho :)
wolne jest od teraz. tak naprawdę. ci co jutro pójdą do pracy, to pod okiem szefów będą mieli lekko, no chyba, że pogotowie lub inne takie niezbędniki, to się poddaje i :respect: |
Cytat:
chyba ze nagle tlum ludzi chce abym im drukowala,nagrywala,skanowala i tlumaczyla w tej samej chwili i jeszcze plus liczenie kasy:) |
Cytat:
|
to co pijemy? :szczerb:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
[szowinista mode]nie leniwy tylko leciwy
kazdy facet po osiagnieciu podeszlego wieku 18 lat ma tylko tyle sily ile jest potrzebnych doe seksu i otwarcia puszki piwa od reszty ma: psa, zone, mame *niepotrzebne skreslic[/szowinista mode off] [lganie mode on]NO WLASNIE! a przy okazji wyzuc smieci![/lganie mode off] ^_^ takie glupoty wymyslam z nic nie pilem... chyba za duzo kawy :fiu: |
Cytat:
|
Pagerus - teraz bede czesciej na Twoje posty odpowiadal - lubie popatrzec na ta pania z avatarka i podpisu :fiu:
|
Cytat:
a na tewmat obrazków się nie wypowiadam - każdy ma prawo zmienić płeć || |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
zaraz wracam do starego wyglądu, bo widzę, żę się mnie nie boją :D |
ed, czemy wisisz do gory nogami? to jakas pokuta?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
i piwa coś mam mało :P chyba spacerek do sklepu odstawię, bo testy mocnych biosów mnie jakoś nie podniecają :rotfl: |
Cytat:
kurcze, bedziesz musial zmieniac avatar co kilka h :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
jak położę Eddiego na bok i przestanie się ruszać to będziecie wiedzieli co to znaczy ||
|
Cytat:
A skutki są opłakane :'( :'( |
czy musze postawic monitor do gory nogami???
|
Cytat:
wreszcie funkcja PIVOT w moim LCDku sie na cos przyda.. :P |
Cytat:
My tylko zaczęlismy obchodzić urodzinki edhunterakurdemolktórewypadająwwyjątkowokretynskid zień. Sto lat!!! :piwo: :ognie: :sluze: :sluze: |
Cytat:
|
mogl wypasc gorzej
:piwo: ale co tam :ognie: STO LAT :piwo: |
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
No to smacznego browarka!!! :piwo: :piwo: :piwo:
Tylko co z tą grawitacją? || |
:rotfl:
|
to jeszcze tylko do Nowego Roku i wracam na imprezke:) :piwo:
|
czy to jakas choroba "avarst na glowie" ?? ja ustawilam swojego faceta:), prawda ze fajny:)
|
to Twoj facet jest pilotem czy misiem;) w koncu:D
edit no na mnie juz czas :) |
Cytat:
Ale amerykańscy uczeni niedługo znajdą na to szczepionkę.:) I niech sie pospieszą, bo mi się pogarsza. |
no śnieg zaczyna tak dokazywać, że ostatni moment do sklepu iść czas. :P
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
zmienie troche temat
pije pyszna herbatke Vitax-u "naturalna ochrona" i jestem glodna, ale mam pyszna zupke knorra diablo pomidorowa:) |
No to narobiłaś mi już smaku
|
ja niestety nie mam piwa w proszku tylko w puszkach - nie chciało mi się nosić butelek + możliwość wypierniczenia się na lodzie przysypanym świeżym śniegiem - pies mnie ciągnął do sklepu i spowrotem.
zupkę to bym zjadł.......barszcz biały z jajkiem, ale nie mam. dzwonił @joujoujou, w nocy (sam już nie wiem czy dzisiaj, czy jutro) odlatuje do krainy bez śniegu. |
Cytat:
|
Cytat:
kumpel ostatnio podeslal mi nocne fotki ze sniegiem (zasypalo go) a rano wszystko stopnialo ;) |
Cytat:
|
Cytat:
A co to za wyliczanie? Wszyscy to wszyscy. |
Cytat:
|
Cytat:
EDIT - w międzyczasie napisaliście kilka wypowiedzi, których nie zauważyłem :P A co do mojego avatarka mała - to chyba pozostanie na jakiś czas jednak - tak więc radzę się przyzwyczaić :D |
Cytat:
P.s A wlasnie co was tak po odwaracalo co jakis koniec swiata panowie? |
Cytat:
Jak miałbyś tyle lat co Oni to też byś na głowie stawał żeby czas zatrzymać ;) |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Kurcze, ciężko się z wami rozstać, wszystkim którzy gdzieś się wybierają i tym którzy świętują na forum :piwo: :piwo: :sylwek: :sylwek:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
też tu posiedzę ;)
:piwo: |
a ja sobie raczej poleze
Zona mnie do sprzatania zagonila i cos mnie teraz w kregoslupie napie....a :piwo: bo chyba znieczulanie zaraz czas zaczac tylko bajdraka spac poloze... || |
też będę dzisiaj na forum, ale raczej nie za często ||
|
A ja dzis pomieszam ognista z sokiem czerwonego grejfruta... co jakis czas bede na forum, a troche z towarzystwem... po 00:00 bede caly czas na forum :)
|
Mogłem iść na Rynek - ale jak się dowiedziałem, że ma transmisja być w TV to lenistwo u mnie zwyciężyło :P W końcu po co marznąć skoro można z :piwo: przed telewizorkiem i w ciepełku :D
|
Jeszcze 3 godzinki zostały (niecałe) :piwo: :piwo: :piwo:
Akcja nabiera rumieńców... hehe || |
witam wszystkicuh
aj wlasnie jw czasie imprlezki z kumplami sobie t u siedzie calkeiem ciekawie jest ale dopiero chyba po 22, a ja mam wrazenie ze jzu okoniec jest ;/ poozdro |
Witam !
A ja słucham sobie muzyczki z kompa, popijam :piwo: i gadam co jakiś czas z kuzynką na GG - która tak jak ja spędza Sylwestra w domu :smutny: Aczkolwiek jak na razie nie jest źle !! Udanej zabawy !! I szczęśliwego Nowego Roku !! może po północy jeszcze tu zajrzę (jak widzę to osób jest całkiem całkiem ...) ro29 |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:44. |