![]() |
co to jakaś kawiarnia czy co?
jak się zaraz wnerwie to myknę do sklepu po browca i przerwę kawową zmowę :P |
ja wlasnie pije 2 kawe:)
Cytat:
stawiam kawe :piwo: |
Ja właśnie wróciłem z kręgli :D Jak na niegranie przez 5 lat to poszło mi całkiem nieźle :D Byłem drugi na 8 osób :) Lepszy był tylko Andrew - ale on gra co tydzień - tak więc :spoko:
|
myknąłem i Dębowe popijam :piwo:
precz z kawą o tej godzinie!!! :ignorowac :bicz: |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Dziabniemy po kawce, @malaczarna? :D |
Ilość załączników: 1
Cytat:
:piwo: |
Czyli dziś na imprezce bezalkoholowo, co się porobiło, hiehie... :D
Zdrówko moim ulubionym zielonym jacobsem. :piwo: |
Cytat:
|
Ja zimnym napojem - ale się dołączę :D :piwo:
|
a ja łyknąłem wszystkie 4 zimnie piwka a teraz boli mnie gardło i kicham.:kicham:
herbatka z malinami zaraz będzie pita :D |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
a ja to sie kawy napije, aby sie obudzic |
juz po dwoch kawach - teraz w trakcie herbaty ||
|
Cytat:
przyłączam się :piwo: :) |
Ja też po dwóch czarnych - teraz się biorę za zieloną herbatkę :D
|
a ja nadal spie i nie moge sie obudzic:(,ratunku !!!!!!!!!! pracowac musze
|
Kawa, herbata....
Dziś jest piątek! Idę po piwo. A Wy trujcie się kofeinami i teinami.:) |
Cytat:
|
No Ryśku... w pracy to wiesz... ekhm... no teinka i kofeinka tylko... :)
|
Cytat:
Nawet piwa nie dadzą człowiekowi się napić? Kodeks pracy zabrania? Nawet kodeks drogowy dopuszcza do 0,2 promila. Dziwne czasy. :'( |
Cytat:
|
:D pamiętacie tę piękną pieśń?
Dzisiaj, w niedzielę, spotkamy się z Rysiem w kościele Ja trochę kasy mam, on brzuch jak Mobby Dick I on, i ja pójdziemy piwo pić }x2 Potem wpadnie Ela - Ela zawsze jest, kiedy jest niedziela A z Elą narzeczony i jego koleś Krzyś }x2 I on, i ja pójdziemy piwo pić }x2 Potem wpadnie Janek - Janek zawsze ma szlugi i pianę I koleżków kilku ma - oni będą razem z nim }x2 I on, i ja pójdziemy razem w dym }x2 A od poniedziałku każdy robotę ma na karku I ja, i Ela, Rysiek, Janek, Krzyś }x2 I przez sześć dni nie będziemy piwa pić }x2 Ale w niedzielę, spotkamy się z Ryśkiem w kościele Ja trochę kasy mam, on brzuch jak Mobby Dick }x2 I on, i ja pójdziemy piwo pić }x2 |
Pewnie, że pamiętamy - znany przebój :D
|
Cytat:
Pracodawca nie toleruje piwka, a zgadza się na używanie komputera w celach rozrywkowo-towarzyskich i pijackie pieśni.:D :piwo: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Dalej nie rozumiem.:piwo: |
Cytat:
Cytat:
A zresztą co tu będziemy dyskutować? Do szóstego piwa to jest napój orzeźwiający i już. I tak jest i tak ma być.:) |
to ja pije dzis pierwsze :piwo:
|
Cytat:
Cytat:
I pozdrawiam całe "365 km od Warszawy".:) :piwo: |
No witam Was wszystkich - dzis bede tylko goscinnie.
Czasami trzeba wiecej popracowac niz tylko ta jedna godzine;) za ktora placa :piwo: |
Cytat:
|
a ja ciagle nie moge sie napic
za to 3 kawa dzis leci |
dlaczego ja nie pije piwa? pomijajac fakt, że kupione wczoraj 4 wypiłem, muszę jeszcze coś zrobić i pojechać gdzieś samochodem???
ale ta ostatnia sprawa wyglada ciekawie - nie będę zapychał po piwo na piechotę :D a wieczorem trzeba znowu jakieś 4 zaliczyć - tylko grzane i ze wzmacniaczem ;) a na razie wypiłem tradycyjny litr kawy i chce mi się żyć.....a, to nie ten temat o pozytywach....:P |
Cytat:
|
Ja dzisiaj popijam w robocie Tymabark Premium - Czerwony Grejpfrut i jest git :spoko:
|
@ed hunter nie wymiguj się teraz || miała być przysłowiowa "herbatka z malinami i spirytusem" w końcu piatek już jest ;)
EDIT: Właśnie dziś mam zamiar otworzyć rum :jem: |
Cytat:
naprawdę coś na rozgrzewkę mi trzeba - ucho zaczyna mi zatykać :O (( może na razie przyłożę do kaloryfera? :D ale też ledwo ciepły... :( |
Cytat:
|
Cytat:
|
Włochate mysli :D ;)
|
Cytat:
|| |
Cytat:
|
ma mnie lekko ściąć (nie mylić ze ścięciem białka), ale to już ???
oj chyba nie :> |
Cytat:
|
Cytat:
niech pomyślę :hmm: ........... || |
Cytat:
|
o w mordę!!!
straszne :O :\ |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
fakt trochę strzela..... nawet sztywno piszę
jutro kac.....????? a w d z tym jutro się będę przejmował....a wino było od kangurów rocznik bieżący, niby u nich lato w styczniu...ale młodzizną było czuć. |
Cytat:
|
:hmm: znaczy ja już jestem skończony..........
nie, kawałek bydlaka ze mnie i po miksie 200g 40% + jedno białe australijskie +2x Dębowe jeszcze piszę, wolno bardzo, ale... zaraz złapie dwa wdechy, odleje się i możemy zaczynać od nowa || |
Cytat:
|
Cytat:
Bo potem :bicz: I sobota s******ona ;) |
ja mam mocno niedospany tydzień (a wczoraj tragicznie)i przed chwilą kończyłem jeszcze robotę - idę spać i tyle - jutro dalsze experymenty - oby smaczniejsze ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
Chyba już 2 tydzień piszę tylko pomięszy 1 a 3 w nocy ??? To się musi źle skończyć :smutny: Chyba że się skończy dobrze ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
W kimono? O tej porze? Ja dopiero wstałem, a tu coraz puściej. :'( |
Ja jeszcze jestem. :P
|
Cytat:
Masz jakieś piwo? Bo coś mnie męczy brak słońca.:D |
Ja też :D
|
Cytat:
Bo, że do 5tej rano siedzisz to wiem.:D:D |
Cytat:
|
Cytat:
No to idę po tego mydlanego żywczyka do lodówki.:) |
Cytat:
|
Cytat:
Zawsze miałem po nim "ciężki poranek".:) |
Cytat:
|
Ja tylko kawę, coś tak w nocy mi się nie chce piwa. :hmm:
|
Cytat:
Rum się pije! Ty chyba nigdy marynarzem nie byłeś? Raz otwarta butelka rumu musi zostać wypita najszybciej jak to możliwe. Raz otwarta butelka rumu nie może zostać zakorkowana przed wypiciem zawartości. Rum rządzi się swoimi prawami.:) Prawdziwy marynarz ma żonę w każdym porcie i kaca na od rana.(od rumu).:) |
Prawdziwy marynarz do kaca nie dopuszcza. :D
|
@rycho z marynarzem nie wiele mam wspólnego, a co do rumu, to sam całego nie obalę, nawet jeśli postawię przed sobą lustro ;)
|
Cytat:
A z tym bywa różnie. Wiem to z własnego doświadczenia. Lata siededziesiąte. Trójmiasto. Zwłaszcza Gdynia. Balanga. Wstajemy o piętnastej. Kac. Brak kasy. I tak codziennie. :'( Cytat:
|
Codziennie? Masz zdrowie, hehe. :piwo:
No nic to, chyba czas na mnie, idę spać. Dobranoc. :spie: |
@rycho jak się nie trenuje, to kondycha spada.
EDIT: Na mnie też już pora :spie: do dziś ;) |
pies mnie obudził - kropkowana morda.
no i jeszcze nie wiem, albo coś już wiem......strasznego kaca to ja nie mam.......ale jakaś aspiryna to chyba będzie grana :hmm: |
Hehe - no to dzień dobry :piwo:
|
Cytat:
1 aspiryna + kilka szklanek mineralki i po wszystkim :D |
wczoraj był bardzo dobry dzień :) wygralsimy 4 mecze wiec za to panowie i panie ! :piwo:
|
mniam. właśnie zajadam kiszkę ziemniaczaną - podlasiacy wiedzą na pewno o czym piszę a potrawa zaczyna podbijać cały kraj :jem:
trzeba coś jeść na tej imprezce :) |
co tu tak cicho? widzę, że jakąś kobitkę trzeba tu na rozruszanie atmosfery wstawić ||
http://img136.echo.cx/img136/5756/2babcia7oi.jpg |
Widzę, że nawet Twoja kobitka nie rozruszała tematu ^_^
|
@ed hunter nie podejrzewałem że masz tak spatrzony gust :hahaha: coś młodszego by się przydało ;) http://img481.imageshack.us/img481/9...0190792.th.jpg
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale w niedzielę w godzinach popołudniowych... Spaczony... Dlaczego nie? Wszystko zalezy od tego kto się z kim i o której budzi....:D:D |
nie jestem spatrzony, spaczony, rozeschnięty itd.
nawet nie jestem dzisiaj o tej godzinie spiwiony :D dzisiaj jestem skawiony i zaraz idę po kolejną porcję. ktoś kilka dni temu na tym forum strasznie krzyczał na temat picia kawy o tej godzinie i wymachiwał :ignorowac :hmm: ja proponuję dać mu takie coś :banned: |
hej Wszystkim
|
Hej wszystkim, zakupiłem dziś kilka nowych biosów do testowania... :szczerb:
@ed hunter, szykuj się. :> :piwo: http://img348.imageshack.us/img348/4028/biosy0lt.th.jpg |
Cytat:
a jeszcze ostrzeżenie - pierwszy, drugi i czwarty (od lewej) bios, przy niekontrolowanym wgrywaniu, może doprowadzić do zawieszenia systemu i resetu, natomiast 3 od lewej, wgrywany nierozsądnie, może doprowadzić przepełnienia bufora. || |
Cytat:
moze kiedys do was jeszcze wpadne, ale humor musze miec lepszy:( |
Cytat:
Albo jakiś booktype zmienimy, lub cośtam... :podbite: :D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:20. |