![]() |
Zaczynam się już gubić w tym temacie - tak to jest jak przez weekend imprezuje się zupełnie gdzie indziej... ;)
|
zaczynasz sie gubic? to kiedykolwiek sie w tym lapales? to ja chyba za malo pije ||
swoja droga - jaka imprezka - poniedzialek rano mamy i 40 godzin pracy w tym tygodniu przed nami... srednio 40... |
witajcie ludzie pracy:) ja jak co poniedzialek sie obijam i wypije wasze zdrowie jakas herbatka:piwo:
|
Cytat:
|
praca pracą.....już niewiele zostało (u mnie) na jutro :D
więc lech w gardło!!!!! || |
wlasnie piwko odkapslowalem wiec zdrowie wszystkim :piwo:
@ed jutro tez praca i tak na okraglo non stop :D az w koncu powiesz po co mi to wszystko jak jest zimny browarek w domku :D |
ja tam sobie nawet sznapsa z ABSOLUTA poleję - po tym głowa nie boli :D
a robota nie zając - pasztetu nie da się zrobić :tak!: |
Cytat:
|
Cytat:
:piwo: |
Dziś mam imprezkę przy prawdziwym POLSKIM węglu, zresztą powszechnie przez tubylców uważanym za najlepszy (największa zawartość węgla w węglu). :piwo:
http://img130.imageshack.us/img130/1...giel2bq.th.jpg |
Cytat:
|
Cytat:
|
oooo, @legion się odezwał :piwo:
|
ja się też odezwę ;)
ale nic nie poleją za to potwierdzam - po Absolucie głowa nie boli :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
glowa to nie boli po niczym - wystarczy szybko rano wodka zapic ||
|
hmm czy wszyscy poszli pic na imieniny Marcinow???
|
spokojnie jak u Marcinów braknie picia to znów zrobi sę tłok.
A tym czasem :piwo: |
Cytat:
|
no właśnie gdzie byłeś jak Cię nie było :D
|
Cytat:
|
jestescie bardzo fajni:) wypijcie cos za mnie:)
|
Cytat:
:piwo: |
|
Cytat:
|
o @Koteczek - to musi być prawda - nic nie piłem :szczerb:
no to zdrowie czym kto ma :piwo: ja mam mineralkę, ale z mocnym gazem :taktak: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Lech premium się nazywało. To premium to dziś już wiem co to jest. Ból głowy w okolicach skroni. :'( Najgorsze, że zostało tego badziewia parę puszek na dziś. :'( :'( :'( :'( :'( |
Cytat:
dawno nie widziałem piwa o takiej różnicy jakości pomiędzy butelką a puszką. |
Witam!
No tak... to prawa jakosci tutaj nie ma co nawet porownywac... ale tak na marginesie to z puszek najbardziej lubie (ci)puszke :) |
Cytat:
Lekka nuta aluminium daje mu niepowtarzalny smak. Niestety "premium" ma coś w sobie takiego, że lepiej bym się czuł wypijając butelkę "Bałtyckiej" z lat 80tych. Zakupioną na melinie za 2000zł.(Dla niezorientowanych: "Bałtycka" to była wódka zabójczyni, melina to punkt sprzedaży w mieszkaniu prywatnym czynny całą dobę z marżą w latach 80tych i tylko w 80tych chyba 500%) Żywczyk jest może ździebko mydlany, ale takich niespodzianek nie oferuje.:) |
Cytat:
a obecnie wierny jestem czrownej warce :) |
Cytat:
A pamiętasz Vistulę? To dopiero było paskudztwo, na karbidzie pędzone. :mruga: |
Cytat:
:D:D |
w 80 r. to ja sie urodzilam i chyba mi pic "Bałtyckiej" nie dawali... a moze i dawali???jakos malo pamietam z tamtego okresu:) :piwo:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale mam przerąbane u brata.:( |
no to zdrowie :piwo: Brok Sambor :piwo:
Cristal czy Crystal nie pamiętam była taka karbidówa z tej samej serii co Vistula. :| |
Cytat:
|
już lecę - nic przy mnie nie stoi ;p dziwne :P
|
Jeszcze tu pijecie ???
Ja już myślałem że w tym topicu to już wszyscy na marskość wątroby zeszli ;) Co ja popijam to chyba wiadomo :) :piwo: |
Cytat:
|
Cytat:
A ja mam sobotę i niedzielę pracującą :smutny: Ale wieczorkiem :piwo: |
Cytat:
|
Cytat:
|
sobota - impreza od rana!!! :szczerb:
zaczynam jakąś płytą (jeszcze nie wiem na co padnie) i herbatą z cytryną :D |
Cytat:
|
Cytat:
wyglądając przez okno dochodzę do wniosku, że pojadę na imprezę samochodem (napić się to ja i w domu mogę) zrobie towarzystwu kompromitujące foty :D |
Cytat:
zdrowko :piwo: |
Cytat:
|
Cytat:
|
prosze jak ladnie imprezka sie kreci nawet @czolgista zmienil avatarek :piwo:
|
Cytat:
|
właśnie wróciłem z imprezy.
było spoko, pojechałem samochodem, który został natychmiast odprowadzony. jacyś nowi ludzie w większości, ale spoko. impreza udana :D |
a dzisiaj - czyli de dej after proponuję sprawdzoną od pokoleń metodę - klining :D
|
A ja dopiero godzinę temu wstałem :P Czasem można sobie odespać całotygodniową pracę :P
|
Cytat:
Doczekam do poniedziałku. Mojego ulubionego dnia.... :'( :'( :'( |
Cytat:
a z resztą idę po leszka :DE |
Cytat:
yyyyy... ten tego.... ...jeden,dwa,trzy.... śtyry. Idę przespać..... |
Imprezka offline, Christmas Party @ Radisson SAS Hotel, Sligo.
Świeżutkie, wczoraj pstryknięte. Kolega z pracy, najprawdziwszy Szkot! :tak!:
http://img496.imageshack.us/img496/9885/jimmy5sp.th.jpg |
Do smietnika z tym tematem :D || :D
|
Cytat:
:mruga: |
Cytat:
|
śmietnikami to się zajmuje MPO hehe
Siema siema, tu impreza a tu kurcze spac trzeba isc, jutro do pracy :( ehhh zapraszam wszystkich do swoich łóżek :P hehe ;) |
Cytat:
za wczesnie:) lepiej napij sie jeszcze na imprezie ja stawiam:piwo: |
Cytat:
:nie: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
I zapewniam że to nie ja :nie: Bo ja ani nie mały , ani nie czarny :) Cytat:
Żeby życie miało smaczek , raz dziewczynka , raz chłopaczek :) Jakby co to ja jestem zajęty :) ;) |
Ilość załączników: 1
:) @prometeuszku a jak czujesz sie pod moja osoba???
|
Cytat:
A pozycja o której piszesz to jest lubiana przez większość kobiet :) Ale ja nie dochodzę co i jak, bo mnie to nie interesuje. :nie: |
Cytat:
nie wiem o co Ci dokladnie chodzi:) ja mialam na mysli pozycje na liscie reputacji , tak jak wczesniej(kilka stron wstecz) @prometeusz:) edit: dokladnie tu: http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...postcount=2863 :) |
Cytat:
Ja nie wnikam :nie: To są Wasze sprawy. |
No to kolejny poniedziałek, kolejny tydzień pracy i kolejna herbata na stole :D
|
Cytat:
|
Tak czytam i widzę że wczoraj trochę narozrabiałem :smutny:
@ Ciapek Bardzo Cię przepraszam. |
Witam! Jako ze juz odliczam dni do 18 chciałbym sie grzecznie zapytac czy moge sie przygotowywac do bycia w tym temacie :> ?
|
Trzeba bedzie zwolac specjalna komisje i na ktoryms z kolei posiedzeniu, zakrapianym alkoholem - a jaaaak :D - sie zdecyduje, ale wiesz, to nic pewnego, nie? ;) :)
BTW 200 stronka, ladnie, ladnie :respect: , a temat jeszcze nie w smietniku... || |
Cytat:
|
Cytat:
to mogę wyrazić swój głos ??? Do jakiejś komisji ja się nie pcham , ale w/g mnie może burak już dojrzał ? ;) @śmietnik , Rychowi chcesz śmietnik zaśmiecać ??? :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
I tak pare usob pali - no sam nie wiem 8 ) w sumie jak bedziesz tylko pil i imprezowal to jestem za :piwo: |
Cytat:
u ruskich to się mówi zapił i wszystko ok :P |
Cytat:
|
ja jako jedna z nielicznych kobiet na tym forum uwazam, ze buraczek powinien uczestniczyc na tej imprezie:)
oczywiscie musi sie wkupic proponuje dla kazdego po :piwo: ;) :respect: |
Albo przestrzegamy pewne zasady (nieliczne ostatnie ;) ) albo i nie - skoro w temacie jest - tylko powyżej 18 lat - to moim skromnym zdaniem powinno tak zostać :)
Lubię Burak'a - ale młodzieży lepiej nie deprawować :D |
Cytat:
Może dołaczyć lecz musi jeszcze troszkę poczekać, a pomysł z Dowodem jest bardzo dobry :piwo: - ale wtedy będzie musiał jeszcze dłużej czekać:D |
ja uwazam, ze mozna go wpuscic na impreze:), a alkohol mozna mu dac do picia po 18 roku zycia:), przy nim bedziemy pic herbatke:).
po za tym uwazam ze musi przeczytac caly temat zanim wezmie w nim udzial a to moze mu zajac troszeczke:) |
Cytat:
|
Cytat:
:piwo: Wow! post #3000! |
Cytat:
|
cuż zawsze był by jakiś kierowca - przynajmniej do domów byśmy trafiali:D
|
Cytat:
|
dostałem czkawki, zaglądam - no tak :D
herbatkę to popijam, z miłą checia, ale.... jak można, mam ochotę to piwo miło widziane :D dzisiaj w kilku etapach odjeździłem 80km samochodem, teraz koniec - mam pić herbatę??? mam ochotę na piwo :D ale jeszcze muszę zrobić parę rzeczy - jakieś 20-30 minut i jak ktoś chce to imprezujemy - tak ze trzy piwa, aby jutro nie pamiętać ;) przesadziłem z 5 :haha: edit: nie pamiętać, że się piło. :) edit dla mało kumatych ;): aby kaca nie mieć :P |
Cytat:
|
Cytat:
|
juz o saniach... przynajmniej w zime nie ma problemu z chlodzeniem alkoholu jak sie w lodowce 49 butelka nie miesci :D
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:27. |