![]() |
a w Polskiej Wenecji trzeba pić polskie wino, białe, słodkie, rocznik 2006 :szczerb:
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
acha ale to stare i tylko w piwnicach sie zachowalo jako rocznik 1970 :D ja myslalem o jakims roczniku 2006 :D
|
Cytat:
|
a koneserzy, widze
ja z rozrzewnieniem wspominam miejscowy specjal o nazwie Rambo zakupiony i pity na gorczanskich stokach latem 1997 dobry to rok byl, lato upalne i wilgotne... |
trochie kultury - dam na imprezkie, coś do poczytania coby sie imprezowicze dokształcili co nieco.
http://nowy.polski.slownik.pijacki.ez.pl/ |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Witaj nieśpiochu, u mnie dużo cieplej, więc też conieco poimprezuję. :piwo:
|
Wy chyba nie możecie w nocy spać :P
|
Cytat:
widzisz przeciez, ze oni sie tylko "przebudzili" ;) coz, jak ja sie przebudze to tez mam pierwsza mysl typu: "a moze wstane i posta na cdrinfo napisze" ^_^ pozdro ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
nie wiem czy moge zajzec na impreze bo jestem w pracy i nie mam tu alkoholi,ale jak wroce do domku to chyba wypije cos na rozgrzanie:)
|
Cytat:
w naszej części europy to jest w mordę zimno - prognozy kłamią. |
Cytat:
dziekuje za pozwolenie:) |
Cytat:
|
Cytat:
to co za wynalazki pijemy od rana? a może coś innego porobimy, bo wieczorem muszę jeździć jako kierowca... |
Cytat:
|
Cytat:
to już lepiej :szybksex: albo :worek_tre ;p |
wracam po długiej przerwie :) totak przed szkołą :piwo:
|
Cytat:
Tak w ogóle to dzień dobry - życzę miłego tygodnia pracy :) :piwo: |
kawa, kawa, herbata... cholera, znowu trzeba cos cieplego napazyc
w pracy sie remontow w alto zachcialo i zamiast zeliwnego kaloryfera ktory robil saune wstawili aluminiowe g. - siedze jak w lodowce w domu przynajmniej whiskacz mnie rozgrzwal || w takie mrozy powinien byc deputat jakiegos grogu czy innej kolorowej || |
zimno mi:) ide zrobic herbatke i sie wkoncu ubrac...po za tym uwierzycie ze mnie obudzili o tak wczesnej porze???
|
Cytat:
|
Cytat:
|
herbatka po góralsku? :D
|
http://fatpossum.com/artists/boblog.html po lewej stronie teledysk "Boobscoth" :)
(Dziala wam "ClapTits"?) |
Coś ucichła imprezka :| może kolejka :piwo: na dobranoc ;)
|
Cytat:
|
taaaaa... umierać.....
ja się zaraz napiję i zacznę rozrabiać samochód nie odpali pewnie i w mordę po zawodach autobusem nie będę 25 kilosów (w jedną stronę) w taką pogodę zapychał..... :piwo: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
http://www.ztm.waw.pl/baza/20060116/515/TP-HUT.HTM Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
a właśnie! :idea: herbatka z domowym sokiem malinowym zaraz będzie pita. mniam :serdusz:
|
Cytat:
|
zabroniłem udawać, że się piwo pije. ;)
:hmm: @malaczarna nie może pić alkoholu....:hmm: kiedy kobiety nie mogą pić i palić :idea: w stanie błogosławionym :w00t: |
Cytat:
|
a wlasnie - na te mrozy zaczynam od kawy (czemu nie od koniaku? :( )
|
tak w związku z piciem....to idę odpalać samochód.
więc zdrowie herbatą wznoszę :piwo: |
Ja właśnie wypiłem średnią czarną z mlekiem :D
|
Cytat:
|
cisza przed burzą :>.........jutro piątek! :D
trzydzieściparę godzin i się będzie działo - myślę? a na razie herbatka z cytrynką i ciasteczko z malinką :szczerb: |
zjadlem wlasnie jablko
pochlonolem w zasadzie teraz odchudzanie az do obiadu herbata za chwile... i ta mysl - zaraz weekend po weekendzie urlop licze godziny jak zolniez dni do przepustki :D |
ja zaraz wezmę taśmę 40-żyłową i będę przecinał po sztuce na godzinę, przed spaniem 7 :D a po pierwszym piwie resztę ^_^
(szkoda mi centymetra) edit: albo lepiej taśma od floppa ona ma 34 :jupi: |
a ja jeszcze nic nie jadlam i nic nie pilam...ale za to krwi mi zabrali troche...UWAGA!! WAMPIRY!!
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ogłosiłem dzisiaj sobie weekend od 13tej.
Idę po piwo, czy to się komuś podoba, czy nie.:) |
Cytat:
|
Cytat:
nie dam rady ogłosić przed 19 z minutami :'( |
fajnie maja co niektorzy
czas wlasny interes otworzyc :P |
Cytat:
Pewny pieniadz co miesiąc. A dorobić zawsze można. No, ale to marzenia. Na razie :piwo: |
A ja dzisiaj chyba akonto porodu sobie wypije :piwo: , bo już nie mogę się doczekać ||
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Czy to ważne?
Kto będzie rodził? Zapanowała era Chucka Norrisa. Ważne, aby z półobrotu.:) |
Cytat:
nalezy mi sie :bicz: |
Cytat:
Chuck Norris ma wielkie serce. Wybaczy. A jak nie wybaczy to nawet nie poczujesz, że dostałaś z półobrotu. Po prostu ubędziesz. :'( |
Cytat:
a ja juz nie mam z czego ubyc:) waze 43,5 kg. wiec jak mnie kopnie z polobrotu to polece na marsa |
Cytat:
I pamiętający userzy. No chyba, że będzie to kop z całej siły.:) |
Cytat:
|
Cytat:
A ja swoją raczej minus 10. |
Cytat:
|
tak waga plus-minus dziesięć kilo - to tak jak u mnie - jak ogłoszę weekend a ogłaszam!!!
i wchłaniam 2 kg piwa zaraz. dopiero teraz prawie jestem po robocie - jeszcze tylko ustawie jedną maszynkę i swoboda :) jutro mogę się trochę poobijać - dzisiaj nakręciłem 130 km po mieście :podbite: więc mam prawie wszystko z głowy do poniedziałku 10 rano :D |
myślę, że te 2kg piwa dosć szybko zostaje przefiltrowane przez organizm i taki zysk na wadze jest raczej chwilowy, ale za to jaki przyjemny :D
|
Cytat:
edit: ech ta irlandzka ;) szkocka od @jou......od świąt tylko wspomnieniem jest, lecz jakże przyjemnym ten smak i aromat, zdradzający piękno krainy w której jęczmieniowi, pszenicy, żytu i owsu przyszło dojrzeć aby potem skiełkowane wyschły nad torfowym dymem trafiły po fermentacji i destylacji w zacne, wcześniej używane do zacnych trunków beczki - po prostu sztuka przez duże S a nie pędzenie... a następnie zamiast nazywać się po szkocku whisky, nazywa się whiskey i na to drodzy smakosze zwracajcie uwagę - jedna litera, inny kraj, nepowtarzalny smak :spoko: |
Cytat:
|
Cytat:
to było coś wspaniałego, tak dobry alkohol trafia się nie często, poezja, szła po małym do.....no świąt :D |
No, no, bardzo mi miło... :zawstydz:
Ale powtórzymy degustację już pod irlandzkim niebem? :D |
Cytat:
i sprawdzimy jak tam wchodzi coś swojskiego :tak!: co to jeszcze się ustali ;) |
Cytat:
|
ostatni dzien
8 godzin i weekend - a jak dla mnie to odrazu urlop i to mnie trzyma na nogach :D |
wnosze dzis herbatke cytrynowa na impreze
|
|
Cytat:
|
Cytat:
Tradycyjnie piwko.:) |
Cytat:
|
a ja mam pół kilometra do sklepu, więc pije co mam. :)
a tej szkockiej dykty to chyba już nie tknę :\ |
jestem oficjalnie na urlopie (nieoficjalnie to juz jakis czas :D ) i to jest powod do :piwo:
|
wypiłem całą butelkę wody i chyba się zatrułem ||
organizm nieprzyzwyczajony...:P ;p |
Cytat:
Ostatnia oczyszczalnia ścieków 600km w górę Odry.:D:D |
z nudow poszlam do pracy....
|
jakis || mnie opetal i znow zagladam na imprezka:D
To kto dzis stawia :piwo: |
ej!!! jest sobota???
i co? :hmm: |
i :piwo: ;)
|
Cytat:
mam coś takiego i zaraz to z kapsla wyjmuję :D http://img382.imageshack.us/img382/2...chan4dt.th.jpg |
o ladnie ja mam cos gorszego za 2 zeta czyli tatre :D
|
Cytat:
A póki co, wasze zdrowie piwkiem przy grillu! :piwo: No i pod ten 4000 post w imprezce! :D |
Cytat:
|
Piwko jak piwko, ale "łyskacze" to tu mają... :D
|
Cytat:
w ramach czegoś mocniejszego to miałem zawekowaną zupę gulaszową po cygańsku i właśnie sobie zjadłem :samozapl: :D gdzie to ja mam lekarstwo na zgagę :hmm: ;) nadal mnie ten grill męczy - wspomnienie lata......i piwko do tego :piwko2: :jem: a tu nie ma warunków.... :'( nawet :ognicho: na takim śniegu ciężko rozpalić, chociaż się da :) |
Ilość załączników: 1
może jakieś zdjęcia gołych babek?
ja na początek daję ubrany moherowy berecik || |
a panow nie macie???
|
Cytat:
|
Cytat:
a moze dacie swoje fotki:) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:15. |