![]() |
:piwo:
edit malo dzis imprezujecie, a to przeciez srodek tygodnia |
Cytat:
|
przeciez to jajlepsza pora a i te godzina jeszcze
|
Cytat:
|
tak wiem - ale ja wtedy wlasnie koncze :smutny: , no chyba zebym siedzial w parcy w sobote - dawno mi sie to nie zdazylo
|
zaraz sobie zaparzę imprezową miętę.
zgaga? nie, ja lubię miętę :taktak:^_^ |
mieta prz :hahaha: ybliza
|
Cytat:
|
w upał mięta z lodem i troszeczkę posłodzona - mniam.
nigdy nie sprawdzałem.....jak to by było......gdyby tam trochę ognistej dolać? :> |
skoro Wy na mietowo ta ja biore olbas
edit to sam chyba musze pic :piwo: nie bede narzekal wiec tylko biore sie za robpte :piwo: |
Ja się z Tobą napiję, ale tylko kawy, bo za kilka minut muszę wyjść do pracy. :(
|
to pijemy bo ja tez wychodze, ale do domu
|
Cytat:
|
nowy rok to przydal by sie nowy kalendarz na sciane
http://www.flurl.com/uploaded/Giorgi...006_17631.html pozdrawiam :) |
ja bym wolala z golym przystojnym panem:) moze byc widac tyleczek mmmm
|
Cytat:
edit chyba sobie stworze usera testowego bym mial z kim sie napic :piwo: :haha: |
Super kalendarz, szkoda tylko że pionowy, bo bym sobie co miesiąc tapetkę zmieniał. ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
To ja też wrzucę jedną panią na Styczeń http://img398.imageshack.us/img398/8...6122006.th.jpg |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
a jak slusznie zauwazyl @PIOTR34 to jest to Naturalna reakcja. |
A u mnie już po imprezce.... ;)
http://img224.imageshack.us/img224/8...ne019kw.th.jpghttp://img224.imageshack.us/img224/9...ne022ss.th.jpg |
Cytat:
Reakcja, oczywiście. Ale kalendarz z "gołymi babami" nie ma wywoływać reakcji Ma zdaję się w założeniu wywołać "ere.. Omsknęła mi się klawiatura(cały czas na sprzedaż, ale już nie za te śmieszne pieniądze) ...kcję.:) |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Córę znasz. W Kr_!3 No dobra! U Was w Czołgistowie zabiła Was umiejętnością otwierania piwa. Niestety mnie też. Ale co do papierośnictwa to się mi dopiero udało odkryć jak sam nie palę i wszystko co nie papieros mi śmierdzi. Takie życie... edit: Czołgiście najlepszego! |
Cytat:
|
Cytat:
To nie imprezka. To katastrofa jakaś. Ile ofiar było to się nie dowiemy. Dowiemy się tylko: przeżyly 4 osoby, a 32 walczą ze śmiercią.... :'( |
Cytat:
Ktoś pomoże posprzątać? ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
A to nie jest jakas reklama tego piwa co tam leza butelki i skrzynki po nim, w sumie nie znam... ktos to pil? |
Cytat:
Ormianin ja chyba nie pilam:), a do skupu z taka iloscia butelek to musialabym transport wynajac wiec chyba za drogo by mnie to wynioslo:) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
najpierw stawali na glowach a teraz sie klonuja
|
ja zaraz się sklonuje od tyłu, do góry nogami i w negatywie :P
|
|
Cytat:
|
Cytat:
@Mac a co ty z tym IRCem, zawsze byl polchat |
to wy juz nie imprezujecie tu:(, a myslalam ze sobie poczytam:(
@mac, to kiedy mnie odwiedzisz w pracy..chyba, ze tylko mnie straszyles jak sie tu pojawilam:) |
Witam i pozdrawiam :piwo:
|
Pozdrawiam i witam :piwo:
|
czesc:)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Mam grać??? |
Cytat:
moze poker:) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Jak dla mnie to może być na fortepianie :D
|
Cytat:
a kto ma grac??? |
[QUOTE=malaczarna]Wrociles:) hehehe:*
a kto ma grac???[/QUOTE No ja.... |
Cytat:
a wróciłem - ale rzadziej będę raczej zaglądał w najbliższym czasie... |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wiem, że nie przepadacie za Warką Strong - ale wznoszę toast właśnie Strongiem - Zdrowie Was Wszystkich :piwo:
|
Cytat:
z was wszyskich jestesmy oboje:) |
Cytat:
Ale oboje to zawsze dla mnie była sekcja orkiestry dętej.:) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Oj - widzę, że już sił brak na imprezowanie - a przecież weekend trwa w najlepsze :piwo:
|
No nic, jadę poimprezować za granicę, wracam po południu. :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Joujoujou - za granicę? czyli gdzie? na sąsiednią wyspę? Baw się dobrze :piwo: |
Cytat:
|
no i co? :blink:
|
Cytat:
|
a!!! :idea:
oczywiście :piwo: :w00t: |
Cytat:
|
Cytat:
Dobrze się bawiłem. :piwo: |
Cytat:
|
Dzień dobry - ja zaczynam dzień herbatką... coś mnie gardło boli i w ogóle nie najlepiej się czuje... a do pracy trzeba było iść... :(
|
Cytat:
|
Cytat:
|
ja pije druga ;) zrobic Ci tez? :>
|
sie jeszcze pytaj:D oczywiscie
|
to zapraszam
Ty jestes 365km od wawy, ja 300 wiec masz do mnie gdzies miedzy 65 a 665km wstawiac juz wode? |
bez powiadomien, bo cos do mnie dzis nie docieraja to ciezko bedzie trafic na goraca:D
|
Cytat:
|
TAK - kawa! :serdusz:
z ciśnieniówki i cały kubek -dawka śmiertelna || :spoko: |
A ja kawy nie pije... wiec jak ktos lubi herbate zapraszam do mnie
|
to dzis jedziemy w 2 rejony Polski - to dopiero poczatek dnia :) . Jak tak dalej pojdzie to kto nastepny postawi np wode?
|
qrde Pagerus jasne
Ed tez - cisnieniowke mam w domu :D mala czarna i na herbate do Ormiego :serdusz: i tak jakos przepykamy do najblizszego zlotu ^_^ |
Cytat:
od kilku tygodni zapominam kupić filtry do kawy :D, więc przestałem pić przelewaną lurę. ;) |
to ja juz ruszam w droge, bo nie zdaze inaczej do wszystkich, @Pagerus to czekaj u @nimala razem dalej pojedziemy :piwo: .
|
dobra, tylko kto bedzie kierowca? ^_^
sa jacys abstyneci? |
U mnie mgła za oknem :O Taka słaba - no ale zawsze... tak więc wycieczka może się wydłużyć... no i kawa wystygnie :(
|
to ja wsiadam w pociag, a potem w Poznaniu lusujecie kto z Was dwu kieruje:D
|
wy tutaj imprezujecie a ja alkoholu pić nie mogę bo mam chory żołądek. :(
no ale zawsze można puścić muzykę i pohasać :D |
to zrobmy tak:
Ty sobie sluchaj muzyki a nam daj co masz do picia || - u nas zdrowe zoladki :piwo: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:02. |