![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Na razie przystąpiłem do testów takiego biosu:
http://img489.imageshack.us/img489/7462/bios4gq.th.jpg Jest to jeden z grupy biosów "łagodnie poprawiających odczyt", nie jest to jednak tak markowy bios, jak ten na fotce powyżej (2 z prawej) jednakże jitter jest po nim podobny, nieznacznie tylko się różni. :D Na razie przeprowadzam test na prędkości x2.4, później przejdę do wyższych. :taktak: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja go moduję bardzo wprawdzie niezdrowo (nikomu nie polecam), ale tak lubię - papierosem. 8 )
Daje to pewne efekty, bufor mniej skacze. :D |
Cytat:
mnie dzisiaj tak trafiło na kawę, że wypiłem chyba z 1.5 litra całkiem mocnej przelewówki. zielony Jacobs, więc niezła. idę sprawdzić ciśnienie w oponach mózgowych ;) |
Przerwałem na chwilę testowanie biosów, aktualnie testuję kurczaka 5 smaków z grzankami czosnkowymi. :jem:
http://img196.imageshack.us/img196/820/papu7ky.th.jpg |
zaczal sie nowy, szary tydzien... :smutny:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale musze Cie pocieszyć patrz co znalazłem wybory nowego moda marzec 2004 Tak że troche moze to potrwac zanim nim zostaniesz :piwo: |
Cytat:
:P |
Cytat:
To lepiej daj mi linki:D bo szkoda czasu tracić na szukanie :piwo: edit spalo mi sie dobrze wiec wychodze z zalozenia za nie ;) |
Witam Szanowne Grono!
Dzisiaj proponuję nie pić piwa. Zastąpić je bawarką i herbatnikami. :) |
Cytat:
|
Poniedziałek, 12 grudnia
Dagmary, Aleksandra, Ady Wyż znad kanału La Manche rozciąga się poprzez kraje alpejskie aż po Bałkany i Morze Czarne. Pozostałe obszary kontynentu zalegają układy niżowe. Polska jest pod wpływem niżu znad Finlandii w strefie frontu chłodnego. Pozostaniemy w tym samym ciepłym i wilgotnym powietrzu polarnomorskim. Jak informuje IMiGW, ciśnienie wolno rośnie. W poniedziałek w południe w Warszawie będzie 1012 hPa. W poniedziałek w kraju pochmurno z przejaśnieniami. Przelotne opady deszczu, w górach śniegu i deszczu ze śniegiem. Temp. maks. od 3 do 7 st. Wiatr umiarkowany, na północy dość silny, w porywach do 20 m/s, północno-zachodni i zachodni. W nocy z poniedziałku na wtorek zachmurzenie umiarkowane, a na południu i wschodzie także duże. Na Suwalszczyźnie słabe opady śniegu, w województwach południowych deszczu i deszczu ze śniegiem, lokalnie marznącego, powodującego gołoledź. Temp. min. od -2 st. do 2 st. Wiatr słaby i umiarkowany, na Wybrzeżu silniejszy, w północno-wschodniej części kraju silny i porywisty, w porywach ok. 60 km/godz., północno-zachodni i północny. We wtorek na ogół pogodnie. Na Pomorzu, Warmii, Mazurach, Podlasiu i Podkarpaciu okresami więcej chmur, opady śniegu i deszczu ze śniegiem. Temp. maks. od 0 do 3 st. Wiatr słaby i umiarkowany, na Wybrzeżu silniejszy, północno-zachodni. W poniedziałek w Warszawie pochmurno z przelotnymi opadami deszczu. Temp. maks. 4 st. Wiatr umiarkowany, okresami dość silny i porywisty, przeważnie zachodni. W nocy z poniedziałku na wtorek dość pogodnie. Temp. min. -1 st. Wiatr słaby i umiarkowany, północno-zachodni. We wtorek pogodnie. Temp. maks. 1 st. Wiatr słaby i umiarkowany, północno-zachodni. |
:wow: @Rysio ty z niczego potrafisz zrobić coć - gratulacje:D
|
Mleko spożywane w odpowiedniej ilości zaspakaja niemal w 100% zapotrzebowanie organizmu na wapń
Wapń jest niezbędny do prawidłowego rozwoju układu kostnego (obok związków fosforu i magnezu jest podstawowym składnikiem kości), a także wielu procesów metabolicznych, np. mięśni czy komórek nerwowych. Wapń pochodzący z mleka krowiego jest najlepiej przyswajalny przez organizm ludzki - w ponad 30%. Dla porównania wapń z produktów roślinnych nasz organizm przyswaja tylko w 10-13%, czyli średnio 3-krotnie gorzej. |
Cytat:
Dobrze przyswajalny wapń wypijany z mlekiem zapobiega osteoporozie. Mleko zalecane jest też w profilaktyce i leczeniu schorzeń układu pokarmowego Mleko jest jednym z produktów najbogatszych w wartości odżywcze Spożywanie wyłącznie mleka i jego przetworów może ustrzec organizm przed niedoborami kaloryczno-białkowymi. Mleko jest nieodłącznym składnikiem diety. Brak mleka prowadzi do zaburzeń metabolicznych, takich jak otyłość, nadciśnienie tętnicze i zmiany miażdżycowe. Współczesne procesy przetwarzania zabijają zarazki zachowując składniki odżywcze :) Musisz się bardziej postarac |
Rysiu - ile Ty masz lat?
mleko jest dobre dla dzieci. :taktak: dorośli to wapniaki i żadne wapno nie jest im potrzebne. Cytat:
|
Ale tu się dyskusja rozwinęła - ech - no to Wasze zdrowie - piwkiem a nie mlekiem :piwo:
|
Cytat:
|
No to może potestujemy nowy bios? :hmm:
Tym razem od wersji BOX :taktak: http://img406.imageshack.us/img406/9...mbo19uh.th.jpghttp://img430.imageshack.us/img430/2...mbo23hv.th.jpg :piwo: |
Cytat:
|
|
Cytat:
|
Czy w PL to nie wiem, tu kosztowało 8 euro. :)
|
ja bym bardzo potrzebowal jakaś starsza wersje bios-a;) :piwo:
|
Cytat:
|
Cytat:
EDIT/UPDATE :D joujoujou - mieliśmy oblewać moje 2500 postów :piwo: :piwo: :piwo: |
Cytat:
|
Cytat:
BTW tak szybko nabijasz :mruga: że przeleciało niezauważone. ^_^ Gratulacje! :D |
@Pagerus zwolnij troszke bo nigdy Cie nie dogonie:D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
:D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
nie dość, że wszystkie szklanki/kieliszki/kufle łatwo się tłuką to jeszcze zmywarka do naczyń pozbawia ich napisów (przy ręcznym myciu kwestia kilku razy) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
a w kalendarzu to wy sobie zaznaczcie |
zaznaczyłem sobie w kalendarzu kiedy bedzie sylwester - inaczej można przegapić :blink:
wiem słaby dowcip, ale taka tu moda :> |
Cytat:
|
Cytat:
|
z tego co słyszałem, to na przełomie roku....:blink:
|
Cytat:
|
da się radę, policzyć zapałki i codziennie jedną podpalać - jak się skończą to już!!!
|
Cytat:
A tak w ogóle to dzień dobry - życzę spokojnego wtorku :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
:piwo: - niech Ci bedzie ;) spokojnego poniedzialku :spie:
|
to co pijemy?
że się tak zapytam || |
normalnie tak nie wzielo ze zapomnialem o piciu;)
@yahol tak sie rozpisal - glupio by bylo czytac po pijaku:) |
Cytat:
|
Cytat:
dzien dobry |
Cytat:
post ciekawy, autor geniusz, wszystko :spoko: dzień dobry :) |
Cytat:
@mala myslisz ze my nie doceniamy takich rodzynkow jak @yahol teraz mozna sie napic :piwo: |
kawy potrzebuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
[IMG] |
Cytat:
|
Cytat:
[IMG] |
Cytat:
moze Ty @edi??? |
już! mam taki sprzęt - ma pewnie około 100 lat.
|
Cytat:
|
dobra mamy 2 mlynki, worek kawy kilka browarkow i to ma wystarczyc do sylwestra??
Moze ktos cos jeszcze cos da:) |
Cytat:
|
towarzystwo towarzystwem ( nawet nie bralem pod uwage ze mozesz nie imprezowac)- tak latwo nie bedzie, cos jeszcze - moze do picia ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jak się bawić to się bawić :)
http://www.****ane.fora.pl/ A swoją drogą ciekawe co ci goście biorą :wow: :piwo: edit: No tak, cenzura :smutny: Link edit2: Próbowałem ! Ale ten cenzor po adresie też jedzie :smutny: Wiięc pozostaje mi : z j e b a n e ma być w adresie |
o boze, na pewno na czyms jada :D
|
Kod:
Nasi użytkownicy napisali 18552 wiadomości |
:wow: @Czołgista, aleś linkiem zarzucił, w szoku jestem, dawno takiej schizy nie widziałem, faktycznie tam to imprezka dopiero musi być. :piwo:
|
Cytat:
|
a jakie fajne nazwy kont:D
Ale pisza tez bez wulgaryzmów, np SZMACIARZ "mój kolega z klasy (Pingwin) ma probelm z żelem i nie wie który jest lepszy . pomóżnie mu" ^_^ ^_^ |
kto się już zarejestroawał na z.... forum? przyznawać się! :>
|
odpowiem, ale dopiero jak powiesz jakie masz tam kono ;)
|
Mnie niestety ledwo czasu wystarczy na to forum - tak więc sobie odpuszczę :)
|
no, ed pewnie ma nicka "Z.j.ebany" i 1500 postow, a przyznac nam sie nie chce :taktak: ;)
pozdro ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
albo w kazdym innym dziale, tylko, ze pozniej dostaniesz :banan: :taktak: |
Cytat:
|
:piwo: :piwo: :piwo: :piwo: dla @prometeusza!!!!!!!!!!!!!! :piwo: :piwo: :piwo: :piwo:
|
Cytat:
nie wiem, oni sa wszedzie |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
mam pytanie?
warto wypić dzisiaj piwo??? okazja jest - pogoda taka, że psy z bud nie wychodzą, czyli barowa - na plus mam w domu tylko jedno piwo - na minus piwa można dokupić - na plus ale forsę przed świętami trzeba szanować - na minus no i sam nie wiem ??? :blink: |
Cytat:
|
ok. przeprzszam, że nie czekałem na odpowiedź, ale właśnie po kolecji wyciągnąłem kapsel z drugiego. :)
:piwo: :piwko2: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:58. |