![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
a moja herbatka jest odmladzajaca Vitax-u
|
Cytat:
|
Cytat:
uzywam tez balsamu odmladzajacego do ciala:) wisniowy(pysznie pachnie) i dzieki temu trzzymam sie jeszcze dobrze:) ygladam jak 16latka:) |
:niepow:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
a ja sie nim smarowalam :ysz: |
Uspokój się. Nie pij tyle!
Ja właśnie piję po to żeby się uspokoić. No tak to pij. Jeszcze wiecej. Boję się, ze wtedy będę za spokojna. nadal Rozmowy kontrolowane ;) |
Cytat:
|
Cytat:
edit to wirtamy kolejna KOLEZANKE || - troche to trwalo nim sie nam zdradziles/as |
Cytat:
jestem w szoku...a myslalam...eee niewazne:( |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
a za przyznanie sie :piwo: |
Cytat:
|
i ja stawiam :piwo: a moze ta domladzajaca herbatke ;)
|
Cytat:
mloda kobieta z niej jeszcze:);) |
wiecie co? nie wiedziałem, że przy 2 litrze zielonej herbaty ma się taki dobry humor :slonik: :jupi2: :mysz: :w00t:
|
Cytat:
To siup :piwo: za 2 litry cudownego napoju - co to jezyk rozwiazuje :) edit zrobilas literowke || napisalas nie wiedzialem |
nie wiem sama do czego mam się przyznać???
|
Cytat:
|
Cytat:
też zielona :D |
Cytat:
Witamy kolezanke |
Cytat:
witam nowa kolezanke @edzie :D edit zegnam kolezanke musze juz uciekac - ale jutro chetnie pogadam :) , Mam nadzieje ze temat troche urosnie |
ale dodacie mnie do listy koleżanek? :D
@prometeusz - ale Cie tamta jazda ubodła :> nieobecni nie mają głosu i racji :haha: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Hmmm wszystkiego nie udalo mi sie przeczytac - przebrnalem przez pierwsze 55 stronek - i ostatnie 10 - i czegos mi brakuje - nie wiem wiec sie pytam co sie stalo z panienkami na imprezie? Bo jak tak patrze to wam juz teraz tylko piwko i wodzia w glowie....
Ewentualnie siakas zielona herbatka..... |
Cytat:
nie przeczytales wszystkiego??? kiepsko ;) |
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
@Ed co ptaszka ci ucieli czy herbata cie tak zmutowala teraz niezla z ciebie laska ;) :D
:piwo: |
Cytat:
@edzia potwierdzi moje zdanie??? |
Cytat:
Zaczynam się bać :niepow: |
Cytat:
a w tym poscie zaniepokoilo mnie to zdanie Cytat:
|
Cytat:
Ed przesadził i nie rubcie z tego afery :) Ja ostatnio też przesadziłem parę razy , ale jestem na dobrej drodze żeby nie przesadzać :) A tak z innej beczki to Mała bo kobietą podobno jesteś ! to może mi powiesz jak małej kobiecie (16 mieś) wytłumaczyć że moje kompakty są moje ! i nie można ich brać do zabawy ! Nie chcę stosować siły tylko perswazję ! ??? |
Cytat:
ja az tak mloda nie jestem:) co zrobic???najlepiej je ukryc, aby male oczka i raczki ich nie dotykaly:), albo nauczyc jak nalezy sie nimi bawic:). moj maly walil piastkami w klawiature,wiec go nauczylam pisac na niej i w wieku 3 lat umial pisac swoje imie na klawiaturze:)(moje tez umial i jeszcze kilka wyrazow). ale plyty niestety to chyba tylko kara nauczy, albo i nie:(. |
E tam od razu kara - zainwestuj w rokle pustych plytek i niech beda tylko jej!!! I sie do nich nie dotykaj w koncy to beda JEJ plytki a nie Twoje ;) No bo co? - Masz wylacznosc na plytki czy jak??? ;) (no offence)
|
Cytat:
I wszyscy ci co takowe istotki mają na stanie to potwierdzą . Prawda jest taka że się w ten sposób nie da oszukać małego szkodnika ! Będziesz miał takie małe to zobaczysz ! 16 mies bąbel rozumie co jest nagrane a co nie ! Obserwuje i widzi i rozumie ! To proste , zapamiętuje co się daje do DVD a to co się nie daje (czyste/zepsute) jest poza swerą zainteresowań. Interesuje tylko to co działła w DVD. I co teraz poradzisz ? |
Cytat:
>- Podobno kiedyś mężczyźni byli na porządku dziennym - Raczej nocnym< ;) |
to fakt i prawda swieta
najbardziej pozadanymi przedmiotami do zabawy (czytaj zniszczenia) przez malucha sa te najcenniejsze przy czym wartosc zabawowa jest wprost proporcjonalna do wartosci materialnej danego przedmiotu czyli pilot jest ciekwaszy od dlugopisu, komorka od pilota, aparat foto od komorki, kluczyki od samochodu zadza || moje malenstwo skonczylo 8 miechow tydzien temu i musze przyznac ze calkiem niezle wali piesciami w klawiature || |
Cytat:
Ale wczoraj sprawiło mi to wielka satysfakcje:D i zreszta tobie tez sie chyba podobalo;) Najwazniejsze ze chyba w koncu do nas wrociles i nie bedziesz juz wiecej pil tego dziwnego plynu || Pije zdrowko mam nadzieje @ed-a ;) :piwo: :piwo: :piwo: edit @Czołgista a przerabialiście juz odkurzacz ( musisz przeciez ja czyms innym zajac by kompaktow nie brala) Jak nie to sprawisz jej wielka frajde - wiedz jednak ze po kilku godzinach zabawy bedziesz musial razem z nia odkurzac :) i juz nic tego nie zmieni(moze jakas nowa dziwna zabawka) |
Coś tu się ostatnio robi niebezpiecznie :P Tym razem witam dzień przy czerwonej herbacie :D
|
:piwo: powiedzmy ze to jest kubek z herbata ;)
|
Cytat:
|
no dobra, jak wszyscy to i ja
zwonu okragla torebka - w koncu w pracy jestem... |
Cytat:
|
Cytat:
|
no tak. kolejny dzień kolejna imprezka. ale za chwilę to będę miał imprezkę - całe miasto do objiechania, na oko 50-60km (i tak nieźle bo w niedziele zrobiłem 135 po stolicy :| )
no i aby nie popaść w depresję itd. zaraz walnę dzbanek tej zielonej herbatki || |
Cytat:
A co ty dzis tyle robisz prezenty rozdajesz:D |
Prometeusz kolego - zauważyłem, że w kilku tematach wpisujesz się zaraz po mnie... Czy kolega może mnie śledzi? :>
|
a zauwazyles moze ze w temacie jestem przed toba, chyba ze sie nie wpiszesz ||
Tak ciagle śledze kolege - :idea: wladze :respect: :na_ucho: forum mi kazaly:D edit sprawdzam czy kolega @Pagerus moze zostac modem edit chyba mi sie nie dostanie :piwo: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
a wiec ja pije herbatke:) "chwila relaksu" Vitax-u:)
|
Cytat:
|
Cytat:
ale zdrowko :piwo: |
Tak czytam i czytam posty z ostatnich dni i co widzę?
Herbatka, mięta, rumianek, lumago, reumatyzm... Co jest grane? Dom spokojnej starości? Imprezka od 17tej do 19tej? Obudźcie się ! ! ! Kufle w dłoń! :piwo: :piwo: |
Cytat:
|
Cytat:
to tylko płukanie kich coby lepiej przyjmowały || :P |
Cytat:
|
Cytat:
Jak się zaprzesz to Cię nikt nie zmusi.:D |
Cytat:
|
Cytat:
nie dość, że zostanie modem powoduje uzależnienie od forum - odpowiedzialność, to taki kolega zaczyna nas oceniać.............:| i co my mamy o tym myśleć ??? gdyby to było ocenianie zachowania, niechcących bąków czy beków, ale nie! ocena słowa pisanego :O i wydawanie wyroków :samozapl: fatal ;) :P |
dzięn się jeszcze nei skończył to ja stawiam :piwo:
|
Cytat:
|
Cytat:
:ban: |
O, jest imprezka! :D
Wpadłem na chwilkę, ale bawcie się dalej sami, łóżko czeka. :mruga: |
A ja nastepna nocke zarywam przed kompem... ale juz ide spac, bo zrobilem to co mialem do zrobienia.
|
sroda - srodek tygodnia
snieg pada idac do pracy przez mroki nocy myslalem jak to przyjemnie bedzie w nocy wracac do domu no nic :piwo: kubkiem kawy na rozgrzewke || |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
w cieplejszym zwykle Wrocławiu śnieg a w Warszawie deszcz i dość ciepło: 3°C
pogoda wybitnie barowa......trzeba zielonej herbatki narobić :D sprawdza się :spoko: nie tylko ja dzisiaj ciężko kumam :szczerb: http://img217.imageshack.us/img217/6...howek016zb.png no i dobrym starym zwyczajem tego tematu laska || http://img214.imageshack.us/img214/8...girl3om.th.jpg |
witajcie
u mnie pogoda kiepska, ale nie ma sniegu troche pada deszczyk:( ogolnie smutno za oknem:( a ja w domku popijam herbatke :piwo: |
no już myślałem, że nikt nie wpadnie na imprezkę :)
:piwo: no to herbatką - właśnie włączyłem czajnik na następną porcję :D |
Cytat:
|
Witam ;) u mnie pada śnieżek przelotnie :) i popijam kawkę orzechową od Mikołaja.
|
Cytat:
a narazie :piwo: |
Cytat:
|
u mnie impra na claego - lampki choinkowe polyskuja w kazda strone :D
|
:) bawimy sie :) tak swiatecznie:)
|
Leje i wieje, śniegu nie ma, idę robić kawę. :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Dokładnie! :tak!:
Właśnie piję następną. :D |
Cytat:
|
Piję kawę do późna, nie przeszkadza mi to.
A w pracy pracuję, a nie buszuję po necie. :taktak: :mruga: |
@malaczarna? - Uzalezniajaca jak kawa, nieszkodliwa jak Inka ;p
|
Cytat:
Cytat:
|
no, dopiero wpol do osmej, a ja juz druga kawe - jak codziennie :D
no to cyk :piwo: choc w pracy kawe mam bez pianki... :( |
Cytat:
A śnieg się stopił i jest spoko :spoko: |
A ja w pracy jeszcze nie, za to już po kawie. Szykuję się do wyjścia.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:47. |