![]() |
Cytat:
ale jak wróce to :> |
Cytat:
Samochodem nie byłem w stanie pojechać.:D |
to jak wszyscy znikacie - to ja moze tez na chwilke wyskocze:D
|
ja na żadne jogurciki się nie pisze :nie: herbata lub kawa :taktak:
piwo też nie - gardło mnie boli i chęci brak....chyba zaraz przyćpam aspirynę... |
to Ty jeszcze bierzesz takie zabytki
|
A ja wypilem dzis 1 piwo (slownie jedno) i czuje ze zaraz zasne... maly troche w nocy marudzil... a teraz jedno piwo jest dla mnie jak sto tabletek na sen
|
to stuk herbatka ;) :piwo:
|
No to siup ||
|
co to za imprezka w paniedielnik... ? Moze cos ciekawego w telewizorze?
|
Cytat:
:piwo: |
a tak sie bawia nasi wschodni sasiedzi:
http://0.7.litra.w.7.sekund.patrz.pl/ 0,7 litra w 7 sekund i nawet sie nie skrzywil, to raczej jakas sciema.. chociaz tam tam jest wszystko mozliwe ;> |
:O , Ci top mają łeb ... Ja troche gorszy byłem ;) 0.4 w 10 min ... :( a potem kilka godzin wyrwanych z zyciorysu :|
|
Ja tam jestem abstynent i jest ok jak narazie :P
Ale ruscy są mega! |
ciesze się bardzo, że są tacy co nie piją, gdyby wszyscy pili, to by było społeczeństwo monopolowe. ||
ale pączki mogą jeść wszyscy :) wliczając diabetyków (pączki ze słodzikiem) więc jak jeszcze coś macie to zdrowie!!!! :) |
Pączków to ja dzisiaj zjadłem żeby nie skłamać z 6 ;)
|
|
ja zjadlem tylko jednego jakos mi sie nie chce przejadac:)
|
ej no bo sie OT robi a na impre chce wejść który tu jest brmakarzem ??
|
Cytat:
w szkole sredniej wariaci sie zalozyli ze koles nie wypije 0,5l jednym duszkiem... wypij i czubek wrocil jeszcze na lekcje. to byla jego ostatnia lekcja w tej szkole po tym jak musial wytlumaczyc dyrektorowi dlaczego na lekcji zazygal calego siebie i wszystkie osoby siedzace trzy lawki przed nim. w zyciu nie widzialem takiego pawia :zygi: jak z weza ogrodowego. historia skonczyla sie na kilku dniowym pobycie w szpitalu na odtruwaniu. a ciekawe jak skonczyla sie powyzsza historia ??? |
może w tłusty czwartek tematy o mniejszym zwrocie treści :>
|
Cytat:
Dla s_tuden_t`ów to treść życia.:D |
Cytat:
tak głodnych ludzi nawet wśród bezdomnych nie widzałem :D |
;) , gdzies tu nawet czytalem na forum ze ktos odwiedził znajomych studentow , patrzy do nich do lodowki a tam kilka pomidorow i 3L wodki :respect:
|
Cytat:
|
Cytat:
Znaczy zaczynam rozumieć dlaczego tak rzadko jesteś w stanie coś napisać na forum.:D |
Cytat:
|
Cytat:
Jak ja Cię lubię. Jak nie przyjedziesz na jakiś zlot to ja przyjadę do Ciebie.... A wtedy masz całkiem przetrzeszczone (o ile wiesz co mam na myśli):D:D:D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Nie prowokuj. Płuca. Płuca najważniejsze. Jak oddychasz, znaczy żyjesz. A za trzy dni to i ręka i noga się ruszy. A czwartego dnia oczy otworzą. I dzwignie się GOLEM i ruszy w świat.:D |
no no widze ze Panowie niezla impreze szykuja i mnie nie zapraszaja:(
|
Cytat:
ktoś musi być trzeźwy i bez kaca, aby posprzątać po imprezie :jezyk: |
:haha: :haha:
|
Cytat:
a Ty @prometeuszku sie nie smiej :P |
Cytat:
|
"wyższe cele", cokolwiek byś przez nie rozumiała, też możemy z tobą uprawiać. a do sprzątania po imprezie potrzebny będzie jakiś moderator.
|
Cytat:
a do sprzatania masz racje moderator albo admin:) |
ale ja się nie gniewam, chodziło mi o samo sformułowanie a nie jego ortografię. :)
|
Cytat:
|
no to kiedy ta impreza zalatwie skrzynke najlepszego rocznika blekitu paryza oj i wtedy bedzie sie dzialo oj bedzie :D
hipotetyczny przykalad : @ed tak sie nakreci jak meserszmit :D tym ze bedzie nawet sobie dolewal do kawy po klinie :D @rychu przez pomidory sie rozchoruje i bedzie dalej niz widzial wydalal je :) :D @prometeusz usiadzie i powie ze juz ma dosyc ale znami jeszcze sie napije @inni beda sie z podlaga swatac :D aaaaaaa @malaczarna zwrajuje bo uniej bedzie impreza i bedzie musiala posprzatac :D ;):D |
a jak się nazywa kawa z błękitem? - kawa po wozacku? specjał menela? czarna bezdomna?:D
|
Cytat:
Cytat:
|
no taaaaaa...... @legion struga abstynenta.... a może absynt-nenta? :idea:
|
Cytat:
|
czy to znaczy, to znaczy ze @legion znow wrocil na dobre ;) :spoko:
Joł ludziska! Ja się chciałem zapytać po kiego walicie wszędzie te 'małpy' przed nickami? @ed, @prometeusz, czemu ma to służyć? :)
A poza tym to :piwo: dla Wszystkich :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
@Smartek - Ty się tak nie ciesz :> :rotfl: :haha:
|
dobrze dobrze - he he @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ - myślę sobie :D
|
to w takim razie @Kristoferros i kropka :haha:
|
He he he, ale serio, jak to widzę, to czytam "małpa Kris" :D he he he... nie wiem po kiego, to zazwyczaj znaczy "na", "w" (na jakimś serwerze etc.) i nie widzę absolutnie żadnego zastosowania na forach. :D Ale... niech Wam będzie :piwo:
Proponuję pisać tak: @&$*Kristoferros^ - żeby: 1. @ - myśleć o kimś, 2. & - oraz 3. $ - życzyć mu szczęścia 4. * - i gwiazdki z nieba 5. ^ - żeby podkreślić jego ważność dla rozmówcy :D he he he he :D :piwo: |
Bo tak faktycznie to Kristoferros ma trochę racji, @ używa się, gdy się do kogoś zwraca bezpośrednio, gdy się tylko o kimś pisze, wówczas @ nie powinno być. :>
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
wow! zawarles tak duzo informacji w trzech wyrazach, :uklon: pozdro ;) |
Cytat:
wedle pismaków: miałem zdechnąć na AIDS na SARS na Creutzfeldta-Jacoba kuźwa, już sam nie pamiętam o czym pismaki pisali. nie zdechłem ja, nikt z rodziny, pies, na AIDS umarło mniej osób niż na grypę... ale prasia grypa jest najgorsza - atakuje mózg. najgorszą zarazę widzę rano, jak kilka osób za******a do kiosku po wybiórczą, bo ****a przed przeczytaniem nie wiedzą co o "myśleć" o wszystkim, mają pustkę poglądową w głowie, potrzeba im opiniotwórczego szmatławca i wtedy już są mądrzy. :zygi: |
Cytat:
|
bo swego czasu @ed powiedzial ze on musi pic:D a inni udaja( a jak k....a w pracy mam pic alkohole - moge tylko udawac :haha: ), wiec zaczalem pic na imprezce tylko herbatke i kawe w przeciez nie bede wznosil do tego toastow.
Ale po pracy chetnie sie stukne :piwo:, ale wtedy nie mam juz neta :sciana: |
Cytat:
|
Cytat:
|
a tutaj impreza juz sie zaczela:
http://www.megaupload.com/?d=UAD37H61 |
Jak tam imprezowicze? Żyjecie :D Nieco się stęskniłem :) :piwo:
|
:P pewnie ze zyjemy:piwo:
|
a i zaraz kawę robimy :)
i pamiętajcie!!! jest post - żadnego tłustego piwa :P ;) |
i kto to mowi :haha: - jestem pod wrazeniem :spoko:
|
Ilość załączników: 1
nawaliłem się kawą ;) idę wykonać pomiar ciśnienia :O
a dla wszystkich imprezowiczów miły usmiech z rajskiej, azjatyckiej plaży :szczerb: :P edit: o kurdę :wow: muszę zacząć pijać kawę zbożową :taktak: 155/90 :O puls 82 :fiu: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
a moze.. to nie ty? ^_^ |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
ironia? :fiu: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
No i gdzie ta zabawa, jest tu kto? :mruga:
|
Cytat:
|
Cytat:
Zdrowie, aktualnie malibu z colą. :piwo: |
Cytat:
ja właśnie przyjechałem z zakupów - muszę nakupować na zapas w niedzielę, zanim zabronią ^_^ - i otwieram piwko Kasztelan :piwko2: |
Cytat:
|
Cytat:
http://img17.imagevenue.com/loc188/t..._kasztelan.jpg |
Cytat:
|
Kasztelan, z Sierpca, mniam. :piwko2:
|
Cytat:
edit:prawidłowe podejście do tematu popcornu ;) http://img146.imagevenue.com/loc266/...35_popcorn.jpg |
Dzień dobry - nowy tydzień :) Czerwona herbatka w kolejce :D
|
Cytat:
a na zewnątrz biało z lekkimi prześwitami szarości - to jest ten efekt cieplarniany? :hmm: http://img105.imageshack.us/img105/5503/zima9oo.th.jpg |
Ja przed chwilą wypiłem normalną herbatkę...
Kolor... Ciężki do sprecyzowania ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
aktualnie mam w domu Sage, Tetley i Lipton Yellow Label - ostatnia mi smakuje najlepiej i zadnego kamienia nie zauwazylem, a herbat pije z 10 na dzien [jak nie wiecej :)] pozdro ;) |
ja myślę, że to wina partii Liptona, poprzednio był ok to kupiłem następną setkę i zonk :|
nie jest też wina filtra, 1. dopiero co wymieniony, 2. tylko z Liptonem się tak dzieje. z tą herbatą zupełnie jak z płytami :w00t: a jak już robimy herbacianą imprezkę, to dla mnie najlepsza ekspresowa, to ta: http://img444.imageshack.us/img444/2...bata2zc.th.jpg tylko cholera droga 25szt. ~5.70 |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:14. |