![]() |
Cytat:
poproszę: - czipsy; - paluszki; - krakersy; - jakiś sok; - coś słodkiego. :piwo: |
Cytat:
|
Cytat:
edit nawet nie zauwazylem ze 2 posty po sobie ;) |
Cytat:
|
dobra jestem juz w Poznaniu, gdzie mam sie kierowac:D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
:piwo:
|
No tak, spotkali się i piją beze mnie. :'(
|
no to jedziemy do jou!
tylko kajaki trzeba po drodze zwinac :D jou strzez sie! za dwie i pol skrzynki jestesmy u Ciebie! ^_^ |
Wprost nie mogę się już doczekać! :mysz:
:piwo: :D |
Pamiętacie aby po drodze do Wrocka wpaść, nie??? :piwo:
|
http://www.dbasixx.com/images/peeingisfun2.php
......... ;) |
Cytat:
Powiało nudą... |
Cytat:
|
w srodku tygodnia imprezy sie slimacza
|
nie bylo kajakow z toaleta w kabinie i basenem... bez przesady!
herbatka na pocieszenie |
:wow: chyba przespalem bo gdzies w szczecinie sie obudzilem :)
kolegow nie spotkalem niestety a teraz ide na piwko :piwo: |
Cytat:
:piwo: |
tak to gdzie idziemy na piwko :D
|
ja już mam, a możemy iść do @prometeusza :D
|
dobra to idziemy do niego na jakiegos u-boota :D mam nadzieje ze ma cos w barku :D
|
Cytat:
impreza musi się udać :spoko: edit: e... z tym u-botem to niezły pomysł :serdusz: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
u-boot?
e, zeby pasc to pilem na studiach teraz pije zeby smakowac... ale jak kto lubi, ja sie moge dolaczyc || |
to wrocilem za sklepu, nie wiedzialem ze do mnie jedziecie i wszystko wczoraj wypilem.
Ale w tej chwili barek znow pelny:D, barek co ja mowie dwa barki :piwo: |
ałłła...żadnych u-botów....
schody poszły łatwo, ale dziśaj mam we łbie maszynownię tego u-bota......chodzi na Dieslu......:| |
ba, u-booty zawsze chodza na dieslu - baterii starcza tylko na 2h
lepiej wzorem piratow z karaibow rum saczys szklanakami || |
zaraz idę z psem na spacer i kupię jakiegoś browca, bo w domu mam same biosy brrr.... :\
|
A ja nie mogę nic pić... :( chory jestem - i mam zasadę, że nie mieszam leków z alkoholem...
|
w takim razie wypije :piwo: twoje browary ktore miales dzis dostac:D
|
Cytat:
|
Cytat:
... z leków :> |
Wy tu sobie gadacie, a mi mieszkanie zalało.
Sytuacja opanowana została po kilku godzinach walki całej zgrai hydraulików. Teraz ja się idę zalać. :piwo: |
ale nie mozesz zalewac skoro jestes juz zalany :piwo:
|
Cytat:
|
Cytat:
a na zalanie tylko zalanie - odkręcam wodę - powód musi być :D |
Cytat:
Dziś suszę podłogi. Jutro mnie będzie suszyć. No może trochę później. Rok mi się zaczyna tak, że coroczna "akcja zima" ed huntera to nic. Chałupa zalana przez cztery piętra z góry. Córka się integruje ze środowiskem studenckim. Wzrok już nie ogarnia małych liter. Jutro przychodzi "elektryczny" z rachunkiem za ogrzewanie. Wczoraj zapłaciłem za gaz (kąpiele przy świecach moich bab). I jeszcze za to wszystko płacę. To nie jest pozytywne. 100 Mbps dla każdego. |
dobra, to w ramach solidarnosci po przyjsciu do domy tez odkrecam wode i sie zalewam :piwo:
|
Cytat:
Tą wodę na podłodze to już przetrawiłem(prawie wyschło przy pomocy szmat i nawiewu), ale co mam pić do lustra(wody?) Z tego wszystkiego tak się za....niewiemconapisać, że moje rzucanie palenia trafił... Zacznę od nowa. Ale to jutro.:( |
Ilość załączników: 1
tylko to mi zostalo
" Żołądkowa Gorzka Miły zapach, nie odrzuca jak niektóre wódki. Nie pali w gardle, jedynie delikatny posmak. Wchodzi elegancko i bez przeszkód. Kolejne kolejki w ogóle nie wykręcają." edit @ed jeszcze cos znajdzie i cos tam wypijemy :) |
na prosbe prometeusza wpadlam na impreze
witam wszystkich |
Cytat:
|
Cytat:
Co straciłem dzisiaj to jutro odzyskam. Znowu nie palę. |
nie kupujcie wódki żubr!!! kupiłem 200ml i przypomniały mi się czasy vistuli, baltyku itd. czysty karbid :\
za to lech to lech :) |
rycho - nie to miasteczko - manifestacja gdzie indziej :P
dosusz szybko podlogi, zeby Ci gardlo nie wyschlo :banan: swoja droga boli mnie glowa, wiec wziolem niezastopione lekarstwo przeciwbolowe - Ballentains || odrazu lepszy humor || |
jest piatek i do tego 9:29( przynajmniej na moim kompie) anjwyzsza pora cos wypic :)
:piwo: |
popieram
dolaczam sie z herbatka trunki wyskokowe juz za kilka h :banan2: |
no tak za kilka, ale kazdy z nas na inna godzine przychodzi, u mnie bedzie to dopiero o 17 :smutny: w dzisiejszym dniu
|
kefir z rana jak śmietana ;)
|
wrocilam do Was:)
|
Cytat:
|
to kto poleje kolejeczke?
|
Cytat:
|
to zapraszam na jednego :piwo: :piwo:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
no tylko nie mow ze niewiesz :haha:
|
ciii, nikt nie moze napisac, bo tu nieletni zaladaja
wiec i ja nie napisze ze nam wszystkim w glowie tylko chlanie, palenie i sex... niekoniecznie w tej kolejnosci... || Cytat:
|
:)
|
przeciez napisalem ze nie napisze
a ze napisalem czego nie napisze... |
Cytat:
a jesli sa.. to co oni?! nie widza nawiasu w nazwie tematu?! wrr :boks: |
Cytat:
nie wiem czy dziala :D ale jest |
ok dzieki wczesniej nie podawalem nr posta teraz mi skasowal :piwo:
|
heh, my tu gadu gadu, a ja za 10 minut koncze prace :piwo:
|
ja tam mam przed soba jeszcze 1,5h :piwo:
|
a ja juz skonczylam:)
|
:nie:
|
Cytat:
|
precz z udawaczami imprezowiczów w pracy!!! ((
imprezka to poważna rzecz a wy ja traktujecie jak zgryw :bicz: imprezka jest dozwolona od 18 lat a powinna też być dozwolona tylko po 18-tej to ja się kurde dzisiaj wdzwaniam za żywą, dodatkową gotówkę (bo neo ***ła) i co widzę? - wszyscy mają imprezkę w dupie, tak na was można liczyć, hańba, hańba i jeszcze raz hańba!!!! opamiętajcie się!!! inaczej gdzie my dojdziemy, jak nawet imprezowicz będzie udawaczem ??? :P |
Cytat:
Reszta imprezowiczów już nie wraca do reala? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
wiem, śliski papier, ale czego się nie robi dla sprawy? || |
Cytat:
|
hej imprezowicze. rozumiem ze nie moge uczestniczyc w imprezie bo jestem w pracy, wiec zycze milej zabawy
|
Dzień dobry - kolejny poniedziałek i kolejny początek tygodnia :piwo:
|
Cytat:
pozdro ;) |
dzien dobry i dowidzenia.
:tak!: Jestem udawaczem , bo jak tu pic w pracy :smutny: , a w domu nie mam neta - milo bylo w tym watku, ale wszystko co dobre kiedys sie konczy. Nie postawie wiec ostatniej kolejki, bo jest wirtualna :jezyk: A wieczorem sobi chlupne jak zwykle bez was :) . |
hello mortals
koljeny poniedzialek, kolejny tydzien, kolejna kawa bledne kolo, na szczescie jest forum :D |
i na szczescie juz niedlugo piatek
|
Cytat:
Jak też się nie moge doczekać piątku, tak onim marze :) |
a ja chlapnę Wasze zdrowie Dębowym - tylko 2 razy :'(
|
Ja dalej na trzeźwo - ale uważam, że i na trzeźwego można fajnie imprezować :D
|
Cytat:
nie wiedziałem :szczerb: |
Cytat:
|
to co pijemy dzisaj panowie moze cos nowego :)
|
coś nowego....???.....:idea:
http://img354.imageshack.us/img354/4...naturin3hj.jpg i będziemy wyglądać tak :szczerb: http://img354.imageshack.us/img354/1889/1501006rc.jpg :P |
ED :D :D :D Ty DyKcIaRzU :P hehhehe :respect:
Ja tam wole stara dobra whisky z lodem i cola albo najlepsze na swiecie piworro marki PL :D |
witam. ja jestem juz po duzej czarnej kawie i siedze sobie w cieplych kapciach w domku:)
|
Cytat:
:P |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
je sli chodzi o mosty, to /wrocław jest chyba, lub napewno nr, 1 w Polsce.
pić pod mostem to raz piłem daaawno temu w budce z piwem "pod rurą" pod mostem gdańskim (ciekawe, bo stała się to piwiarnia rowerzystów :O), ale wynalazki...:hmm: |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:11. |