![]() |
Herbata z sokiem truskawkowym...
|
:kawa:
|
:piwo:
|
Nie zgłupieliśmy, kupiliśmy w piwoszu zgrzewkę ukraińskiego pszenicznego Kult, data ważności do 28.11.11, cena 1,60 za półlitrową flaszkę, nawet dobre. :piwo:
// zaraz zaraz, to białoruskie, ale to też ze wschodu, muszę znaleźć okulary to się upewnię, ale te większe napisy, które widzę, są po białorusku jak nic. Wiem co mówię, prababkę miałem Ukrainkę. ;) |
Zgłupieliście? Całkiem?
:piwo: |
|
|
|
|
|
|
Cytat:
Wypiję jeszcze z pół kieliszka i idę spać. Przepis bierz od razu, bo jak wytrzeźwiejesz, to zapomnisz... no może nie, bo tu napisałeś... |
|
Niemieckiego? Niemcy biją naszych k***a
Delektowałem cytrynówkę, sobie robioną - 40%. Pychotka :spoko: Muszę spisać od szwagra ten patent. |
To co, walniemy po kielonie niemieckiego wina musującego z promocji Lidla, za 9,99 flaszka?
:sluze: //Dobre! Naprawdę dobre! :) |
|
|
czy wypada i można przed obiadem okocima łyknąć ?
|
|
Minujsiegieju.
:kawa: |
Stawiam minę claymore'a, jak któren tu jeszcze przyjdzie dzisiaj z kawą, to odpalam!
http://img7.imageshack.us/img7/7491/claymored.gif :herbatka: |
|
|
Trochę się naparzali na polsacie sport. Wawrzyk pięknie położył gościa - długo dochodził gdzie się znajduje i co tam robi :spoko:
Nie wiem, jak wypadnie Kołodziej... A teraz :piwo: pilsik :spoko: |
Czegoś mi brakowało, zjadłem pół czekolady i nic, a po zjedzeniu pętka tłustej kiełbasy, jest dobrze. ||
:kawa: i zobaczymy co za starocia puszcza TV :tv: |
jakieś piwo :piwo:
|
|
Cytat:
Jeśli komuś dobrze w tym kolorze, to jego brocha! Żubr ciemnozłoty :) |
O tak. Teraz już tak :taktak:
:piwo: PA A rurzowe to pedalskie. |
Polecam rozowe Carlo Rossi - jest swietne w smaku :-)!
|
Jak meczy, to owca!
Ale impreza była. :O :kawa: espresso Napiłbym się wina musującego, ale nie posiadam, a wyjść z domu, to za dużo roboty... |
Kac.
Meczy. :piwo: :jupi: |
A niech tam
:pepsi:
|
|
|
|
|
|
|
On zawija w te sreberka. :taktak:
A ja sobie zrobię espresso. :kawa: |
sam robisz te papierki :P
|
On to pije dla kwasu fosforowego :sciana:
Zrobiłem papierki do US (no prawie, ale wszystko gra), to mogę zasłużenie :piwko2: |
Cytat:
:herbatka: |
|
Otwieraj! Na co czekasz? :D
To póki co :kawa: |
:herbatka: zielona.
|
|
No to teraz nas wystrzela z czolgu...
Stesknilem sie jak bernardyn za beczka :-)! |
Kopę lat! :wow:
|
Cytat:
jeszcze dycham :) |
|
Pilsik standard :spoko:
Do tego w spokoju. :piwo: |
ciechan, mój Boże, miodowy :piwo:
|
|
|
|
|
|
|
pif-(paw)-ko
He-he nie wyszło :) Miało być piwko :) Pozdrawiam. |
|
|
A ty nie pchaj się między wódkę a zakąskę :P
Z tym formatem. |
Cytat:
|
:piwo: :spoko:
|
|
|
Latte...
|
|
|
Jesteś pijakiem grubego formatu.
Nie ma to, jak grzecznie i z kulturką :piwo: |
:piwo::piwo:
|
|
|
|
|
Jabłko z lekka mączaste.
|
:herbatka:
|
|
|
Koncze whiskey i do spania...
|
Jaka cisza tu :O
Okołopółnocny pilsik :piwo: |
|
|
|
Na NH to mnie pewnie zabija. Choc i tak poznalem troche miejscowego kolorytu, gdy stalem na dworcu o drugiej w nocy, podlecial jakis gosc i zaczal wyciagac innego z taksowki. Za nim wypadl drugi i zaczeli go kopac, po czym odjechali. Po tym jak wstal i otrzepal sie z kurzu napastnik zadal pytanie (chyba calej gawiedzi zgromadzonej wowczas na dworcu) : "Gdzie sie, kur*a, podziala tamta Cracovia?!".
Nic straconego, Zetoxu. Koncem listopada wybieram sie na koncert O.S.T.R.'a do Krakowa, wiec chetnie na piwo sie z Toba ugadam :-)! Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
a do NH to nie łaska było wpaść :>
|
Krakow odwiedzilem.
Akademiki politechniki i klub "Pozytywka" nawiedzone przeze mnie zostaly. Podobalo sie, niedlugo mam nadzieje na powtorke! :piwo: Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
|
Tak.
Wiem. Numer konta 57 1940 1076 5968 8996 0000 0000 |
naciągacz.... i kajak :P
|
Zrób przelew na stówę i będziemy kwita.
|
nie wpadłem do Ciebie bo musiałbym oddać Tobie paczkę fajek, którą porzuciłeś w moim aucie, a którą stargowałem za kilka złociszy ||
|
Blisko...:)
|
cześć Rysiu... co robisz... w piatek byłem w Śzczecinie na ul. Nad Odrą, to chyba gdzieś niedaleko Ciebie tak? :)
|
|
Kapusta z grochem, jajca posadzone na pieczarkach, Kasztelan z flaszki, to się nazywa śniadanko. :piwo:
|
:glupek:
:piwo: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:24. |