Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 08.05.2026, 12:45   #15031
siwymariusz
Guru

Data rejestracji: 15.06.2002
siwymariusz jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>siwymariusz jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>siwymariusz jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>siwymariusz jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>siwymariusz jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>siwymariusz jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Była , zaraz obiad będzie i po do Giro d'Italia .

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 08.05.2026, 14:56   #15032
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
była w pracy, teraz będzie... druga

Giro leci? A no to odpalamy... Stęskniłem się za Jarońskim, ale akurat widzę, że łobuz nie komentuje, to sobie dalej potęsknię

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 08.05.2026, 17:26   #15033
superrrmario
PODWÓJNY DZIADEK
Zlotowicz

Data rejestracji: 26.06.2004
superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Jadą, kierownica przy kierownicy, pedał przy pedale...
Stary 08.05.2026, 17:36   #15034
siwymariusz
Guru

siwymariusz jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>siwymariusz jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>siwymariusz jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>siwymariusz jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>siwymariusz jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>siwymariusz jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez superrrmario Podgląd Wiadomości
Jadą, kierownica przy kierownicy, pedał przy pedale...
Stary 08.05.2026, 17:36   #15035
siwymariusz
Guru

Cytat:
Napisany przez Jarson Podgląd Wiadomości
była w pracy, teraz będzie... druga

Giro leci? A no to odpalamy... Stęskniłem się za Jarońskim, ale akurat widzę, że łobuz nie komentuje, to sobie dalej potęsknię
Też liczyłem na Jarońskiego .
Stary 08.05.2026, 23:27   #15036
grzeniu
XV1100
Zlotowicz

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
To jakiś wyścig lgbt+?

Stary 09.05.2026, 09:49   #15037
siwymariusz
Guru

Cytat:
Napisany przez grzeniu Podgląd Wiadomości
To jakiś wyścig lgbt+?

Nie lubisz kolarzy ?
Stary 09.05.2026, 10:39   #15038
grzeniu
XV1100
Zlotowicz

grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Kolarze spoko, jak wszyscy sportowcy, szacun.
Trochę mnie wkurzają kilkugodzinne transmisje wyścigów, na których nic się nie dzieje, po prostu jadą. Wystarczyłby kwadransowy skrót najważniejszych momentów z sensownym komentarzem (typu start - jakieś np. premie górskie - próby ucieczek - finisz przed metą).
Kiedyś, za młodu, polecieliśmy na Wyścig Pokoju, bo akurat przejeżdżali blisko nas. Czekaliśmy pół godziny, po czym w leniwym tempie przejechało stu chłopa na rowerach. Czekaliśmy tyle, bo tak jechali. I tyle było z wydarzenia.

A teraz
Stary 09.05.2026, 19:53   #15039
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Dobry

Mam pytanko , filtruje/zmiękcza ktoś wodę na całe mieszkanie chałupę itd ?
Obecnie mam zwykły dzbanek z filtrem co by można żłopać wodę z kranu .
Ale w przyszłym roku czeka mnie gruuby remont z powiększeniem metrażu i się zastanawiam czy jest sens zakłądać magiczny filtr na całą instalacje ?
- Deckard - jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.05.2026, 19:56   #15040
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez siwymariusz Podgląd Wiadomości
Nie lubisz kolarzy ?
ja nie lubię pedalarzy ciśnie środkiem drogi taki lub tak ,że go bezpiecznie nie wyprzedzisz.
Musi taki zaznaczyć całemu światu ,że jest użytkownikiem drogi, bo pełnoprawnym będzie jak zacznie płacić OC.
Stary 09.05.2026, 19:58   #15041
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Lubię, jak któryś z wielkich tourów leci sobie w tle, wolę to niż słuchać radia. Przyglądam się taktyce, śledzę ucieczki. No i słucham komentarza

Dziś dosłownie nie zmrużyłem oka. Wczoraj koło południa szlifowałem, oczywiście do ostatnich poprawek nie założyłem okularów (no doobra, do przedostatnich też ), no i poszedł opiłek do źrenicy... Na początku nie zauważyłem, ale jak przyszedł wieczór coraz bardziej mi to przeszkadzało, płukanie dało nic. Dotarło do mnie co się stało, jak położyłem się spać i po zamknięciu oczu natychmiast zaczynał narastać ból Najbliższe miejsce z SORem okulistycznym - Lublin. Termin - siódma rano (w rzeczywistości zaczęli przyjmować po 9). Cała sprawa zajęła trzy minuty, ale po 27 godzinach dosłownie bez przymknięcia oczu czułem się, jakbym dwa dni nie spał No i rzecz jasna samo grzebanie igłą w oku nieprzyjemne, a nie chcieli jakoś dać znieczulenia ogólnego

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.05.2026, 20:07   #15042
grzeniu
XV1100
Zlotowicz

Taa ... albo dwóch jedzie obok siebie i robią peleton.

Pojeździłem, wróciłem, więc czas na
Stary 10.05.2026, 08:37   #15043
siwymariusz
Guru

Cytat:
Napisany przez - Deckard - Podgląd Wiadomości
ja nie lubię pedalarzy ciśnie środkiem drogi taki lub tak ,że go bezpiecznie nie wyprzedzisz.
Musi taki zaznaczyć całemu światu ,że jest użytkownikiem drogi, bo pełnoprawnym będzie jak zacznie płacić OC.
No , ale skąd wiesz czy nie ma OC , przecież część z nich to kierowcy ( Ja np. mam dodatkowe ubezpieczenie rowerzysty - pedalarza ) . Są pedalarze źli , ale są też samochodziarze też źli. W tym wszystkim brakuje , kultury z jednej i drugiej strony.
No i żeby nie było , nie jestem jakimś świrem rowerowym .

Ostatnio zmieniany przez siwymariusz : 10.05.2026 o godz. 09:08
siwymariusz jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 10.05.2026, 08:41   #15044
siwymariusz
Guru

Cytat:
Napisany przez grzeniu Podgląd Wiadomości
Taa ... albo dwóch jedzie obok siebie i robią peleton.

Pojeździłem, wróciłem, więc czas na
A wiesz , że jak jedzie dwóch obok siebie , to masz krótszą drogę do
ominięcia ich niż, jak by jeden za drugim jechał w parometrowym odstępie.
Ale tylko trzeba to zrobić z zachowaniem ostrożności.
Stary 10.05.2026, 10:08   #15045
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Cytat:
Napisany przez siwymariusz Podgląd Wiadomości
No , ale skąd wiesz czy nie ma OC , przecież część z nich to kierowcy ( Ja np. mam dodatkowe ubezpieczenie rowerzysty - pedalarza ) . Są pedalarze źli , ale są też samochodziarze też źli. W tym wszystkim brakuje , kultury z jednej i drugiej strony.
No i żeby nie było , nie jestem jakimś świrem rowerowym .
póki nie zacznie być obowiązkowe OC dla rowerzystów nie zmienię zdania, jeszcze są tacy co przejściem jadą ..

Tak są źli kierowcy wiem , czasami sam się do nich zaliczam , są tez źli piesi - tu czekam kiedy i jak zaczną egzekwować kary za telefon na przejściu itd

cytując klasyka -Trudno znaleźć dobrą opiekunkę do dziecka, ale jeszcze trudniej znaleźć dobre dziecko-
Odpowiedz na post

Tagi
imprezka, jedzcie pijcie apostołach nie rzygajcie, obżarstwo i opilstwo, ochlaj, orgietka, piąteczek!, pijaństwo ruja i poróbstwo

Twoje uprawnienia: