![]() |
PATENTUJĘ!!!
jak zachęcić żonę do seksu?... otóż (oczywiście o ile macie zgodne małżeństwo i połowica nie patrzy jak by się was pozbyć) wg. prawa można wystosować wniosek o rozwód jeśli nie ma pożycia przez ostatnie 6 miesięcy. Jeśli tak jest to procedura rozwodowa jest już dużo szybsza i nie trzeba czekać. Więc stawiacie sprawę jasno że albo bara bara riki taki, albo rozwód bo ostatni raz był aż w zeszłym roku... no dobra... to wy myślcie dalej a ja idę przedyskutować to z żoną :szczerb: |
No straszniem ciekawy, czy misterny i w założeniu niezawodny plan zadziałał :>
Pierwszy raz od jakichś pięciu lat udało mi się tak naprawdę porządnie wyspać :O Nie mam na myśli - przespać 8 godzin w nocy - ale wy-spać. W ostatnich dniach potrafiłem wstać o 11, a jeden raz kiedy akurat nie miałem zupełnie nic - spałem od drugiej w nocy do 17 :sciana: Skończyło się na tym, że dzisiaj po powrocie do normalnego trybu zamiast wstać o siódmej obudziłem się godzinę temu z samopoczuciem jak niemowlę na godzinę przed budzikiem :D No to :kawa: i do roboty, póki na zewnątrz ciepło :taktak: |
:kawa:
|
|
:kawa: #2
|
Wyłączyli mi prąd na niecałą godzinę, więc poszedłem po piwo, bo co było robić?
:piwo: |
Cytat:
|
|
na dobranoc zrobiłem (zgodnie z prośbą żony) dwa driny... żona poszła położyć młodszego spać, bo mi się udało ułożyć wcześniej starszego... przychodzę do sypialni coby młodego do łóżeczka przenieść i swoją na klina zawołać, a ta gdzież tam,... śpi snem sprawiedliwego.
Cóż poradzić, sam z dwoma drinami na placu boju... to siuuuuup za Wasze zdrowie, siuuuup i za nasze he he :szczerb: |
I poniedziałek z głowy.
:kolejka: |
Tak.
:piwo: 0 |
:kawa: i do pracy...
|
:kawa: i nie w pracy. Połamało mnie.
|
O masz, to się teraz nałazisz (żeby dojść do siebie) :sciana:
:kawa: |
|