![]() |
:piwko2: do obiadu.
:piwko2: po obiedzie. |
No po szychcie :kawa:
|
:kawa:
|
:czas: Hallooo! Poniedziałek jest.
:kolejka: |
|
:kawa: przedburzowa
|
:piwko2: pod siatkarzy
|
:piwko2: przed obiadem.
:piwko2: do obiadu. :piwko2: po obiedzie. |
|
Pół hektara skoszone, grill wygrillowany. Zdążyłem przed deszczem.
:kawa: poranna. |
Bo sam zorientowałem się dopiero w połowie tygodnia ;) Trafiłem na mecz Ronniego, kiedy akurat wygrywał z Barrym Hawkinsem. No i na tym skończyło się moje śledzenie, bo nie miałem czasu w tym tygodniu.
Finał jest jutro (to znaczy już dzisiaj) między Wilsonem a Carterem i to może być bardzo ciekawy mecz. O ile widzę zaczyna się o 8 naszego czasu i chyba trzeba nastawiać na to budzik :taktak: A ja póki co :kawa: |
A ja ze zdziwieniem zauważyłem, że dzisiaj był finał Szanghaj Masters. Jakoś tak sobie zakonotowałem, że ciągle jest wakacyjna przerwa. I nie wiem jak się skończył. A ty nie dałeś cynka, że już coś się dzieje :rozga: k***a
Edit. Kurde to był półfinał Wilsona z Zhao, finał jutro, czyli już dziś. :glupek: To cyk karpackim :piwo: :szczerb: |
Ilość załączników: 1
Wróciłem ze snookera, jeszcze nie znam wyniku dzisiejszego etapu kobiecego TdF, ale biorę się za nadrabianie. A na samym snookerze mieliśmy przyjemność trafić na naszego reprezentanta w tourze:
Załącznik 214726 Zamieniliśmy kilka słów, ale przede wszystkim kiedy nie graliśmy trochę spoglądaliśmy na stół, na którym trenował - no na żywo gra Michała wygląda nawet bardziej imponująco niż w TV, po prostu jeszcze łatwiej zobaczyć jaki to jest poziom :spoko: |
:kolejka:
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:43. |