![]() |
:kolejka:
|
Ilość załączników: 1
Obiecałem, że coś wykopię z 2006r, więc proszę bardzo. Poniżej pytania, które pojawiły się na zlocie 2006r. Jak dobrze pamiętam, to śp. nimal zdobył I miejsce?
Dla sprostowania muszę napisać, że w dawnych latach zloty organizowane były przez konkurencyjny portal, którego już nie ma, ale ekipa pozostaje dalej ta sam. :spoko: Za błędy przepraszam, ale chciałem pokazać oryginał.:taktak: Ciekawe, czy na pytanie nr 7 jest wstanie sam śp. Rycho sobie odpowiedzieć? Jesteś... ??? |
Leci ten czas... Dziś już nie zdałbym matury z nagrywania - nie dobiłbym prawdopodobnie do 30% ;)
Jako, że dawno Cię nie było, bez żadnej przyjemności informuję o konieczności poprawki do Twojego posta - dziś przed obiema pojawiającymi się w nim ksywkami należy dodawać przedrostek śp... |
A nie czasem przed trzema "ksywkami"? :>
|
:kawa: rocznicowa
|
:piwo: dla ciebie
I poranna :kawa: dla mnie :szczerb: |
Ciekawe że to forum się trzyma po ponad 20 latach. Kiedyś przekopywałem się przez archiwum i pierwsze posty które znalazłem były z okolic 2000 roku.
W przyszłym roku minie 10 lat mojej bytności tutaj - rejestrowałem się chwilę po tym jak poszedłem do liceum a teraz mógłbym być już po studiach :szczerb: @grzeniu :piwo: dla Ciebie, nie mam pojęcia czy w 2033 będę nadal na forum, biorąc pod uwagę proroctwa na ten rok z pewnej książki, to może być różnie :hmm: |
Najważniejsze, to nie sikać pod wiatr, a akurat porządnie daje.
Nie wiem co będzie za dziesięć lat, ale ta zasada się nie zmieni :haha: Może jednak odpsyknąć już jakieś :piwko2: ? |
Leci ten czas, leci... Do tej pory to co niektórzy mieli już mieć z Monią pobudowaną niezgłoszoną nieruchomość na nieopłaconej działce w górach :fiu:
Wiatr miał się uspakajać do tej pory, ale chyba nie sprawdzał prognoz i robi nadal co uważa za stosowne u mnie... A :piwo: dopiero muszę zakupić, bo przychodzą ludziska wieczorem i lepiej coś mieć niż niczego nie mieć :hmm: |
Nie ma różnicy. Jak kupisz i będziesz miał, to ci wypiją i nie będziesz miał :D
A wiatr u mnie się uspokoił, ale od jutra straszą na nowo. To po całym :kolejka: |
Nawet nie wiedziałem, że Nimal'a już z nami nie ma. Grzeniu dopisz w powyższej mojej wypowiedzi przed jego nickiem śp, bo nie mogę edytować.
|
Cytat:
Cytat:
No bo i kto miałby się czegoś takiego spodziewać? Jeszcze do wieku poborowego było mu daleko, ale tu niestety po równo nie rozdają... |
Cytat:
|
:kawa:
|
:kawa: dopita
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:40. |