![]() |
W sumie w normie. Ważne żeby było ich mniej niż piw :D
|
:kawa: numer cztery.
|
:kawa:
|
|
:kawa: kiepska atmosfera w firmie - mam pracowników z UA.. :ysz:
|
:piwko2: do obiadu.
:nic: po obiedzie. |
:kolejka:
|
|
ja właśnie :piwko2: i idę spać... Dobranoc
|
:kawa: o 10
teraz :piwko2: |
Cytat:
Gdyby ta część Europy jak i my musiała się otrząsnąć z tego stanu, to może nie układali by się ze wschodem za naszymi plecami jak zwykle to bywa. To co jest w tym wszystkim paskudne, to to że Rosja od zawsze prowadzi politykę "Państwa sąsiednie = poligon". Stąd nas za wjechanie do Moskwy w 1611 też nienawidzą. |
Nie wiem czy można zaczynać tematy polityczne? Czy na to forum pozwala? W mojej klatce mieszkają dwie rodziny z Ukrainy i dowiedziawszy się o ataku... (szkoda pisać, uszanuje ich reakcję).
|
Nie można. Jest jeden, w którym można podyskutować... i tylko ten jeden. Pod specjalnym nadzorem misiozola :D
Od czasu jak edek się obraził panuje w nim pokój, i oby jak najdłużej :> O tu był, w czeluściach, prawie w archiwum Polityka - Czytaj ogłoszenie w dziale zanim napiszesz. |
I dobrze wiedzieć! Polecam napić się herbatki. :) Albo to, co kto lubi. ;p
|
przepraszam że politycznie wtrąciłem, ale fakt faktem nie pogniewał bym się na zdanie innych, więc jeśli ktokolwiek się ze mną nie zgadza uszanuję i nie zamierzam komentować. (edytować już nie mogę)
Mieszkam jak wiecie na Podkarpaciu, jak się okazuje mam do granicy mniej niż 60 kilometrów, więc z tego co opowiadają znajomi bliżej mieszkający, to nocą słychać echo wystrzałów i huków. Bądź co bądź, nikomu tu nie jest do śmiechu. Na pewno nie brak tu na forum ludzi, którzy nie politycznie (czy wyznają takie a nie inne wartości co jest cechą polityki) po prostu mają swoje obawy o jutro. Tym oto akcentem raczej wolę zakończyć ten wątek i zachęcam do wypicia promilów w dowolnej formie :kolejka: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:26. |