![]() |
Teraz jest czas na świąteczne śniadanie, a nie tam jakieś pochlewania
:jem: |
:kawa:
|
|
Jeszcze mam czas na jedną :kawa:
|
:piwo:
|
Właśnie włączyłem, oczywiście mecz Williamsa, uważam że z trwających dwóch to ten jest ciekawszy. No i pierwsza rzecz, którą zobaczyłem - widownia się śmieje, bo Mark (tylko nie zobaczyłem dlaczego) sam wyciągnął różową i położył na jej miejscu :P
:piwo: 0 i kanapki, teraz umyję okna w salonie, a zaraz biorę się za pieczenie chleba (i to i to mogę robić przy meczu :D) |
Aktualnie fajne słoneczko, niecałe 18 st.
:piwko2: pod pierwszy meczyk z kulkami |
Widoczność ~50 metrów. Nie z powodu mgły, ale deszczu. Jak tylko przestanie lać - grill. |
Witam , byłem wczoraj u krakusów padało , wracałem po drodze Kraków-Katowice padało .
Dziś świeci słońce ale zimno. Teraz :kawa: i wszystkim miłego dnia :) |
|
U mnie padało na spokojnie z rana, potem słońce, a przed wieczorem jeszcze przekropiło. Ogólnie luzik.
Naczytałem się, że w rejonie Jarsona jakieś supergrady były, ale widać, że nie dotarły do niego. Ponoć szły na Wawkę. Zatem promocyjny kasztelan :kolejka: |
U Jujka fajnie, ponoc w centralnej Polsce też. Ja widziałem kilka błysków w oddali no i lekko pokropiło.
:kawa: |
Nikogo nie przysypało?
|
Deszcz pada poziomo, już od 9 rano. I ma nie przestać do jutra, do 14. |
Racja, tak koło 10 :taktak:
Teraz popijam sobie wodę z jakąś syczącą tabletką wyciągniętą z jakiejś niebieskiej tubki, kiedy niebawem dotoczę się do pracy to znów będę myślał o :kawa: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:21. |