![]() |
Bążur.
|
:kawa: popołudniowa
|
Jak godnie, to :kawa:
Nareszcie cieplej - zaskakujące, rozgrzewające, pobudzające 12 stopni ;) Dzisiaj w planach głównie koszenie i bieganie. To drugie mimo przeziębienia, no ale mój lekarz rodzinny (ultras, ciągle startuje w jakichś Biegach Rzeźnika itp.) zdradził mi kiedyś, że jeśli nie ma (wysokiej) gorączki, to nie rezygnuje z treningów. Ja nie mam :szczerb: |
Poniedziałek czas godnie zacząć.
:kolejka: |
:kawa:
|
:kawa:
|
Ja wybierałem koło 20:30. Co ciekawe, dalej było trochę osób, choć oczywiście niewiele.
Właśnie nadrabiam zaległości w oglądaniu Wagabundowego, teraz gravelowe ultra w Patagonii. Do tego rosół, bo mnie przeziębienie bierze i :piwo: |
Byłem wybrać. Teraz też :piwko2:
|
3 godziny temu dotarliśmy do domu. Stówka w jedną stronę, tragedii nie ma. :fiu:
Po drodze zakupy w lidlu. Teraz :piwko2: W tej chwili na zewnątrz 23 stopnie z tendencją rosnącą. Bezchmurne niebo. |
Rano było koło zera. Teraz 8 i jeśli będę czekał na jakąś cieplejszą chwilę, to się raczej nie doczekam. Choć tak naprawdę to nie tak źle, co chwilę pada, co trochę pomaga w naszej permasuszy. Dziś centrum niżu jest precyzyjnie w Warszawie (podejrzewam, że w okolicach palmy), on już się tak kręci wokół własnej osi ze dwa tygodnie...
:kawa: |
Piździ nadal, ale damy radę :ysz:
|
Ja zamierzam, później.
A teraz :kawa: |
No właśnie miałem się pytać forumowiczów , czy spełniłeś/aś swój "obowiązek" :)
|
:kawa: pobudkowa. Wcześnie trzeba wyjechać, by raniutko dotrzeć do lokalu wyborczego. :czytaj:
|
Cytat:
kurde u mnie jest 26 stopni ale wilgotność prawie 80% |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:44. |