![]() |
Tak się zastanawiam, co to za głupi pomysł, że browary produkują "regularne" piwa oraz wersje export, które, poza tym oczywiście że są dostępne u nas, są lepsze... Jak się nad tym zastanowić - wygląda na to że jesteśmy tak przyzwyczajeni do tego że zagraniczne jest lepsze, że oczekujemy, że polskie piwo będzie lepsze kiedy będzie "zagraniczne" :P
Swoją drogą :piwo: było wczora z wieczora, teraz jest espresso :kawa: |
No gupie to jest. Piwo W.Ex. jest dla mnie fajne, bo jest mocno nachmielone i słabsze, 4,6%, super na lato, mogło by być nawet jeszcze słabsze, jak się będę chciał sponiewierać, to wiem czym to zrobić. :>
Jestem tak zmęczony, że spanie mi nie idzie, odkręciłem Jima, co czekał na lepsze chwile, może mnie wyśle do wyra. :D toast2 |
Tatra pils. Dla mnie siury, ale cóż - cena.
:piwo: ps co ja mam, że ciągle mylę warkę z tatrą :hmm: |
No co jest, gdzie was wywiało?
:kolejka: |
Jestem ;)
:piwo: od kumpla, ponoć 4,6%, ale za to jakie dobre... |
Odespałem. :kolejka:
|
:kawa:
|
Zaraz będzie :kawa:
|
Świeżo wyciśnięty soczek z marchewek i jabłek. toast2
Do pełni szczęścia brakuje tylko, żeby się wyciskarka sama umyła... Roboty nie ma, to chyba trzeba będzie jakiegoś piwa dokupić, bo pogoda bieszczadzka. |
Pogoda barowa, zatem :kolejka:
|
Była duża kawa z kawiarki, kanapki, 2 piwa, jest czym sikać. :kawa: :piwko2:
|
Nie uzupełniłem wczoraj składu, więc 3 piwa co je miałem, to się jakoś tak wypiły przez dzień, więc trzeba zjeść kanapkę, wypić kawę i jechać po zakupy. :kawa:
Marchewki i jabłek na soczek też już nie mam, a chla się go dobrze, oj dobrze! toast2 |
Dziś wcześniej :kawa:
|
Skład uzupełniony, więc piwo na apetyt i się zastanowię co na prawdziwe śniadanie zrobić.
:piwko2: |
Ja jadłem tatara :spoko:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:12. |