Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   IMPREZKA ONLINE 2021 I DALEJ, w świetlaną przyszłość !!!! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/imprezka-online-2021-dalej-swietlana-przyszlosc-98386/)

siwymariusz 20.02.2024 10:50

:kawa: i przy okazji dowodzący tym forum
Nie połączono: potencjalne zagrożenie bezpieczeństwa

Firefox wykrył problem i nie wczytał „www.cdrinfo.pl”. Witryna jest źle skonfigurowana lub zegar systemowy ma ustawioną nieprawidłową datę.

Certyfikat witryny prawdopodobnie wygasł, co uniemożliwia programowi Firefox nawiązania bezpiecznego połączenia.

ArnoldBoczek 20.02.2024 06:50

Cytat:

Napisany przez Jarson (Post 1466132)
Właśnie wróciłem z pracy, ostatnimi czasy raczej nic się niespodziewanego nie działo, dziś za to jak ok. 7 zaczęliśmy planowane konserwacje, tak teraz skończyliśmy nieplanowane naprawy :P

A że naprawy kojarzą się z filiżanką :kawa:...

Dobrze, że to nie był blok 4 w Czernobylu. :>

:kawa: z pianką.

joujoujou 19.02.2024 23:48

:kawa:

Jarson 19.02.2024 21:49

Podejrzewałem, że można się tam spodziewać takiego widowiska (choć jak patrzę na live scoring to widzę, że Wakelin wyrównał, a kiedy potencjalnie słabszy zawodnik daje z siebie wszystko to nieraz potrafi się zrobić ciekawie). Para z drugiego stołu to teoretycznie gwarancja emocji i trzeba przyznać, że jest całkiem w porządku, choć żaden z zawodników na wyżyny się jeszcze nie wzniósł. Ale w ostatnim frejmie Higgins wbił pewne 48 punktów na czarnej dopóki nie zatrzymał się na lekko pechowym rozbiciu czerwonych, to już było ciekawe, Ding też co chwila pokazuje coś ciekawego, te spotkanie może się jeszcze rozkręcić. Jakby co, to zapraszam, fotel stoi na swoim miejscu, piwo też można po omacku znaleźć w kuchni :haha:

grzeniu 19.02.2024 21:31

No wolałbym, bo ja w tivi mam Trumpa z Wakelinem i jakoś oglądanie nie wciąga :|
A też jest 2:1

Jarson 19.02.2024 21:26

Od tego mam dziś mecz. Obecnie jestem na redukcji i redundancji, jak skończę kawę to sobie zieloną herbatę zaparzę :fiu: Jeśli ktoś akurat chwilowo, albo permanentnie, nie jest, to przeciwwskazań nie widzę ;)

Dodam tylko że zapuściłem Dinga z Higginsem, Szkot dalej jakiś taki lekko nieswój, nie gra źle, ale powinien lepiej i mamy 2:1 dla Chińczyka...

grzeniu 19.02.2024 21:20

Nie no, trzeba się odstresować
:piwo:

Jarson 19.02.2024 21:06

Właśnie wróciłem z pracy, ostatnimi czasy raczej nic się niespodziewanego nie działo, dziś za to jak ok. 7 zaczęliśmy planowane konserwacje, tak teraz skończyliśmy nieplanowane naprawy :P

A że naprawy kojarzą się z filiżanką :kawa:...

grzeniu 19.02.2024 10:47

Też dopijam :kawa:

siwymariusz 19.02.2024 10:46

joujoujou 19.02.2024 00:53

grzeniu 19.02.2024 00:28

Bo to jest tak, że wygrywa ten, kto utrzyma dyspozycję do końca. O'Donnel zagrał słabo, wręcz fatalnie, a Wilson nie musiał się sprężać, choć wydawało się że ma rezerwy. Kiepski finał, a szkoda, bo zanosiło się na coś dużo ciekawszego.

To trza dopić :piwko2: i udać się w poziom, bo jutro mam ambitny plan - wziąć się za cąckolwiek :D

Jarson 18.02.2024 23:32

O'Donnell rozregulował się całkowicie, nie dał rady mentalnie udźwignąć tego finału. Przy takiej grze Wilsona spokojnie mógł rywalizować jak równy z równym, ale w pewnym momencie kiedy już pochodził do stołu to ciężko było liczyć na cokolwiek więcej niż maks kilka bil w brejku. Wilson też cudów nie pokazał, nie słuchałem już wywiadów, ale tuż po meczu wcale nie wyglądał na super z siebie zadowolonego - no ale wcześniej grał dobrze i to wystarczyło.

:herbatka:

grzeniu 18.02.2024 22:51

Do meczu, a raczej po meczu
:kolejka:

Prezesik 18.02.2024 22:51

PiZ to ZŁO.
Piwo.
:piwo:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:02.