![]() |
:kawa:
|
myślałem że mnie dzisiaj zmorzy sen, ale udało mi się oprzeć i może coś przy wieczorno-nocnej ciszy coś jeszcze ogarnę. Miało być wczoraj, ale jak mi 6 i 4-latek złapali jakiegoś wirusa dwubiegunowego, to z żoną się w locie mijałem opróżniając zawartość wiaderek w łazience. Uspokoiło się coś około 3 nad ranem. Nie życzę nikomu.
|
Kasztelan do meczu :piwo:
|
Boję się, że mogę być chory, zupełnie nie mam ochoty na alkohol. Stoi ze 300 czystej substancji, jest lemoniada, ale brak chęci. :'(
Na razie cienka mięta do popicia podwieczorka (żytni chlebek po tosterze, anchois, ser żółty), ale za chwilę strzelę gigantyczne cappuccino. :kawa: |
On jeszcze nie skończył piątku.
To naśmiewane tutaj karpackie :piwo: |
Prezesik to mnie chce o zawał przyprawić... Całe rano bawię się w gospodarza - malarza, siadam na przerwę do :kawa:, roztwieram forum, czytam i pierwsza myśl - czy coś mi się potegowało i czy nie powinienem od 7 godzin być w pracy :sciana:
|
Nie piernicz, ino leć po piwo.
:kolejka: |
Przypominam - dzisiaj piątek.
|
|
|
|
|
Cytat:
:party: |
Podczas dyżuru nocnego zrobiłem w domu kilka pożytecznych rzeczy, ale z jakiegoś dziwnego powodu ubzdurałem sobie, że kładąc się o 5:30 wstanę o 7. No nie wstałem, to znaczy wstałem ale pół godziny temu :szczerb:
:kawa: |
Pijemy
:kawa: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:48. |