![]() |
Leczenie prewencyjne - to jest to, o czym zapominacie. A wszystko da się eko :taktak:
:kolejka: |
Mnie dziś też trzyma, pół dnia na tabletkach do ssania byłem, a niestety cały dzień pracowałem. Teraz biorę się za :herbatka: z sokiem malinowym, niczego innego też nie planuję...
|
No co ty, na gardełko to tylko grzane z miodem i będziesz jak młody bóg :D
|
Zakaz piwa, po wczorajszych kilku butelkach zimnego, dzisiaj mnie gardło lekko boli. Ale herbatka z cytrynką jak najbardziej. :herbatka:
|
:kawa: była o 10
teraz czas na :piwko2: |
:kawa:
|
To spanie w dzień tak mi dobrze zrobiło, że teraz spać nie mogę. Wniosek? Trzeba się napić kawy, w dzień zadziałała. :D
:kawa: |
Pewnie zamarzł, ale skoro klimat się ociepla, to bądźmy dobrej myśli.
|
A kto to wie?
To znaczy wiem, kto pewnie wie, ale nie wiem, czy powie ;) :herbatka: x2 |
poleciała seta :vodka: ... jak to choróbska nie wygoni to kiepska ta seta (księżycówka darowana).
Hmmm. a gdzie to się kolega Icemac podziewa? |
Wczoraj z Hedżhogusem oglądaliśmy eliminacje do Jukeja przy :whisky: i tak sobie po raz kolejny (na koncepcję wpadliśmy gdzieś tak z rok temu)) planowaliśmy wyjazd na półfinały tej imprezy. Koszty wbrew pozorom zupełnie do rzeczy, mamy to już jakiś czas temu policzone, przy zakręceniu się odpowiednio wcześnie w kwestii przelotu wszystko wychodzi bardzo porównywalnie np. z wyjazdem na PŚ w skokach w Zakopanem ;)
:kawa: |
A, no to stuk :piwo:
|
Ja sączę ballantines'a
|
Ale pospałem! Pogoda taka, że nawet do baru nie chciałoby się iść, a mam blisko, Perłę z beczki i pyszne domowe pierogi. :D
Noszak, książę wśród piw! :piwko2: |
No coś w tym jest. Mnie po kawie też zmogło, więc zdrzymłem się zdziebko, a teraz mam :piwko2: na rozruch.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:42. |