![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#15962 |
|
Administrator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
#15963 |
|
Pa rampamer
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 24.10.2006
Wczoraj oglądałem mecz Szubarczyka z Dayem, to była druga runda kwalifikacji Scottisha. Michał pięknie wyszedł na 2:0, potem przegrał frejma a następnie - nie powiedziałbym że do końca ze swojej winy, walczył dobrze - bardzo wyrównaną partię. Był moment, kiedy potrzebował dwóch snookerów i stawiał jednego po drugim (jeśli dobrze liczę, w pewnym momencie zaserwował Dayowi 4 pod rząd). Naprawdę niewiele brakowało do decidera.
Kowalski też grał przyzwoicie, tylko w pewnym momencie ewidentnie zafiksował się na zbyt ambitnym wbijaniu, co po prostu nie działało. Przegrał z Hillem 2:4. Rzadko irytuję się podczas meczu, a tu miało to miejsce - Antek odchodził od stołu z grymasem niezadowolenia na twarzy, a ja zastanawiałem się czego oczekiwał decydując się na takie a nie inne uderzenie. To prawda, bronią młodych zawodników jest w dużej mierze skuteczne wbijanie, ale czasem po prostu należy włączyć tryb Selby'ego. Był frejm, gdzie prowadził sporo, kilka ostatnich czerwonych stało sobie dość poblokowanych blisko lewej bandy, no to zamiast cisnąć, deprymować przeciwnika i odstawiać się konsekwentnie, postanowił wbijać jedną z czerwonych w grupie z półdystansu, pudłując i kompletnie otwierając układ. No cóż, może miał gorszy dzień. Nie zmienia to faktu, że na co dzień wykonuje świetną pracę. No i mamy jeszcze w tych kwalifikacjach Mateusza Baranowskiego, świetna gra z Patrickiem Whelanem, dziś o 11 zmierzy się z Waldenem. Mam akurat jak obejrzeć ten mecz i z pewnością będę ![]()
|
|
|
#15964 |
|
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
bez kulek
|
|
|
#15966 |
|
Guru
Data rejestracji: 15.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No moja
bez gipsu
|
![]() |
| Tagi |
| imprezka, jedzcie pijcie apostołach nie rzygajcie, obżarstwo i opilstwo, ochlaj, orgietka, piąteczek!, pijaństwo ruja i poróbstwo |
|
|