![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#3421 |
Pa rampamer
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 24.10.2006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#3423 |
( o )( o )
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]()
![]() |
![]() |
#3424 |
PODWÓJNY DZIADEK
Zlotowicz
Data rejestracji: 26.06.2004
![]() Śledzie w śmietanie na drugie śniadanie ![]()
![]() |
#3425 |
Guru
Data rejestracji: 23.07.2018
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
testuję od jakiegoś czasu ekspres przelewowy (żona dostała raz użyty w prezencie od rodziny co przyjechała z zagranicy) a jedyne czego brakuje to instrukcja.
Heh... teraz nie wiem jak liczyć kawę... czy na kubki czy na litry co wypiłem |
![]() |
![]() |
![]() |
#3427 |
Pa rampamer
Zlotowicz
@KaiQ
Mam ekspres, który pracował pół roku po zakupie, ale potem poszedł w odstawkę przez permanentny brak miejsca w starej kuchni i bardzo niewygodny dostęp do jedynego miejsca, gdzie jako tako się mieścił i nie przeszkadzał. Po przeprowadzce ekspres stoi w wygodnym miejscu, ale jakoś jak dotąd ani razu nie był odpalony - trzeba to zmienić ![]() A na razie ![]() ![]()
![]() |
#3428 |
Guru
Tradycyjny sposób nie jest zły. Nie zauważam większych zalet tego ekspresu nie mówiąc już o tym że zbaraniałem, czy wyłączać go po pobraniu całej wody bo grzałka zeświruje, czy włączenie wtedy tylko podgrzewa szklany czajnik na płycie.
aktualnie pierwszy raz podpijam Jacka Danielsa ![]() ... szczerze powiedziawszy stanowczo przereklamowany, a może to ja za bardzo wychowany na Polski, czystym, zdrowym, wyjątkowym bimbrze ![]() No jakoś mnie nie przekonuje do siebie... gdybym nie spróbował, a ktoś mi powiedział podając fiolkę do powąchania/spróbowania, to bym uwierzył że to jakiś alkohol techniczny, udrażniacz czy cuś. Żeby nie było... doczytałem jak to "profesjonalnie" spożywać (próbowałem na czysto w temperaturze 18-20st.), hah... nawet naczynia z rekomendowanych ![]() Mając już porównanie mogę temu alkoholu powiedzieć stanowcze... nie wiem!, a już na pewno nie w pojedynkę ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3429 |
XV1100
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
Musisz chłopie pójść na korepetycje do melaga
![]() Mnie on też, swego czasu, struł Williamem Peelem i Jimem Beamem. Mówił że jeden dobry, drugi bardzo dobry, nie pamiętam który, w ogóle za dużo nie pamiętam poza kacem gigantem, ale faktycznie jeden mniej odrzucał. Plamy nie daliśmy, bo w zasadzie dwóm siódemkom tego daliśmy radę. Od tego czasu melag ma u mnie przesrane ![]() Tymczasem kulturalnie żywczykiem popędzam czas ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3430 |
Guru
ten whiskas mnie nie kupił, zmordowałem końcówkę profanując jakimś sokiem i weszło bo szkoda %
a tak na marginesie, mamy tu na forum kogoś z bliskich okolic Bielska Białej?? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3431 |
Pa rampamer
Zlotowicz
Co do ekspresu - rzeczywiście nie widzę za wielkiej różnicy pomiędzy kawą zaparzoną w nim, a taką zalaną. Większe znaczenie ma dla mnie sama jakość kawy, ale tak jak rozróżnię najtańszą marketową od najtańszej z "przyzwoitych", tak już nie widzę wielkiej różnicy między takimi za 40 zł/kg a 100 zł/kg - i podejrzewam, że gdyby mi dać jakąś za 500 zł/kg, to również byłoby mi to trudno wyłapać
![]() Natomiast co do whiskey, to zdecydowanie czuję różnicę pomiędzy różnymi gatunkami i lubię czasem wypić nieco 18-letniego single malt. Co więcej od dawna mam ochotę spróbować jakiegoś Old Pulteneya, czy choćby Johniego w wersji Blue Label i tu spodziewałbym się fajnych wrażeń ![]() ![]()
![]() |
#3432 | ||
Guru
Cytat:
![]() Cytat:
Wracam do bibmerku ( ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3433 |
( o )( o )
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]()
![]() |
![]() |
#3434 |
Guru
rano była
![]() ![]() to co... mamy tu kogoś z Bielska-Białej? |
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
imprezka, jedzcie pijcie apostołach nie rzygajcie, obżarstwo i opilstwo, ochlaj, orgietka, piąteczek!, pijaństwo ruja i poróbstwo |
|
|