![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#10337 |
Kiełbasożerca
Data rejestracji: 15.04.2014
![]() ![]() ![]() |
Zdecydowanie jestem już teraz, w starszym wieku, południowcem. Pocę się przy ponad 30 stopniach, a jak jest ponad 20, to ruszam się wolno. Jak komuś to nie pasuje, to mówię, że za mało płacą żebym biegał.
![]() Glutki węgierki + Corona na popicie. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10338 |
Ͼ Ͽ
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
![]() |
![]() |
#10339 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
Przed upalna
![]()
![]() |
#10340 |
Guru
Data rejestracji: 15.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
![]() |
#10341 |
Kiełbasożerca
![]() ![]() ![]() |
Corona z rana jak śmietana, a teraz idę kawę wymodzić.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10343 |
Kiełbasożerca
![]() ![]() ![]() |
Widzę, że robisz podkład pod mocne tematy.
![]() Zrobiłem wietnamkę ze średnio palonej brazylijki, a w smaku przepalona wyszła. Nie każda kawa nadaje się, do każdej metody parzenia... taki banał. ![]() No to Corona i idę po chińszczyznę, której na kolację nie zjadłem. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10345 |
Pa rampamer
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 24.10.2006
Ostatnio nie mam sił ani ochoty na żadne tematy. Jeśli wypiję piwo, to jedno, góra dwa, ale 8 razy na 10 i tak biorę bezalkoholowe. Trochę wpłynęło na to złamanie i wykluczenie mnie z biegania na 6 tygodni - skoro i tak tyle mi wypadło, to nie chcę sobie dodatkowo spowalniać powrotu do formy alkoholem. Ale to pomniejsza przyczyna, najważniejsza jest taka, że to co się dziś produkuje już dawno przestało mi smakować i tyle. Pewnie to samo można powiedzieć o chlebie i kiełbasie, no ale chleba jeść nie przestanę (kiełbasę teoretycznie mogę, jeśli wyroby wędliniarskie będą się systematycznie zbliżać do jakości papieru, a mamy dokładnie ten kierunek).
No nic, póki co dobra ![]() ![]()
![]() |
#10346 |
Kiełbasożerca
![]() ![]() ![]() |
Samoloty mnie na moje niebo powlatywały, ale poleciały gdzieś w stronę Ukrainy...
Trzeba się do płaza przejść, bo z wczoraj kupionych 8 Coron 0,33, zostało jedno... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10348 |
Pa rampamer
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 24.10.2006
Też zrobiłem zapasy na dzisiejszy wieczór - czteropak zwykłego i czteropak Żatka 0,0. Do tego dwa 8-paki kiełbasy co to w niej jest niby 90% mięsa - no i trzeba to będzie chyba upiec na ognisku, ewentualnie grillu
![]() Póki co wrzuciłem sobie do zegarka trening 15x400m na przerwie 1'30" (plus rozgrzewka i schłodzenie po 1km) - to powinno być jakieś 12 km w czasie ok. 57:30. Jak będzie to się okaże, bo to jest dokładnie ten rodzaj treningu, w którym jeśli ma się znów odezwać kontuzja to się odezwie ![]()
![]() |
#10349 |
Kiełbasożerca
![]() ![]() ![]() |
Nareszcie byłem w płazie i zanabyłem cztery Łomże jasne. Do tego bułkę i słoik flaków Pudliszki.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
imprezka, jedzcie pijcie apostołach nie rzygajcie, obżarstwo i opilstwo, ochlaj, orgietka, piąteczek!, pijaństwo ruja i poróbstwo |
|
|